2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yok tatlım hiç bişey yiyemiyorum. Bi yandan da vicdan azabı çekiyorum. Bebeğim beslenemiyor diye
bebeğin beslenir her türlü senden senin kaynaklarından beslenir sen iyice kötü olursun canım vitamini bitirir:) hiç endişelenme besleyemiyorum diye, druna söyle bir an önce, vardır bir çözümü Allahın izniyle .

Ya işe nasıl söyleyecem o kadar stres yaptım ki sütüm azaldı

Karnımdan baktı canım kese gözüktü ama embriyo için birde vajinal bakıyım dedi inşallah görürsün canım

Cnm tesler bu açlık kan şekeri tsh. Testlermi

açlık kan şekeri kan grubu tiroidler torch testi hamilelik başlangıcında yapılan testlerki bu her devlet hastanelerinde bakılıyor bence özel hastaneye 1000 tl vermek mantiksiz

ay canımm tebriklerr aynıyız galiba senle, sat 21 mart benimde, 6 hafta satla uyumlu mu drnin ölçümü dimi? karından mı gördü ben de yarın gidicem inşallah görürümm:)
Saol canım aynı sat benim de 21 mart sat a göre 6 haftalık ultrasona göre 6+1 dedi karından evet.kalp atışını da duyduk az da olsa derinden geliyordu.3 hafta sonraya randevu verdi.inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Kozlar bişey sorcam gebeliğinizi kimselerle paylaştınızmı yoksa bekliyomusunuz üç ay dolsun diye veya herhangi bi zaman işte

aminn canımm inşallah görürüz
kalp atışını duymak güzeldir tabi de görmek de yeterli diye düşünüyorum,
tekrar tebrikler canım maşallah:)

Kizlar bu kan testleri herkesten istendi mi? Ben de devlette yaptiririm istenirse ama randevu bulabilir miyim bilemedim

Kizlar bu kan testleri herkesten istendi mi? Ben de devlette yaptiririm istenirse ama randevu bulabilir miyim bilemedim
Canm devlete gitmene gerk yok sağlık ocagı hepsni yapıyor sordm sadce idrarı yapmıyr onuda başka hastanede yapcm bu kadr para vermenize gerek yok

Katlyrm benm kaynana tutamadı bilmeyen kalmadı sağolsn:)

aynen :)) ama işyerinde 2 kişi biliyor sadece
Ben ilk anneme soyledim. O teyzeme ve bir aile dostumuza soylemis. Testi zaten okulda yakin arkadasimla yapmistim o da sagosun basin aciklamasi yapti hattavdiger okula kadar yayilmis hamile oldugum. Cocuk istemeyip hamile kalinca buyuk bir olay gibi oldu ve manasiz yayildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…