- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.381
İdrar testide vardı ya onu diyorum ne kadara yaptınAnlamadım canım ?
bence nemlendirmeyle alakali değil catlayacaksa ne yapsan catliyor iki hamileliğimdede 30 a yakin kilo aldim ve surekli nemlendirdim yine catladi hatta ikincide daha cok cayladi ozellikle karnimin alt kisimlari karnim cok buyuktu ozellikle kizimda ondan catladi diyorum benAnneyle alakası yok bence. Tabi nasıl yok o da var çok kilo alırsanız cildi nemlendirmezseniz çatlaması normal :) benim annemde harita gibi maşallah ama 30 kilo almış :)))) krem yok tabi o zamanlar. Ablam 15 kg aldı hep zeytin yagi sürdü hiç çatlağı olmadı. 2 aylıkken sabah akşam suruyodu. Ben o kadar istikrarlı değilim malesef
O kremin fiyatına baktım 100-190 arası 200ml pahalıymış biraz ama yorumlar hep olumlugünde 1 kere canım..günde iki kere kullanın yazıyor paket in üzerinde ama çok pahalıydı ben de o sıra çalışmıyordum o yüzden 1 kere kullandım ama etkili oldu
cennette annesini karşılayacak hiç merak etme sen bende 3 kayıp verdim ama insan daha kötüsünü duyunca hep şükrediyor en azından görmedim kucağıma almadım diyorsun senin durumda da yeni can arkadaşımı trafik kazasında kaybettim annesinin halini asla unutma onu görünce allah kimseye vermesin evlat acısı seni çok iyi anlıorum sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah allah sıralı ölüm nasip etsin her birimize aminnn
Meleğin öbür tarafta şefaatçin olsun. İnşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına alır analı babalı huzurla mutlulukla büyütürsün.
Allah razı olsun kızlar desteginiz iyi geldi iyi ki varsınız çok sevdim burayı..rabbim hepimizin evlatlarını korusun sag saglim kucaklarımıza alalım inşallahÇok etkilendim ya Cennete sizi bekliyor bebeğiniz. Allahım kimseye yasatmasin. Kimseye dayanamiyacagi aciyi vermezmiş. Demekki o kadar güçlüsünüz ki bu acıya dayanıyorsunuz. Bütün bebekler sağlıklı olsun. Inşallah bu bebeginizde yapmak istediklerinizin fazlasını yaparsınız çok mutlu olursunuz. Melek Ablası onu koruyordur. Sağ sağlim kucağınıza alın bebeğinizi.
Aa onu bilmiyorum bak hep sut yapar derler dogumdan sonra yiyeceklerde kisitli oluyo bu gaz olayindantaze soğan daha çok gaz yapar canım ya..
Canim bende zayifim catlamadim onla ilgisi yok bunye meselesi biraz biraz da nemlendirme yapcanArkadaşlar benim annemde çok aşırı kilo almış hatta herkes ikiz zannediyormuş çatlağı olmamış hep badem yağı sürmüş ona da ozamanlarda ebe demiş.. Sizler ne dersiniz badem yağı işe yarar mı ki? Ne zaman başlıycaz sürmeye ben bide esmerim çatlamış kendimi düşünemiyorum çok kötü görünür beyaZ beyaz bide zayıfım sanırım benim çatlama oranım daha yüksek gibi geliyor
Bazen bir sevinç geliyor sonra inş saglıklıdır diyorum karışık bir sürü his sardı sanırım anne olmak şimdiden başladı o kadar ki annemi düşünüp hala yük oluyorum diye ağlıyorumBen ogrendigimden beri ayni hislerdeyim ve gecmeyecek gibi...
Sağolasın canım inşallahCanim bende zayifim catlamadim onla ilgisi yok bunye meselesi biraz biraz da nemlendirme yapcan
Ben hepinizden gencim ama gorsen 25 yasinda gibi hissediyomKız sorma bendede küçük küçük cıkıyor birde ırsi saçmda beyazlarda cıktı boyayamyrm yaşladndm daha gencm off hamilelik yaramadı
Sıkamiyorum ben aciyo cok yalniz travazol cok iyi geliyo :)Yalnız değilsin. Benim de çene bölgemde sivilce arttı gerçi üç dört aydır var hep ya hormonal ya da beslenme düzenimle alakalı. Bir de ben bu aralar durmadım oynadım komedonları sıktım onlar da sivilceye çevirdi
bende az once aynada bunlari dusunurken yazini okudum simdiSivilce sorunu olan varmi bende asiri sivilve cikti acıyolar bide cok cirkinlestim ya
Kızlar sağlık ocagnda bugn sonç ckcakta almasam pazartesi alsam sorn olur mu
Aynen bende oyle ama ne yapsam ne etsem yarim saat sonra tekrar yaglanma oluyoben varım acayip kocaman kocaman çıkıyor bir de kızıma hamileyken hic böyle olmadıydı..günlük yüzümü temizleme jeliyle temizliyorum yoksa daha beter oluyor
Kendinu kotu hissediyorum ne bileyim butun vucudum komple degisti herkes kilo almissin sivilcelenmissin diyince uzuluyorumEzmu0810 Basin sagolsun canim aci bi imtihan insallah bu bebegin yuzunu guldurur.yasadigin tum acilari unutturur.
bende az once aynada bunlari dusunurken yazini okudum simdidiger iki hamileligimde sivilce bulanti yoktu.resmen hamilelik rutinim silbastan oldu
Yok cnm ben sonçları alıp dr götrcm pazartesi gtsm alsam olur mu onu dyrm bana bgn cıkcak demişlerdiinternetten de bakabilirsiniz barkot varsa ve hatta çıktı alabilirsiniz
Bende gencm kız daha sen başortyle kapatrsn ben nasl yapcm saçm gözkyr :/Ben hepinizden gencim ama gorsen 25 yasinda gibi hissediyom
gebelikte sorun değil dimi travazol krem?Sıkamiyorum ben aciyo cok yalniz travazol cok iyi geliyo :)
yok sorun olmaz bana istediğin zaman alabilirsin demişlerdiYok cnm ben sonçları alıp dr götrcm pazartesi gtsm alsam olur mu onu dyrm bana bgn cıkcak demişlerdi
Hep gebelik psikolojisi bunlar.sen bide koca gobegin cikinca gor olayi.kendini hantal hissediyorsun birde.artik beni begenmezsin derdim esime.sacmalama boyle cok tatlisin derdi.artik moralmi veriyordu bilmemdeKendinu kotu hissediyorum ne bileyim butun vucudum komple degisti herkes kilo almissin sivilcelenmissin diyince uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?