2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende bu mutlulugumu sabah paylaşıcam galiba içimi rahatlattınız çok sagolun

Arkadaşlar vücud sıcaklığınız yüksek mi delirtiyor beni bir kaç gecedir uyutmuyor ya yanıyorum resmen kocam bile kaçar oldu benden dokunma bana çok sıcaksın diyor ateşimi ölçüyorum 36.5 bu nedir anlamadım gitti

Normale göre 1 derece arttı tabi. Daha biz başındayız bunun son trimesteri var asıl o zaman ne yapacaz?

Benim soylediklerim birbirlerine soylemis sonucta okulu caycisi bile biliyordu daha 5 haftalikken. Hic bir sey de olmadi olumsuz.

Nazara inanmam ama daha once kimyasal yasadigimda aileme hemen söylemiştim. 2 gun sonra anlatmak zor gelmisti. O yüzden bu defa bekledim. sadece ablama söylemiştim. Dun aksam kalp atışını duydum kendi aileme soyledim. Hafta sonuda esimin ailesine söyleriz.

GÜNAYDINLARR
kızlarr
evet ben de yanıyorum özellikle göğüslerim ateş gibi..

Olur canım alttan daha etkili ben de okulda fenalasmistim tansiyonu çok düşürüyor

Ben de aynıyım çok sıcaklıyorum canım. Gece yarısı balkona çıktım düşün.

simdi neysede yazin napicaz bilmiyorum.o zamana kadar bebeklerde buyuyecek.zorlu bir yaz bizi bekliyor gibi

Tabii cevrede duyarsiz kisiler fesat kisiler cogunluktaysa soylememeniz cok normal.Ne yazikki herkesin kalbini goremiyoruz temiz kalplilerin yaninda mutlaka kalbi nefretle dolu insanlarda var Allah korusun bizi onlarin gazabindan.Gozleri bizden uzak olsun.

senin iyi bile cikmis benim en dsuk vucut sicakligim 37 37.5 yuzum hep kipkirmizi

Çatlaklar için yağ krem kullanmaya başladınız mi kızlar ? Ben bu hafta zeytinyağına başladım. Eşimin dedesi kendi yapiyo ondan kullanıyorum.
Siz neler kullanıyorsunuz?

yok canım daha küçük olacaklar o zaman zor zamanlar son trimester bence o zamanda havalar serinler muhtemelen
Evet canim 5-6 aylik zamanlari belki o kadar etkilemez.ben kizimi temmuzda dogum yapmistim.gunde 2-3 kez dusa giriyordum.her yanim isilik olmustu.simdi onlari hatirlayinca

Çatlaklar için yağ krem kullanmaya başladınız mi kızlar ? Ben bu hafta zeytinyağına başladım. Eşimin dedesi kendi yapiyo ondan kullanıyorum.
Siz neler kullanıyorsunuz?
Ben de hindistan cevizi yağı düşünüyorum, ama henüz erken benim için. Biraz araştırmak lazım :)

Ben de çatlak yağı için erken diye düşünüyorum ancak lierac bir de aktardan çeşitli Oranda yapılan yağların karışımını öneriyorlardı. Öğrenince size de yazarım. Gündüz süremem artık mecbur gece sürecem. Eşimin de bol atletlerinden giyerim artık bu yaz böyle :))

Ben aksine cok usuyorum. Catlaklar icin ben ilk hamileligimde kakao yagi ve sheabutter kullanmistim sukur hic catlagim olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…