2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
bence nemlendirmeyle alakali değil catlayacaksa ne yapsan catliyor iki hamileliğimdede 30 a yakin kilo aldim ve surekli nemlendirdim yine catladi hatta ikincide daha cok cayladi ozellikle karnimin alt kisimlari karnim cok buyuktu ozellikle kizimda ondan catladi diyorum ben

Meleğin öbür tarafta şefaatçin olsun. İnşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alır analı babalı huzurla mutlulukla büyütürsün.

Allah razı olsun kızlar desteginiz iyi geldi iyi ki varsınız çok sevdim burayı..rabbim hepimizin evlatlarını korusun sag saglim kucaklarımıza alalım inşallah

Canim bende zayifim catlamadim onla ilgisi yok bunye meselesi biraz biraz da nemlendirme yapcan

Sıkamiyorum ben aciyo cok yalniz travazol cok iyi geliyo :)

Ezmu0810 Basin sagolsun canim aci bi imtihan insallah bu bebegin yuzunu guldurur.yasadigin tum acilari unutturur.
Sivilce sorunu olan varmi bende asiri sivilve cikti acıyolar bide cok cirkinlestim ya
bende az once aynada bunlari dusunurken yazini okudum simdidiger iki hamileligimde sivilce bulanti yoktu.resmen hamilelik rutinim silbastan oldu

Kendinu kotu hissediyorum ne bileyim butun vucudum komple degisti herkes kilo almissin sivilcelenmissin diyince uzuluyorum

Kendinu kotu hissediyorum ne bileyim butun vucudum komple degisti herkes kilo almissin sivilcelenmissin diyince uzuluyorum
Hep gebelik psikolojisi bunlar.sen bide koca gobegin cikinca gor olayi.kendini hantal hissediyorsun birde.artik beni begenmezsin derdim esime.sacmalama boyle cok tatlisin derdi.artik moralmi veriyordu bilmemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…