- 16 Aralık 2016
- 3.634
- 3.971
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.301
Bende bu mutlulugumu sabah paylaşıcam galiba içimi rahatlattınız çok sagolunNazara inanıyorum ama nazarin düşük yaptiracagina inanmıyorum kötü niyetlilerden Rabbim korur
Ve takıntılı bir insanım söylemezsem eğer kötü birşey olur diye düşündüm yani hani birşey alırsın etiketini saklasın ve o mal defolu çıkar çünkü etiketini atmamışsındır nasıl anlatayım işte
Ben herkese hemen söyledim Allah korusun kötü birşey olsa bile çocuğumun babası başımda evliyim çocuk kocamla benim çocuğum saklayacak bir durum yok Allah korusun insanların 8 aylıkken bebeklerini kaybediyorlar Rabbim kimseye yasatmasin ama doğumda kaybeden var
Kısacası ben hemen söylemekten yanayım
Normale göre 1 derece arttı tabi. Daha biz başındayız bunun son trimesteri var asıl o zaman ne yapacaz?Arkadaşlar vücud sıcaklığınız yüksek mi delirtiyor beni bir kaç gecedir uyutmuyor ya yanıyorum resmen kocam bile kaçar oldu benden dokunma bana çok sıcaksın diyorateşimi ölçüyorum 36.5 bu nedir anlamadım gitti
Benim soylediklerim birbirlerine soylemis sonucta okulu caycisi bile biliyordu daha 5 haftalikken. Hic bir sey de olmadi olumsuz.Kızlar size birşey danışmak istiyorum..
Hamile haberinizi herkeze söyledniz mi?nazara çok inanırım birde kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemedim ailem bile bilmiyor sadece kız kardeşim biliyor bu konuda içimi rahatlatırmısınz siz neler yaptınız ben ne yapmalıyım
Kızlar size birşey danışmak istiyorum..
Hamile haberinizi herkeze söyledniz mi?nazara çok inanırım birde kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek istemedim ailem bile bilmiyor sadece kız kardeşim biliyor bu konuda içimi rahatlatırmısınz siz neler yaptınız ben ne yapmalıyım
Günaydın hayirli cumalarGunaydinnn
Herkese hayirli cumalar
GÜNAYDINLARRArkadaşlar vücud sıcaklığınız yüksek mi delirtiyor beni bir kaç gecedir uyutmuyor ya yanıyorum resmen kocam bile kaçar oldu benden dokunma bana çok sıcaksın diyorateşimi ölçüyorum 36.5 bu nedir anlamadım gitti
Olur canım alttan daha etkili ben de okulda fenalasmistim tansiyonu çok düşürüyorKızlar 3 gündür ağızdan progestan içtim okulda kalbimde çok kötü çarpıntı oldu kısa süreli. Bu gece alttan aldım ama sanki çok içe itemedim ilk kez alttan bi ilaç kullandıminşallah etkisi olur yaa
YOK HAYIR COK OLMADI CNM ADET KANAMASI GIBIYDI COK SURMEDIKanaman çok oldu mu peki
Ben de aynıyım çok sıcaklıyorum canım. Gece yarısı balkona çıktım düşün.Arkadaşlar vücud sıcaklığınız yüksek mi delirtiyor beni bir kaç gecedir uyutmuyor ya yanıyorum resmen kocam bile kaçar oldu benden dokunma bana çok sıcaksın diyorateşimi ölçüyorum 36.5 bu nedir anlamadım gitti
simdi neysede yazin napicaz bilmiyorum.o zamana kadar bebeklerde buyuyecek.zorlu bir yaz bizi bekliyor gibiArkadaşlar vücud sıcaklığınız yüksek mi delirtiyor beni bir kaç gecedir uyutmuyor ya yanıyorum resmen kocam bile kaçar oldu benden dokunma bana çok sıcaksın diyorateşimi ölçüyorum 36.5 bu nedir anlamadım gitti
Tabii cevrede duyarsiz kisiler fesat kisiler cogunluktaysa soylememeniz cok normal.Ne yazikki herkesin kalbini goremiyoruz temiz kalplilerin yaninda mutlaka kalbi nefretle dolu insanlarda var Allah korusun bizi onlarin gazabindan.Gozleri bizden uzak olsun.Benim çevrem çok tuhaf kızımı kaybettim sezeryan oldum daha 2 ayım dolunca hergören varmı bebek demeye başladı hiç kimse benim piskolojimi anlamadı tabi ki..bende heyecandan sevinçten yerimde duramıyorum herkez bilsin istiyorum ama herkezin gözü benim üzerimde ve etrafımda benimle hamile kalmak için yarışan çok insan var o yüzden ne yapıcagımı bilemedm çok kararsz kaldm tabi ki ögrenmek hakları nereye kadar saklaya bilirim ki ama korkuyorum birşey olursa diye ama galiba ailelere sadece söyliycez.allaha emanet ettim bebegimi allahım bize bagışlasın inşallah yarın söylerim belki
senin iyi bile cikmis benim en dsuk vucut sicakligim 37 37.5 yuzum hep kipkirmiziArkadaşlar vücud sıcaklığınız yüksek mi delirtiyor beni bir kaç gecedir uyutmuyor ya yanıyorum resmen kocam bile kaçar oldu benden dokunma bana çok sıcaksın diyorateşimi ölçüyorum 36.5 bu nedir anlamadım gitti
yok canım daha küçük olacaklar o zaman zor zamanlar son trimester bence o zamanda havalar serinler muhtemelensimdi neysede yazin napicaz bilmiyorum.o zamana kadar bebeklerde buyuyecek.zorlu bir yaz bizi bekliyor gibi
Evet canim 5-6 aylik zamanlari belki o kadar etkilemez.ben kizimi temmuzda dogum yapmistim.gunde 2-3 kez dusa giriyordum.her yanim isilik olmustu.simdi onlari hatirlayincayok canım daha küçük olacaklar o zaman zor zamanlar son trimester bence o zamanda havalar serinler muhtemelen
Ben de hindistan cevizi yağı düşünüyorum, ama henüz erken benim için. Biraz araştırmak lazım :)Çatlaklar için yağ krem kullanmaya başladınız mi kızlar ? Ben bu hafta zeytinyağına başladım. Eşimin dedesi kendi yapiyo ondan kullanıyorum.
Siz neler kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?