2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben de anneme söyledim ilk :)

Dikkat etmyrmsn cnm benm geldgi zaman üzülmştm ondan gelmişti eger gelyrsa dr danş derim cnm bir baksın bence birşey yoktur
Ediyorum kuzum ama okula geldim işte. Bir de gece biraz regl sancısı olmuştu ondan sonra işte böyle geldi. ilaçtan daha 2 tane içtim. Acaba diyorum içindekini mi atıyor acaba

Maşallah arkadşn ne çenesi varmş tüm dünyaya duyurmş

Gerçekten mi ? Bilmiyorum benim dr baya iyi bir dr , bir de kan sulandırıcıları ve diğer ilaçları kes dedi, kesersem zaten bebek sorun yaşayacak , kafam allak bullak
Umutlandırmak ıcn soylemıyorum ama banada baştan dış gebelık dedıler sonra kese gorundu bu sefer gelısmıyor dedıler ama 8. Haftada kalp atısını duyduk ona ragmen gelısmıyor demişti doktor .bazı hamılelıkler yavas ilerliyor sonra duzene gırıyor ilki oyleydı benım sımdı ki de aynı.kişiden kişiye degısıyor sanırım bu. Bence bekle derim.olmucaksa yıne allahın takdırı zaten

Ediyorum kuzum ama okula geldim işte. Bir de gece biraz regl sancısı olmuştu ondan sonra işte böyle geldi. ilaçtan daha 2 tane içtim. Acaba diyorum içindekini mi atıyor acaba
Olablr önceki aydan kala kanı atablr aşırı değilse korkmana gerek yok ama dinlen yorma kendni

Kozlar bişey sorcam gebeliğinizi kimselerle paylaştınızmı yoksa bekliyomusunuz üç ay dolsun diye veya herhangi bi zaman işte
Valla canın ben bekleme taraftarıydım ama ne kayınvalıdemın ne eşimin ne babannemın sır saklama becerısı yok komsularına akrabalarına soylemıs eşimde arkadaslarına babannemde halama vs vs.ben en azından rısk kalktıktan sonra soylemek ısterdım ama işte annelere soyledınmı ipin ıcu kacıyor . Daha dun kalp atışını duyduk ama bır haftadır herkes bılıyor

açlık kan şekeri kan grubu tiroidler torch testi hamilelik başlangıcında yapılan testlerki bu her devlet hastanelerinde bakılıyor bence özel hastaneye 1000 tl vermek mantiksiz
benım dr da hemen testlerı ıstedı gebelıkte yapılan testler saglık ocagı yapar dedı kan ıdrar hepsını yaptırdım saglık ocagında hepatıt vs hepsıne bakıyorlar

Kızlar b12 vitamini alan varmı benim tam sınırda çıktı takviye alsam iyi olur yakında düşecek çünkü
ben b12 almıyorum normal cıkmıstı omega 3 onemlı dedı haftada 350 gr somon balıgı yemen lazım yıyemezsen ılac olarak alman lazım dedı ıkı hafta yıyebıldım sonra yıyemedım efa-mom vıtamınıne basladım bırde folbıol alıyorum

Kizlar merhaba bende Allah nasip ederse aralık annesi olcam. Ancak bende lekelenmeler çok oluyor. Doktora gittim bazen olabilir dedi ama sinirim bozuluyor devamlı sizlerde böyle bir durumla karsilasan var mı?

Ya evet bi dur di mi kalp atisi duyalim bebegi gorelim. Bos kesenin nesin isoyluyorsun hemen. Bir de velilere de soyle diyor, daha bismillah
Yok artk o nasl arkadaşmış herlde o hamile kalnca herkese sölemek istedi hamle kalmadgı için hevesini sennkinde kırdı bence

Yok artk o nasl arkadaşmış herlde o hamile kalnca herkese sölemek istedi hamle kalmadgı için hevesini sennkinde kırdı bence
7 yasinda oldugu cocugu. En son bir erkek ogretmenle konusurken Koalina da hamile dedigini duydum. Adam o gunden beri bana cay servsii yapiyor, kapiyi aciyor, kendime yiyecek bir seyler soyluyorum sana da soyleyeyim mi diyor. Hayir niye soyluyosun hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…