2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
warrrrrrr olmaz mı hemde ben varım sürekli aynı durumdayım artık yoruldum kan kusmaktan bulantılardan bide çalışan biri olaraktan nasıl zor anlatamam rabbim yardım etsin evlatlarımızı sağ salim kucağımzıa alalım da o zmn herşeyi unutalım inşallah

Katlyrm canm bencede zaten strestn uzagm benm geçen gittiğimde üç gün gerideydi şimdi iki gğn geride yakalıyor galiba normalde 7+3 ama ultrasonda 7+1 sennde mi böle
benimde aynı 3 gün gerideydi ptesi gittiğimde iki gün geri olduğunu öğrendim inşallah yetişcezzz

benimde aynı 3 gün gerideydi ptesi gittiğimde iki gün geri olduğunu öğrendim inşallah yetişcezzz
Aynen yetişiyorlar şükür:) sen naptn canm nasl gdyr maşallah 11. Haftana girmişssin bile az kalmş senn cinsiyet için:) ikili testi yaptn mı ?

AMİNN canım aminnn ... kaç haftadan beri çekiyorsun sen canım

bende artik insallah bir aralik annesi olucam kizlar meraba :)))
bugun ultrasona girdik ama bebisim gozukmedi kese gorundu
6 haftalik hamileyim ama doktor sen 6 haftaliksin ama bebek 4 haftalik cunku son adet tarihinde hamile kalma olasiligi az oldugu icin bebimde tahmini iliski 3 nisandi
siz ne diyosunuz ??
ve asistan once keseyi miyom sandi cok korkuttu beni doktoru cagirdi kese bu dedi rahatladim bi nebze..
asistan da bana kizmadin bana dimi demez mi oyle deyince yok dedim :)
zatem sevindim dıs gebelik olmamasina ve miyom olmamasina
Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin kizlar
hamile oldugum haberini aldigim gunden beri 2 hafta olcak nerdeyse kpss hazirlaniyorum ders calisamadim asil simdi dahs cok calismam lazim

Kızlar ben çıktım çok üzgünüm , kafam allak bullak , bebek sağlıklı değil dedi dr , çok üzüldü bu kaçıncı dedi, düşecek dedi, ve çıktım .... kalp atışı vs yok
canım çok üzüldüm inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamileliğin olur ve evladını sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız
Nlsn canm aynı belirtisiz devam şükür teknidrara çok ckmak var o kadar :) sen napyrsn buldn mu dr :)
yok canım hala araştırmadayım zaten çok seçenek yok
canım lekeler sıkmasin canını stres yap na kızıma hamileyken benim de çok oluyordu ilk üç ay devam etmişti çok şükür kızım şimdi 5 yaşında
Kozlar bişey sorcam gebeliğinizi kimselerle paylaştınızmı yoksa bekliyomusunuz üç ay dolsun diye veya herhangi bi zaman işte
benim aileler bilmiyor bir tek okuldan bir kaç arkadaş ve kız kardeşim biliyor
Ya evet bi dur di mi kalp atisi duyalim bebegi gorelim. Bos kesenin nesin isoyluyorsun hemen. Bir de velilere de soyle diyor, daha bismillah
öğretmen misin sen de ...benim de bazen okulda midem bulanıyor öğrenciler anlayacak diye korkuyorum

Hoşgeldin cnm aramıza sennki geç döllenme olmş arada iki hafta var demekki adete yakn yumurtladn ondan olablr keseyi gördysen artk skıntı stres yapma etkiliyor bebekleri iki hafta snra git bence o zaman bebişi görrsn:)

hoş gelsin canım aman deyim lütfen kpssye iyice asıl şimdi çünkü bebek doğunca çalışmak epey zor olacak..ben de kızıma hamileyken kpss çalışıyordum ama hamilelik başlayınca hiç çalışamadım bulantıydı düşük tehlikesiydi derken tabi atanamadim o zaman..sonra kızım 2 yaşına gelince annem çocuğa baktı ben ders çalıştım da öyle atandım şükür

Katlyrm canm bencede zaten strestn uzagm benm geçen gittiğimde üç gün gerideydi şimdi iki gğn geride yakalıyor galiba normalde 7+3 ama ultrasonda 7+1 sennde mi böle
Bugün 7+4 üm 7+2 çıktı evet yakalıyor. Geçen hafta 1 hafta fark vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…