2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar merhaba, bende bugun kalp atisini gordum melegimin 7 hafta olduk hersey iyi.Ama kizlar bulanti ve cikarmalardan bisey yiyemedigim icin gunlerdir ac geziyorum doktor dramamine verdi birde gaviscon srup yazmis kullanan varmi aranizda pek ilac icme taraftari degilim ama su bile icemiyorum hic beslenemiyorum.Bikac gun kullansam mi diyorum

Kizlar merhaba;bende 7 haftalik oldum son bir haftaya kadar cok iyi gidiyordu.Ama bir haftadir midem hafif hafif bulanmaya basladi simdi son 3 gundur de ne yesem banyoya kosuyorum.Midem hic bir seyi kabul etmiyor cok halsizim.Benim gibi olanlar neler yapiyorsunuz.Ben su bile icemiyorum.Ne yesem anindacikartiyorum.Sizler neler yapiyorsunuz

3 aydan sonra aylik 2 kg almam gerekiyormus ben onu artık haftada alirim. Senin kg nu bilmiyorum da ben 80 olurum kesin ya psikolojimiz bozuluyo daha çok yiyoruz

Ama siz 30 kg almışsınız normal çatlaması 9 ayda birden 30 kg geliyo vücuda. Toplamdan mi bahsettiniz bilmiyorum ama :) ortalama 12 kg falan alsaydınız belki olmazdı. Bilmiyorum yasayıp görücez ya :)

3 aydan sonra aylik 2 kg almam gerekiyormus ben onu artık haftada alirim. Senin kg nu bilmiyorum da ben 80 olurum kesin ya psikolojimiz bozuluyo daha çok yiyoruz
Sormaya hep kilom idealdı şimdi alıyrm bazlafı 30 kilo alıyrmuş şaştm biz napcz acaba

Kizlar selamlar. 30 nisanda sonucum 192,1 idi, 4 gun sonra bugun, yani 4 mayista >1000 çikti. Bu sonucla dis gebelik, kimyasal, bos vs olmadigi kesinlesmistir degil mi Doktora muayeneye gitmedim de daha

Ben inanyrm çoğuherkeste duydum hamlelkte iyi değilmiş ben kestrmcm
Canim kestirme tabi senin kararin da ben de ilk hamileligimde kestirdim hatta bundada kestirip boyaticam kestirmenin tipla olan bi bagi neymis bununla ilgili bir arastirma mi yapilmis tamamen batil inanc saci kestirince karindaki bebek nasil etkilenebilir.

Ben de yarin gidip kestirecem sacimi cok uzadi. Bilimsel olmayan hurafe seylere inanmayin bence. Bakin hamileyim ve emziriyorum

Bilmyrm cnm duydktan snra yapmaya cesartm yok hatta arkdşmn kaynanası bile dedi saçını kestrme birde şöle birşey var bazlarnda olur bazlarnda olmaz haklsn batıl inanç ama ynede tedrgnm yapmaya cesaretm yok cnm

Ama siz 30 kg almışsınız normal çatlaması 9 ayda birden 30 kg geliyo vücuda. Toplamdan mi bahsettiniz bilmiyorum ama :) ortalama 12 kg falan alsaydınız belki olmazdı. Bilmiyorum yasayıp görücez ya :)
ben ilk hamileliğimde 25-26 kilo aldım. aklıma gelirse arada banyoda bebeyagı sürdüm. hic catlagım olmadı. aslında cok da kuru cildim var pul pul dokuluyor derim ama yapısal demekki.

Ben ilk hamileliğimde kestirdim bebeğimin kalp atışı durdu hep içim sızlar bu şüpheyi birdaha kaldıramam bence atalarımız ne dediyse boşa dememişler zamanında ben çoğuna inanıyorum

Kesinlikle kestirmeyin bu söz yıllardır var sonradan çıkmamış ve durduk yere çıkmamıştır. Benim planlı oldugu için transferden önce kesitrmiştim :) ama kestirmetin bebegin ömrü kısalır derler hep

Bende yaptırmamayı düşünüyorum.çünkü allah korusun kötü bişey çıksa bile tedavisi yok zaten

Arkadaşlar mesele saç değil, Allah'ın takdiri. Yani burda kaç kişi düşük yaşadı. Bir bebek rahime düştüğü an ne kadar yaşayacağı belliymiş. Ablam her iki çocuğunda hem de iki kez falan kestirdi sanırım çünkü çok uzundu saçları banyoda çok zorlanıyordu, çok şükür iki yeğenim de sağ salim doğdular biri 5 yaşında diğeri 2 yaşında.
Yani saç kesme ile olsaydı bir günde kaç tane kadın düşük yapardı mantıklı düşünelim. Çünkü bir çok hamile saç kesimi yaptırıyor.

kızlar sizde de wc yüzünden erken uyanmalar basladı mı? sabaha karsı acaip sıkışık uyanıyorum. uykum oldugu için kalkamıyorum. yarı uyanık kıvranıyorum yatakta.
Olmaz mı her sabah rutin 5.30 6 gibi geliyor gece 3 gibi de geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…