- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.701
Sağlıklı olsnda cnm fark etmiyor ama eşim istyr galba herkes kız diyor beni gören kızın olcak diyor gıcık oluyorm müneccimmisin nerden blysn demeErkek teoriye göre. Sen de erkek istiyorsun dimi zaten.
Kız senn ki kaç haftalık ve vajinadan mı bu karndan mı
Nasıl oluyor canım annem diyorki erkek sağ kız sol böylemiErkek teoriye göre. Sen de erkek istiyorsun dimi zaten.
kuzum benim yarın randevum, inşallah görürüz benim cep foto atamıyor, büyük diye galiba .. işlemeye yetmiyor hatası veriyor..testi atmak için denemiştim olmadı, devlette fotosunu veriyorlar mı peki biliyor musunuz?Hm yuvarlar diye diyorsun ayy fark etmez sağlıklı olsnda senn kese nasl atsana bakim ama herkesn şimdi böle yuvarlak galba cnm daha bebş büyümedi ya
Erkek bence cnm senn sağ taraf teoriye göre erkek miş kız bende gittiğimde ultrasonda 6+6 küçük senn baya belli ckmş acaba makineylemi alakalı7+4 haftalik canim. Karindan cekildi. Haftasiyla uyumlu dedi dr. Cinsiyet tahminin ne canim
İyi o zaman cnm benmkide yakalıyor şükür devam ederler böle inşBugün 7+4 üm 7+2 çıktı evet yakalıyor. Geçen hafta 1 hafta fark vardı.
Her yerde ultrason fotonu alrsn fotoyu kırp ondan yükleyememişsindr şimdi yüklenir:)kuzum benim yarın randevum, inşallah görürüz benim cep foto atamıyor, büyük diye galiba .. işlemeye yetmiyor hatası veriyor..testi atmak için denemiştim olmadı, devlette fotosunu veriyorlar mı peki biliyor musunuz?
Ultrasonda Kesenin solunda görünen erkek. Sağında görünen kız olabiliyormuş. Gerçekte erkek karnın sağında olur kız solunda derler belki ultrasonda yön değişimi oluyordur.Nasıl oluyor canım annem diyorki erkek sağ kız sol böylemi
Evet sinif ogretmeniyim.öğretmen misin sen de ...benim de bazen okulda midem bulanıyor öğrenciler anlayacak diye korkuyorum
rüyada kız gördüysen erkek olacak derler..Sağlıklı olsnda cnm fark etmiyor ama eşim istyr galba herkes kız diyor beni gören kızın olcak diyor gıcık oluyorm müneccimmisin nerden blysn deme
Sağlıklı olsnda minnagm geçen rüyamda kız bebek gördm ve makas gördm kafama takmaktan mı bilmyrm
Öle olablr benm ağrılarım genellikle sağda oluyor ama bebek solda gözkyrUltrasonda Kesenin solunda görünen erkek. Sağında görünen kız olabiliyormuş. Gerçekte erkek karnın sağında olur kız solunda derler belki ultrasonda yön değişimi oluyordur.
kırpma da olmadı ben beceremedim sanırımmHer yerde ultrason fotonu alrsn fotoyu kırp ondan yükleyememişsindr şimdi yüklenir:)
Ay canım Allah sizin okulun diline düşürmesin insanı.Evet sinif ogretmeniyim.
Mide bulantisina gecmedim henuz ama arkadaslar sinifa dalip minik anne, seni cocuklu dusunemiyorum gibi seyler soyluyorlar anlamislardir muhtemelen.
Alla alla tersimi çıkıyor kız makas kız bebek görnce dedm kızım olck hatta eşimede dedim kızmz olcak erkek cktı aklmdan:)rüyada kız gördüysen erkek olacak derler..
Ciddmsn cnm çok üzüldüm geçmiş olsun rabbim sana şifa versin inş tekrrdan bu güzel haberi alrsn canm rabbim yardımcı olsunMerhaba kizlar.
Hepinizin saglikla bebislerinizi kucaginiza almanizi dilerim.
Ben sali gunu kurtaj olacagim. Bebegim gelismedi maalesef. Hamileligim sonlandirilacak.
Sezerbusra21 canim beni listeden silersen sevinirim.
Hepinize hayirli dogumlar dilerim.
Aynen sonçta senin özel hayatn veliler nasl öğrenmş şaştm ve çocga sölemişler cok yanlş bence senn özel hayatna karşamazlar kiya kızlar okulda öğretmenler ve idare biliyor hamile olduğumu. Dün bi velim aradi 3 kez rüyasında beni görmüş hamileymişim, direk hamile misiniz hocam dedi. Ben şu anda paylaşmak istemiyorum bunu hayır dedim. Bugün başka veli gelmiş hocam hamile misiniz öyle duyduk. Dedim bu benim özel hayatım, ben kimsenin böyle bi şeyi olsa sormaya çekinirim zaten paylaşmak isterse de anlatır herkese. Hani diyorum bi öğretmenden duymuşlarsa o zaman gelip A öğretmenden duyduk deseler evet derim belki ama böyle kendilerine göre sormaları hoşuma gitmedi. Kendilerini geçtim bir de çocuğu geldi sordu sınıfta dersin ortasında öğretmenim siz hamile misiniz diye. yahu daha 9 yaşında çocuk bu. Yok oğlum kim diyor dedim annem diyor dedi.
Hayır kötü niyet aramıyorum ama insanların özeli onları ilgilendirir bence.
Merhaba kizlar.
Hepinizin saglikla bebislerinizi kucaginiza almanizi dilerim.
Ben sali gunu kurtaj olacagim. Bebegim gelismedi maalesef. Hamileligim sonlandirilacak.
Sezerbusra21 canim beni listeden silersen sevinirim.
Hepinize hayirli dogumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?