- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.461
progestanı 12. haftaya kadar kullanacağımı söyledi doktorum bana canım.Protesgan bitti kızlar dr söleyip tekrr alsam mı acaba ?
folik asiti de 12. haftaya kadar kullanacağım, ondan sonra da multivitamin verecekmiş doktor canımKızlar folik asiti kaç haftaya kadar kullanacaksnız.bana 12.haftaya kadar dedi doktor.
ben gebeliğimden önce kullanmaya başlamıştım canım mide bulantısı yapmadı hiç. Hangisini kullanıyorsun?folik asit alimi mide bulantinizi arttirdi mi ??
benim hic yoktu mide bulantim ama 2 gundur var ve 2 gundur folic-1 kullaniyorum 400 mglıkben gebeliğimden önce kullanmaya başlamıştım canım mide bulantısı yapmadı hiç. Hangisini kullanıyorsun?
İdrar testi yaptırmadım canım. Diğerlerini sağlık ocağında yaptrdımİdrar testide vardı ya onu diyorum ne kadara yaptın
sanırım benim de frenlemem gerekiyor. hamur işi ve abur cuburla besleniyorum. diyet yaparken saglıklı besleniyordum. önümüz yaz. cok kilo alırsam psikolojim de bozulur benim.Ben allahtan almadim cnm az az yiyorum belki ondandir kendimi frenliyorum
Belki batıl inanç ama bende bundan önceki hamileliğimde saçımı kestirdim bana kestirme iyi değil dediler ama birşey olmaz inanmayın böyle şeylere diye söylendim birde ve iki hafta sonra bebeği kaybettim..Sakın kesme saçnı arkadşmn kaynanası kuaför bir gün hamle gelmiş sacnı kestrmek için gül abla demiş. Ben alamam bu sorunluluğu o demiş kesn ben alıyorum sorumluluğu üç ay sonra bebegni kaybetmş ben kesmem korktm
canım bence Sabırla bekle, dua et. Güzel düşün inşallah bi dahaki gidişinde içini ferahlatacak haberler alırsın.Bugün doktora gittim en son ultrasonumda keseye göre 5 haftaliktim bugün 6+3 hesaba göre
Doktor alttan baktı ultrasonda kese 17mm olmuş ama bebek 2mm ve kalp atışı görünmüyor dedi
Herşey yolunda mı dedim gelişme var bebek göründübu sefer çok küçük daha büyük olmasını ve kalp atışı duymayı umuyordum dedi herşey yolunda demek için kalp atışı görmemiz lazım dedi haftaya cuma tekrar gel dedi
Kızlar her seferinde başka korkular başka üzüntüler isyan etmiyorum ama bir ayda kaç yıl yıprandım bilmiyorum içim ağrıyor artık endişe etmekten ne olacak ne duyacağım diye
İnşallah haftaya cuma gün kalp atışı duymayı nasip eder Rabbim bizim için dua edin
Dikkat etmek zorundasın canım şekerin yükselir bebek için iyi değil, sonrası pişmanlık olmasın ...sanırım benim de frenlemem gerekiyor. hamur işi ve abur cuburla besleniyorum. diyet yaparken saglıklı besleniyordum. önümüz yaz. cok kilo alırsam psikolojim de bozulur benim.
Seninle ayniyiz ben de 38 bitti diyorum 39 demeye dilim varmiyorinsallah hayirli haberlerle gelin kizlarr.
benim heralde en buyugunuz 15inde 39 :)
Benim 3.1 cikti tsh canim devletteki dr. Birsey demedi sonuclarima bende normal sinirlarda diye bisey sormamistim sinra ozele gittim dr. Gebelikte 2.5 ustunu istemeyiz dedi ve 25mg lik ilac baslatti bebekte gelisim geriligi yapiyormus 2 hafta sonra ac olarak ve ilac icmeden testi tekrarliycam.Kızlar bugun tahlil sonuçlarını aldım doktor hepsi normal dedi ama tsh 3.735 çıkmış. Kafama takıldı internette 2.5 in altında olması yazıyor konuyla ilgili bilgisi olan var mı referans aralıklarında 0.34 - 5.60 yazıyor .Bunun dışında rahim kalp şeklindeymiş ve düşük ve erken doğum riski varmış pruloton iğne verdi 3 tane 12. Haftadada rahim ağzına dikiş atılacakmış
Aynen cnm bende öle düşünüyorumBen hiçbirini yaptırmayı düşünmüyorum sonuçta boya da kimyasal ben örnek olsun diye yazdım boyayıda
Kahverengi peçeteye gelmyr ama pesime gelyr en iyisi dr sölym tekrrdan alim benprogestanı 12. haftaya kadar kullanacağımı söyledi doktorum bana canım.
Onuda istyrlar cnmİdrar testi yaptırmadım canım. Diğerlerini sağlık ocağında yaptrdım
Cnm geçmiş olsn cidden saç kestrmek bence bebegi etklyr bende anlamadm ama büyükler diyrsa bir bildikleri vardr benceBelki batıl inanç ama bende bundan önceki hamileliğimde saçımı kestirdim bana kestirme iyi değil dediler ama birşey olmaz inanmayın böyle şeylere diye söylendim birde ve iki hafta sonra bebeği kaybettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?