2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sivilce sorunu olan varmi bende asiri sivilve cikti acıyolar bide cok cirkinlestim ya
Yalnız değilsin. Benim de çene bölgemde sivilce arttı gerçi üç dört aydır var hep ya hormonal ya da beslenme düzenimle alakalı. Bir de ben bu aralar durmadım oynadım komedonları sıktım onlar da sivilceye çevirdi

Ben ogrendigimden beri ayni hislerdeyim ve gecmeyecek gibi...

Ben bugun tartildim 2 kg vermisim stresten. Mide bulantisi kusma falan yok ama pek bisey yiyemiyorum lezzetli gelmiyo hicbisey.
Ben de zeytinyagi alacagim.

Senn ynede iyi ben geçen tartldm 64 tü ben bu gidişle baya kilo alrm yandım hiç brnlk değil
Ayy benlikte değil şimdiden 2.5 kilo almışım. Ilk zamanlar çok dikkat etmiştim şimdi ipin ucu kaçtı daha 2.5 aylık. Diğer aylar çok daha fazla iştah ve kilo artışı oluyormuş. nolucaz böyle bilmiyorum

Çatlak olmasın diye dışardan uygulayabileceğim ne varsa uygulamak istiyorum. Sen lierac ı gün içinde hangi aralıklarla kullandın?
günde 1 kere canım..günde iki kere kullanın yazıyor paket in üzerinde ama çok pahalıydı ben de o sıra çalışmıyordum o yüzden 1 kere kullandım ama etkili oldu

Çok etkilendim ya Cennete sizi bekliyor bebeğiniz. Allahım kimseye yasatmasin. Kimseye dayanamiyacagi aciyi vermezmiş. Demekki o kadar güçlüsünüz ki bu acıya dayanıyorsunuz. Bütün bebekler sağlıklı olsun. Inşallah bu bebeginizde yapmak istediklerinizin fazlasını yaparsınız çok mutlu olursunuz. Melek Ablası onu koruyordur. Sağ sağlim kucağınıza alın bebeğinizi.

Hiç sorma bozuldu moralm birde diyorlar bana sen 80 le doğrrsn diyorlar iyice sinirimi bozuyorlar artk hormonlrımda yüzündnde herşeye sinirleniyorum . 3 aydan snra iştahta artş çok oluyrmş duba gibi olurz artk ağlancak halmize gülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…