2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hep gebelik psikolojisi bunlar.sen bide koca gobegin cikinca gor olayi.kendini hantal hissediyorsun birde.artik beni begenmezsin derdim esime.sacmalama boyle cok tatlisin derdi.artik moralmi veriyordu bilmemde
Ne kaa guzel moral veriyo bana da sen cok cirkin olmaya basladin diyip dalga geciyo yat kalk kocana dua et

Kapanmiyo alnim acik ya sonucta belli oluyo boyle pit pit sinir oluyom kakul kes :)
Sakın kesme saçnı arkadşmn kaynanası kuaför bir gün hamle gelmiş sacnı kestrmek için gül abla demiş. Ben alamam bu sorunluluğu o demiş kesn ben alıyorum sorumluluğu üç ay sonra bebegni kaybetmş ben kesmem korktm

Evet duymustum ya kapalıyım ama masallah saclarim belimi gecti ve zor kurutuyorum zaten esim kestirmiyo hamileyken de kesilmiyomus cekilirmi bu ya

Evet duymustum ya kapalıyım ama masallah saclarim belimi gecti ve zor kurutuyorum zaten esim kestirmiyo hamileyken de kesilmiyomus cekilirmi bu ya
Benmde uzadı hiç sorma beyzlarda var daha 7 ay var nasl durcam blmyrm bir doğarsam hemen kuagçfre gtcm :) saç için

Arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz hala devam ediyormu.benim göğüslerim hala acıyor.daha şimdiden çok büyüdü.aranızda böyle olanınız varmı.ne rahatlatır.sütyen bile takmak istemiyorum.

ben ilk hamileliğimde kestirdim batıl inanç ya inanmayın.Bizim elimizde öyle bir kudret olması mümkün mü saçkesince ölecek bebek ,Allah korusun düşüncesi bile kötü

kızlar sizde de wc yüzünden erken uyanmalar basladı mı? sabaha karsı acaip sıkışık uyanıyorum. uykum oldugu için kalkamıyorum. yarı uyanık kıvranıyorum yatakta.

ben de senden 1 ay kadar kucugüm eylülde 35. beni de yas endişelendiriyor. 2li tarama sonucunu etkiler mi diye.

artık genel olarak doğurganlık yaşı yükseldi o kunuyu hiç kaygı etme bence.Ben ilk iki hamileliğimde de yaptırmadım 2 li 3 lü testleri bunda da düşünmüyorum açıkçası.boşuna kafa karıştırıyor bence

Arkadaşlar göğüs hassasiyetiniz hala devam ediyormu.benim göğüslerim hala acıyor.daha şimdiden çok büyüdü.aranızda böyle olanınız varmı.ne rahatlatır.sütyen bile takmak istemiyorum.
Benimde öyle bütün südyenlerim küçük geliyor sağdan sola dönerken canım acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…