- 16 Aralık 2016
- 3.634
- 3.971
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.341
Birşey kullanmıycam galiba inan ki çatlıycak yer bile yok diyebilirim yani :)Fabrikasyon ürünlere vermeyin bu sefer para doğal yağlarla nemlendirin cildinizi bence. Onların faydası olmuyo. Hamilelikten sonra sari kantaron yağını öneririm benim kalcalarimdaki çatlakları baya hafifletmisti. Ama hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum hiç. Doktorunuza sormakta fayda var.
Çok mu kilo aldınız acaba ? Bide bacaklarda kollarda yoksa doktorun dediği gibi bebiş hareketinden dolayı olmuş olabilir. Onlara değer ama dimi yaaa :)Birşey kullanmıycam galiba inan ki çatlıycak yer bile yok diyebilirim yani :)
Gaz yapar derler canim bilmiyorum ama kimyonlu yenebilir birde yesillik ozellikle taze soganaynen öyle ama sadece su değil tabi, bulgur pilavı çok isterdi canım onun faydasını da gördüm ben
Ahh annelerimizin dedikodusunu çok yaptık bize hiç iyi örnek değiller :)))) benim annemde harita gibi walla hedefim az kilo almak ama mümkün değil galibakızlar merhaba çatlak konusu başlamış..
o zaman ben de şöyle bir yorum yapayım anneniz çatlamışsa siz de çatlarsınız diye bir şey yok benim anneminki kara yolları haritası gibi maşallah.ama ben de kızıma hamileliğinde hiç olmadı. çünkü 3.5 aylıkken bir krem kullanmaya başladım adı lierac sıfır çatlak o yüzden
Yok canim catlamadim bilmiyorum belkide bunye meselesidirZayıflarken çatlamadın dimi ? Bu mantık banada saçma geliyo ama zayıfladım o zaman çatladım diyenler var ondan soruyorum canım ?
Çatlak olmasın diye dışardan uygulayabileceğim ne varsa uygulamak istiyorum. Sen lierac ı gün içinde hangi aralıklarla kullandın?kızlar merhaba çatlak konusu başlamış..
o zaman ben de şöyle bir yorum yapayım anneniz çatlamışsa siz de çatlarsınız diye bir şey yok benim anneminki kara yolları haritası gibi maşallah.ama ben de kızıma hamileliğinde hiç olmadı. çünkü 3.5 aylıkken bir krem kullanmaya başladım adı lierac sıfır çatlak o yüzden
18 kilo aldım:)kızımda 3165 gr dogdu.çol hareketliydi prensesim ama malesef vefat etti o guzel anlara deger tabi onu hissetmek çok güzeldi iyi ki aselimin annesiyim iyi ki de kızımı dogurdum.çok zor geçti dogumum sezeryan oldum anlatıp korkutmym sizi çokk zor zamanlardı ama gerçekten hiç pişman olmdm kızım iyi olsun diye herşeye çabaladm ama malesefÇok mu kilo aldınız acaba ? Bide bacaklarda kollarda yoksa doktorun dediği gibi bebiş hareketinden dolayı olmuş olabilir. Onlara değer ama dimi yaaa :)
korkacağımız bişey yok canım başın sağ olsun sağ salim bu bebişinle ömür geçirirsin biz burda birbirimize destek için varız hangimizin başına ne zaman bişey gelecek bilemeyiz neden vefat etti evladın ne kadarlıktı üzmek istemem seni paylaşmak istersen hepimiz dinleriz emin ki ama anlatmak istemezsen seni de anlarız18 kilo aldım:)kızımda 3165 gr dogdu.çol hareketliydi prensesim ama malesef vefat etti o guzel anlara deger tabi onu hissetmek çok güzeldi iyi ki aselimin annesiyim iyi ki de kızımı dogurdum.çok zor geçti dogumum sezeryan oldum anlatıp korkutmym sizi çokk zor zamanlardı ama gerçekten hiç pişman olmdm kızım iyi olsun diye herşeye çabaladm ama malesef
Çok üzüldüm canım başın sağolsun. Ahirette şefatcin olur inşaAllah.18 kilo aldım:)kızımda 3165 gr dogdu.çol hareketliydi prensesim ama malesef vefat etti o guzel anlara deger tabi onu hissetmek çok güzeldi iyi ki aselimin annesiyim iyi ki de kızımı dogurdum.çok zor geçti dogumum sezeryan oldum anlatıp korkutmym sizi çokk zor zamanlardı ama gerçekten hiç pişman olmdm kızım iyi olsun diye herşeye çabaladm ama malesef
Ayy başınız sağolsun ben bilmiyodum. Ne güzel düşünüyosunuz. Allahım bu bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Güzel günleriniz olsun umarım. Şimdi siz böyle yazınca çatlak falan çok ufak gereksiz konuymuş gibi kaldı walla utandim. Ilk once bebisler sağlıklı olsun gerisinin ne önemi varki ya.18 kilo aldım:)kızımda 3165 gr dogdu.çol hareketliydi prensesim ama malesef vefat etti o guzel anlara deger tabi onu hissetmek çok güzeldi iyi ki aselimin annesiyim iyi ki de kızımı dogurdum.çok zor geçti dogumum sezeryan oldum anlatıp korkutmym sizi çokk zor zamanlardı ama gerçekten hiç pişman olmdm kızım iyi olsun diye herşeye çabaladm ama malesef
Diyafran henrisiydi kızım akcigeri gelişmemişti solunum sıkıntısı vardı 38+3 de sezeryanla dogum yaptım dogar dogmaz aglatmadan tüp taktılar küveze aldılar kızımı 1 hafta yaşadı prensesim aselim nasibi yokmuş vefat etti.rabbim bu evladımı kucagıma almayı nasip eder inşallah hastaneden eli boş çıkmak çok zor.rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasn kimsenin kucagını boş bırakmasınkorkacağımız bişey yok canım başın sağ olsun sağ salim bu bebişinle ömür geçirirsin biz burda birbirimize destek için varız hangimizin başına ne zaman bişey gelecek bilemeyiz neden vefat etti evladın ne kadarlıktı üzmek istemem seni paylaşmak istersen hepimiz dinleriz emin ki ama anlatmak istemezsen seni de anlarız
Tesekkur ederim cnm inş zamanla oturucak hersey tiroidim fln da oynamış hepsinin etkisi var sanırımHayırlısı olsun öncelikle. 2 3 hafta önceye kadar aynıları bende de vardı. Allah'ın gücüne gitmesin kendi kendime ben bu çocuğu istemiyorum ben çocuk bakamam diye psikolojim bozulmuştu. Allah korusun düşse sevincem gibi geliyodu. Sonra esime anlattim dusuncelerimi o da konustu benimle iyi geldi aksaminda rüyamda bebeğim olduğunu onu sevdiğimi gördüm. Bütün düşüncelerimi değiştirdi. Bunları yazmak bile saçmalık biliyorum ama istemeden düşünüyosun yoksa istemedigim çocuk için aylarca neden uğraşasın. Psikolojik merak etme hepsi geçicek. Şimdi doktor günü sayıyorum geçsin de göreyim diye.
Sagol canım allah razı olsun.gerçekten çatlak falan hiç önemli degl bazen belim çok agrıyo yok yok agırmıyo diyorum ama bebegim iyii olsun çatlak bel agrısı ne ki hiç önemi yok bunların benim için önemli olan saglık evlatlarımız saglıklı hayırlı olsun bu bana yeter ben evladımı kucagıma alıyıım emziriyim dünyalar benim olur heralde hep o anı hayal ediyorrm..kızıma çokk süt sagdım içmek nasip olmadı şimdi çok istiyorum hastaneden kucagımda bebegmle eve gelmeyi odayı süslemeyi çok şey içimde kaldı herşeye heveslendm ama yapamadm inşallah bu bebegmde yaparam.allahtan gelen başla göz üstüne boynumuz kıldan ince çok şükür hiç istan etmedm hamd ettim rabbim bizde çok sevdi aldı yanına günahsız kızım dünyaya gözünü bile açamadı hiç aglamadı o cennete bizi bekliyo çok güzel yerde. Kızım abla olucak kardeşine de dua ediyodur şimdi inşallah herşey çok güzel olucak allaha emanet bebeklerimiz.Ayy başınız sağolsun ben bilmiyodum. Ne güzel düşünüyosunuz. Allahım bu bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah. Güzel günleriniz olsun umarım. Şimdi siz böyle yazınca çatlak falan çok ufak gereksiz konuymuş gibi kaldı walla utandim. Ilk once bebisler sağlıklı olsun gerisinin ne önemi varki ya.
cennette annesini karşılayacak hiç merak etme sen bende 3 kayıp verdim ama insan daha kötüsünü duyunca hep şükrediyor en azından görmedim kucağıma almadım diyorsun senin durumda da yeni can arkadaşımı trafik kazasında kaybettim annesinin halini asla unutma onu görünce allah kimseye vermesin evlat acısı seni çok iyi anlıorum sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah allah sıralı ölüm nasip etsin her birimize aminnnDiyafran henrisiydi kızım akcigeri gelişmemişti solunum sıkıntısı vardı 38+3 de sezeryanla dogum yaptım dogar dogmaz aglatmadan tüp taktılar küveze aldılar kızımı 1 hafta yaşadı prensesim aselim nasibi yokmuş vefat etti.rabbim bu evladımı kucagıma almayı nasip eder inşallah hastaneden eli boş çıkmak çok zor.rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasn kimsenin kucagını boş bırakmasın
Meleğin öbür tarafta şefaatçin olsun. İnşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alır analı babalı huzurla mutlulukla büyütürsün.18 kilo aldım:)kızımda 3165 gr dogdu.çol hareketliydi prensesim ama malesef vefat etti o guzel anlara deger tabi onu hissetmek çok güzeldi iyi ki aselimin annesiyim iyi ki de kızımı dogurdum.çok zor geçti dogumum sezeryan oldum anlatıp korkutmym sizi çokk zor zamanlardı ama gerçekten hiç pişman olmdm kızım iyi olsun diye herşeye çabaladm ama malesef
Ben alcm arrık ikinci ayda bitti sanki hafiften cıktı bebek gibi görüyorum en iyisi alıp sürmek çarlaklarla başm dertte zaten birde karnda olursa kötü olurArkadaşlar benim annemde çok aşırı kilo almış hatta herkes ikiz zannediyormuş çatlağı olmamış hep badem yağı sürmüş ona da ozamanlarda ebe demiş.. Sizler ne dersiniz badem yağı işe yarar mı ki? Ne zaman başlıycaz sürmeye ben bide esmerim çatlamış kendimi düşünemiyorum çok kötü görünür beyaZ beyaz bide zayıfım sanırım benim çatlama oranım daha yüksek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?