2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar merhaba , ben bugün başka bir Dr a daha gittim , bebek gelişememiş dedi, bir an önce kürtaj ol dedi, kendi Dr um kendisi düşsün demişti , kalakaldım böyle ... kesin bebek mebek yok ben de artık ... kesinleşti

kesinlikle katılıyorum batılda olsa gerçekte bilmiyoruz sonuçta ucu açık bebeğimi riske atamam haaa kesen saçını boyatan kişi de çok var çevremde
Cnm ben kesmek diyrm boyada dr a kalmş ama kimyasal oldgu içi etkileyeblr bende gördm yapanları ama ben boyatmayı düşünmyrm

Canim ben de ayni ilaci kullaniyorum ilk gunler kullanmadim ama cok kotu oldum susn kullaniyorum sonucta doktor verdi sakincali olsa vermezdi bence

ne güzel bulantim yoktu 2 gundur bulantim var
fark ettim de ve doktorun verdigi folic-1 i kullandigimdan beri mide bulantim var
kk da bi cok hamile bayanlarda mide bulantisini arttirmis folik asit sizde de oyle mi yapti yarin gece yatmadan once icicem bakalim
ve surekli uykum geliyo 11 de kalktim 3 te bi daha yattim 3.5 da kalktim hala uykum var ama uyumakla gecirmek istemiyorum
sabahtan beri elimde limon iyi geliyo bulantiya
ve bi halsizlik var sanki hasta olcakmisim gibi sanki basimo tasiyamiyorum
ve ders calismam lazim ama calisamiyorum cok moralim bozuk o yuzden

Ben yiyorum canim yediklerimi hic irdelemiyorum. Sahsen canimin istedigini paketli urun de olsa az az yiyorum kolada iciyorum rahat bi hamileyim.
ben de oyle. her sryi yiyorum. diyet yaparlen hamile kaldım. sanki yemesiklerimin acısını cıkarır gibi her seyi yedim. simdiden 2 kilo aldım

Canım ben ilk gebeliğimde şarapçılar gibi gaviskonla gezdim. Evde, iş yerimde, çantamda ayrı ayrı olurdu.

Benimde saçlarım siyah ırsi olarak baya bi beyazım var bende boyatmıyorum siyah beyaz geziyorum öyle :) Saç kestirmeyi de bebeğin ömründen alırmış derlermiş bütün büyüklerim sakın haa diyorlar bana gerçi bende sAçlarımı uzatıyordum zaten belki hurafe bunlar ama büyüklerimiz söylemiş işte vardır belki bi bildikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…