- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.481
Acaba normalmi kaç aydaha sürecek...çok acıyor.Benimde öyle bütün südyenlerim küçük geliyor sağdan sola dönerken canım acıyor
Referans aralığını aşmamış ama benimde 4.5 çıkmış banada ilaç verdi 3 haftadır kullanıyorum bu hafta endokrinolojiye gidecekmişim senin rahim yapından dolayı düşük tehliken var çok dikkat etmelisin sanırım hep yatman gerekiyorKızlar bugun tahlil sonuçlarını aldım doktor hepsi normal dedi ama tsh 3.735 çıkmış. Kafama takıldı internette 2.5 in altında olması yazıyor konuyla ilgili bilgisi olan var mı referans aralıklarında 0.34 - 5.60 yazıyor .Bunun dışında rahim kalp şeklindeymiş ve düşük ve erken doğum riski varmış pruloton iğne verdi 3 tane 12. Haftadada rahim ağzına dikiş atılacakmış
Ben ogluma hamileydim ikizdi biri kiz digeri erkekti sacimi kestirdim kiz olan bebegim 20 haftalikken karnimda oldu ve suan saclarim cok uzun ayrica uclari cok yipranmis ama asla kestirmem cunku birebir yasadimCnm geçmiş olsn cidden saç kestrmek bence bebegi etklyr bende anlamadm ama büyükler diyrsa bir bildikleri vardr bence
Bazı arkadşlar inanmyrdu ama ben inanyrm canm herkes diyor yaşayanlardanda geçmiş olsn cnm çok üzüldm rabbm brdaha yaşatmasın sana o acıyıBen ogluma hamileydim ikizdi biri kiz digeri erkekti sacimi kestirdim kiz olan bebegim 20 haftalikken karnimda oldu ve suan saclarim cok uzun ayrica uclari cok yipranmis ama asla kestirmem cunku birebir yasadim
Sagol canim rabbim hic birimize yasatmasin saglikla kucagimiza almayi nasip etsinBazı arkadşlar inanmyrdu ama ben inanyrm canm herkes diyor yaşayanlardanda geçmiş olsn cnm çok üzüldm rabbm brdaha yaşatmasın sana o acıyı
Normaldir elbet süt bezleri çalışıyor daha da büyüyecekmiş bu yüzden şimdiden sütyen değiştirmedim bende ama giyinip soyunurken gece yatarken gerçekten büyük işkenceAcaba normalmi kaç aydaha sürecek...çok acıyor.
Amin canm sağol inş artk daha kayıp haberi duymayız bu gruptaki herkes sağ salim kavuşr bebeklerne inş aminSagol canim rabbim hic birimize yasatmasin saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Bende hiç lekelenme kanama falan olmadı canm ama tüp bebekle hamile kaldım. Doktorum gebelik daha belli olmadan kullandırmaya başlamıştı progestanı. 12.haftaya kadar da kullanacakmışım.Kahverengi peçeteye gelmyr ama pesime gelyr en iyisi dr sölym tekrrdan alim ben
Al benden de okadarBenmde uzadı hiç sorma beyzlarda var daha 7 ay var nasl durcam blmyrm bir doğarsam hemen kuagçfre gtcm :) saç için
Bilmiyorum hic duymadim cirkinlesirsen kiz guzellesirsen erkek derler ama bakalim hayirlisiErkek belirtisiymiş.
38 evet:)Seninle ayniyiz ben de 38 bitti diyorum 39 demeye dilim varmiyor
Cnm düşük olmasnı engellyr ya ben sınrlenyrm üzülyrm bebege zarar gelmesnden korkyrm bende oldu kahverengi lekeBende hiç lekelenme kanama falan olmadı canm ama tüp bebekle hamile kaldım. Doktorum gebelik daha belli olmadan kullandırmaya başlamıştı progestanı. 12.haftaya kadar da kullanacakmışım.
Hoş geldin cnm sezeryansa sende aralk annesi olursn büyük ihtmal:)Hanımlar bende aralık ocak arası gibi hesaplıyorum çünkü sezeryanda olacak şimdiden kesin arada burayada gelirim İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Bende öle duymştmBilmiyorum hic duymadim cirkinlesirsen kiz guzellesirsen erkek derler ama bakalim hayirlisi
Canım Allah esirgesin inşallah her şey sorunsuz geçer ve kavuşmayı nasip etsin Rabbim yavruna.Kızlar bugun tahlil sonuçlarını aldım doktor hepsi normal dedi ama tsh 3.735 çıkmış. Kafama takıldı internette 2.5 in altında olması yazıyor konuyla ilgili bilgisi olan var mı referans aralıklarında 0.34 - 5.60 yazıyor .Bunun dışında rahim kalp şeklindeymiş ve düşük ve erken doğum riski varmış pruloton iğne verdi 3 tane 12. Haftadada rahim ağzına dikiş atılacakmış
Canım merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım ve son bir senedir tsh yüzünden ilaç kullanıyorum 50lik benimde 3 üzeriydi hala kullanıyorum İnşâAllah sorunsuz bir gebelik geçiririz daha önceden rahim şeklinizden haberdar mıydınız? İnşâAllah bi sorun teşkil etmez canım stres olmaKızlar bugun tahlil sonuçlarını aldım doktor hepsi normal dedi ama tsh 3.735 çıkmış. Kafama takıldı internette 2.5 in altında olması yazıyor konuyla ilgili bilgisi olan var mı referans aralıklarında 0.34 - 5.60 yazıyor .Bunun dışında rahim kalp şeklindeymiş ve düşük ve erken doğum riski varmış pruloton iğne verdi 3 tane 12. Haftadada rahim ağzına dikiş atılacakmış
Evet canım öyle görünüyor:) miyom ameliyatı olduğum için normal Doğum riskli olabilirmiş yani büyük olasılık aralık annesi olcam İnşâAllah hayırlısıyla Rabbim o günleri de göstersin hepimizeHoş geldin cnm sezeryansa sende aralk annesi olursn büyük ihtmal:)
Hayırlısı olsun.. saglıklı degılse tabıkı en dogrusu kendıliğinden hamılelıgım bıtmesı.kurtaj yaptıracak mısın bence dusecekse kendı dussun dpktprunda oyle demıs.vucudunu hırpalamaArkadaşlar merhaba , ben bugün başka bir Dr a daha gittim , bebek gelişememiş dedi, bir an önce kürtaj ol dedi, kendi Dr um kendisi düşsün demişti , kalakaldım böyle ... kesin bebek mebek yok ben de artık ... kesinleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?