2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar merhaba bende Allah nasip ederse aralık annesi olcam. Ancak bende lekelenmeler çok oluyor. Doktora gittim bazen olabilir dedi ama sinirim bozuluyor devamlı sizlerde böyle bir durumla karsilasan var mı?
Protestan kullanmıyrmsn cnm ben kullandm o gün kesildi

Canim ben Bayrampaşa devlette yaptirdim hepsini, oradan randevu alabilirisn

Haha rahatsın işte ne güzel kız dua ette birşey olmasn nazara gelmesn dua et bebeişin için:)

Kızlar anamoli taraması ve fetal eko için Ünv hastanesine yönlendirmişti Dr um. Ona gittim geldim. Anamoli taraması Ultrason olarak istemişti Doktorum. Üniversite bunun için önce ikili test yapıyormuş ikili testten sonra usg ile tarama yapıyormuş kararsızdım ama 31 mayısa gün verdiler.
Bi de şunu diyeyim bebeğim geride sata göre diye üzülen anneler hiç üzülmeyin. Bugün yağ de çekti üniversite. Bir hafta önce bebeğim ölçümde 5+5 ve 2.7 mm çıkmıştı. Bir haftadaki farka bakın ki bugün 7+2 ve 7.6 mm çıktı. Bebişler hızla büyüyor. Maşallah onlara. Hiç endişelenmeyin. Farkı kısa sürede kapatıyorlar.

Canlar bend é sabah gittim ve minnakimin kalp atislarininduyduk çok derinden ve kısa dinlettı doktor gec dollenmeydi zaten 13 mart olan satı 20 mart olarak duzenledi yani suan 6 2 gibiyiz Eki Görüntüle 2142356
Ben de kız diyorum. Bugünkü usg çıktısını almadım ama benim bebiş de sağdaydı.

Cnm senn 7.6 mm cktı iyi ckmş bende korkyrdm benmkide pazartesi 8.5 mm aynen büyüyorlar şükür

yok tatlım hiç bişey yiyemiyorum. Bi yandan da vicdan azabı çekiyorum. Bebeğim beslenemiyor diye
Vicdan yapma canım bebek şu sende beslenmiyor. 3 aylık beslenmesi yolk sactan. Çok geçmiş olsun tiksinme bende de var ama oğlumdaki kadar diil şükür.

Ne testi istedi ki bu kadar çok çıktı canım. Ben gebeliği öğrenir öğrenmez yaptırdım özel hastanede 100 tl fark verdim. Devlette yaptırın arkadaşlar çok fazla geldi fiyat bana.

tm canım yarın gidicem sağlık ocağına bakalım yapacak mı testleri teşekkürler cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…