2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Erkek teoriye göre. Sen de erkek istiyorsun dimi zaten.
Sağlıklı olsnda cnm fark etmiyor ama eşim istyr galba herkes kız diyor beni gören kızın olcak diyor gıcık oluyorm müneccimmisin nerden blysn deme
Sağlıklı olsnda minnagm geçen rüyamda kız bebek gördm ve makas gördm kafama takmaktan mı bilmyrm

Kızlar sizde benm gibi cok rüya görurmsnuz hamile kaldgmdan beri rüya göryrm hep geçen amcamın öldüğünü gördm hep rüya göryrm eşimse fark etti

Hm yuvarlar diye diyorsun ayy fark etmez sağlıklı olsnda senn kese nasl atsana bakim ama herkesn şimdi böle yuvarlak galba cnm daha bebş büyümedi ya
kuzum benim yarın randevum, inşallah görürüz benim cep foto atamıyor, büyük diye galiba .. işlemeye yetmiyor hatası veriyor..testi atmak için denemiştim olmadı, devlette fotosunu veriyorlar mı peki biliyor musunuz?

Her yerde ultrason fotonu alrsn fotoyu kırp ondan yükleyememişsindr şimdi yüklenir:)

Nasıl oluyor canım annem diyorki erkek sağ kız sol böylemi
Ultrasonda Kesenin solunda görünen erkek. Sağında görünen kız olabiliyormuş. Gerçekte erkek karnın sağında olur kız solunda derler belki ultrasonda yön değişimi oluyordur.

öğretmen misin sen de ...benim de bazen okulda midem bulanıyor öğrenciler anlayacak diye korkuyorum
Evet sinif ogretmeniyim.
Mide bulantisina gecmedim henuz ama arkadaslar sinifa dalip minik anne, seni cocuklu dusunemiyorum gibi seyler soyluyorlar anlamislardir muhtemelen.

rüyada kız gördüysen erkek olacak derler..

ya kızlar okulda öğretmenler ve idare biliyor hamile olduğumu. Dün bi velim aradi 3 kez rüyasında beni görmüş hamileymişim, direk hamile misiniz hocam dedi. Ben şu anda paylaşmak istemiyorum bunu hayır dedim. Bugün başka veli gelmiş hocam hamile misiniz öyle duyduk. Dedim bu benim özel hayatım, ben kimsenin böyle bi şeyi olsa sormaya çekinirim zaten paylaşmak isterse de anlatır herkese. Hani diyorum bi öğretmenden duymuşlarsa o zaman gelip A öğretmenden duyduk deseler evet derim belki ama böyle kendilerine göre sormaları hoşuma gitmedi. Kendilerini geçtim bir de çocuğu geldi sordu sınıfta dersin ortasında öğretmenim siz hamile misiniz diye. yahu daha 9 yaşında çocuk bu. Yok oğlum kim diyor dedim annem diyor dedi.
Hayır kötü niyet aramıyorum ama insanların özeli onları ilgilendirir bence.

Ultrasonda Kesenin solunda görünen erkek. Sağında görünen kız olabiliyormuş. Gerçekte erkek karnın sağında olur kız solunda derler belki ultrasonda yön değişimi oluyordur.
Öle olablr benm ağrılarım genellikle sağda oluyor ama bebek solda gözkyr

Merhaba kizlar.
Hepinizin saglikla bebislerinizi kucaginiza almanizi dilerim.
Ben sali gunu kurtaj olacagim. Bebegim gelismedi maalesef. Hamileligim sonlandirilacak.
Sezerbusra21 canim beni listeden silersen sevinirim.
Hepinize hayirli dogumlar dilerim.

Ciddmsn cnm çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim sana şifa versin inş tekrrdan bu güzel haberi alrsn canm rabbim yardımcı olsun

Aynen sonçta senin özel hayatn veliler nasl öğrenmş şaştm ve çocga sölemişler cok yanlş bence senn özel hayatna karşamazlar ki

çok çok geçmiş olsun,ne dense anlamsız o yüzden Allah kolaylaştırsın demek en güzeli sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…