2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya hamile kaldım kalalı geçmek bilmeyen bir öksürük ve balgam.

Napim Kızlar altın önerilere ihtiyacım var doğal olsun bitki çayı hariç ?
Ihlamur kaynatıp içine zencefıl atabılırsım ben oyle atlatmıstm hem bogazı yumusatıyor. Bırde bal karabiber lımon karıstırıp macun gıbı yapıp yersen o da baya etkılı

Kızlar 3 gündür ağızdan progestan içtim okulda kalbimde çok kötü çarpıntı oldu kısa süreli. Bu gece alttan aldım ama sanki çok içe itemedim ilk kez alttan bi ilaç kullandım inşallah etkisi olur yaa

Ah oyle bı guçlenıyorsunkı anne olunca dunya karşına gecse yıkar gecerım dıyosun evladım için.benimde endişelerim coktu herseyı kafaya takıyordum herseyone pimpiriklenıyordmdogru duzgun kucaga bıle vermıyordum once dogum uzun surdu dıye dogdgu gıbı kuvoze aldılar ıkı gun kuvozde kaldı sonra cıktı emıyordu ama ıkı gunluk gecıkme sutumun gec gelmesıne neden oldu sarılıgı yukseldı hastaneye yatmadık ama mecburen mama takvıyesı yaptım ılk 10 gun. O gectı temmuz sıcagında isilik oldu sonra egzama ben dıkkat ettıkce yenı bısey oluyordu kı bunlar ılk gunlerımızde oldu hep. Ve en son tam 1 aylık olmusken bı sabah kasıklarından şişlik farkettım gorur gormez aklıma fıtık geldı ki dogru cıktı daha bir aylık kucucuk bir kuş kadarken alıp amelıyat ettıler ve o gun 7saat ac kalması gerekıyordu.amelıyatta ıkıncı fıtıgı farketmısler ıkı yerden kesıp fıtıkları dıkmışler.cıkarkenkı cıglıgını hala unutmuyprum ve suan gercekten aglamamak ıcın sıkıyorum kendımı.hasta bakıcı odaya kadar kucagında goturdu ve odaya kadar son ses cıglık attı oğlum.kucagıma verdıklerı anda sustu sana yemın ederım ben hayatımda kendımı hıc bu kadar güçlü hissetmedım kokumu aldıgı anda susup uyumustu.işte butun bunlardan sonra basına her gelenden kendımı sorumlu tutmayı bıraktım korkmayı bıraktım cunku onun sadece bana ıhtıyacı vardı.emınım kucagına aldıgın anda sende aynı seylerı hıssedeceksın.ay cok uzun oldu kbakma içimi dökesim varmış

Kızlar size birşey danışmak istiyorum..
Hamile haberinizi herkeze söyledniz mi?nazara çok inanırım birde kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemedim ailem bile bilmiyor sadece kız kardeşim biliyor bu konuda içimi rahatlatırmısınz siz neler yaptınız ben ne yapmalıyım

Ben bi kez kimyasal da yaşayınca herkese söylemedim. ilk önce ablamlara söyledim. beta değeri yüksek diye eşim de annesine ve kız kardeşine söyledi. bebeği görünce de iş arkadaşlarıma söyledim. Bilmesi gereken anneme hala demedim çünkü annem herkese anlatacak eminim o yüzden 3 veya 4 . aylık olunca diyeceğim:))

Benimde görümcem ve kayınvalidem söyler diye kimseye söylemedm ama kafama takıyorum ne yapmalıyım diye

Benim doktorum baştan uyardı hazır satılan meyve suları bile kesinlikle içme dedi.
Tabı onlarda yasak ben aktardan alıp kendım demlemıstım bır aya yakında ıcmıstım bı sorun yasamadım cok sukur grıbıme de ıyı gelmıstı.tabı her hamılelıl farklıdır belkı size ozel bır durumdur

Sevincli seyleri beraber paylasabiliyorsak Allah korusun uzuntuleride beraber paylasmaliyiz ben hemen soyledim.Sonucta basimiza birsey gelse yanimizda olacak olanlar yine onlar.Tabii sadece yakin cevreye soyledim ozellikle sosyal medya vs.gibi yerlerde paylasilmasini uygun gormuyorum başlarda.

Ben nazara inanmıyorum ailelere söyledik hemen çünkü çok mutlu idik ve onlar da gözümüzün içine bakıyorlardı daha çok minik olduğunu da ekledik haberi verirken Zaten. Çok yakın arkadaşlarım da biliyorlar, iş yerimle de kalp atışını duyayım birim yöneticilerimle paylaşmayı düşünüyorum.

Bal limon yapim çay kesinlikle yasak dedi doktor sizde aman tuketmeyin bitki cayi düşük sebebi.
Bende ilk 3 hafta kuru oksuruk grip baslamisti tarhana corbasi tursu ve ihlamur gunde 2 bardak ictim 3 4 gunde toparladim.Burnumada tuzlu su cekiyordum cok iyi geliyordu ozellikle geceleri rahat edersin

.
Aynı sıkıntı bendede var bana kalsa herkese söyliycem facede falan paylaşasım var ama kocam izin vermiyor ilk 3 ay kimseye söylemeyecekmişiz nazar olmasınmış sadece benim annem ve kız kardeşim biliyor şaka gibi bu adam bazen sinir ediyor beni yawwww

Memelerdeki dolgunluk hariç hiç bende de bir belirti yok. Hatta uzun zamandır karnım bu kadar dümdüz olmamıştı bile. Mide bulantısı kusma olmasın da zaten istemiyorum hiç.

Bebeği görünce paylaşabilirsin. kibarca herkese demeyelim diyebilirsiniz.

Benim çevrem çok tuhaf kızımı kaybettim sezeryan oldum daha 2 ayım dolunca hergören varmı bebek demeye başladı hiç kimse benim piskolojimi anlamadı tabi ki..bende heyecandan sevinçten yerimde duramıyorum herkez bilsin istiyorum ama herkezin gözü benim üzerimde ve etrafımda benimle hamile kalmak için yarışan çok insan var o yüzden ne yapıcagımı bilemedm çok kararsz kaldm tabi ki ögrenmek hakları nereye kadar saklaya bilirim ki ama korkuyorum birşey olursa diye ama galiba ailelere sadece söyliycez.allaha emanet ettim bebegimi allahım bize bagışlasın inşallah yarın söylerim belki

@ koalina benzer kaygılar bende de var acaba üstesinden gelebilecek miyim diye. Bencil ve rahatına düşkün bir insanım tahammül sınırlarım çok az. Ancak çevremde anne olmuş arkadaşlarım akrabalarım yapabiliyorlarsa benim de bir eksiğim olmaz elimden geldiğinin en iyisini yaparım diye düşünüyorum. Kendimi olumlu yönde telkin ediyorum. Hem şanslı olduğumu düşünüyorum, bak ne güzel benimle aynı dönemde gebe kadınlarla ortak bir başlıkta hissettiklerimizi deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Sonra çok tecrübeli danışabileceğim arkadaşlarım var. Bunlar çok güzel şeyler.

Nazara inanıyorum ama nazarin düşük yaptiracagina inanmıyorum kötü niyetlilerden Rabbim korur
Ve takıntılı bir insanım söylemezsem eğer kötü birşey olur diye düşündüm yani hani birşey alırsın etiketini saklasın ve o mal defolu çıkar çünkü etiketini atmamışsındır nasıl anlatayım işte
Ben herkese hemen söyledim Allah korusun kötü birşey olsa bile çocuğumun babası başımda evliyim çocuk kocamla benim çocuğum saklayacak bir durum yok Allah korusun insanların 8 aylıkken bebeklerini kaybediyorlar Rabbim kimseye yasatmasin ama doğumda kaybeden var

Kısacası ben hemen söylemekten yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…