2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Referans aralığını aşmamış ama benimde 4.5 çıkmış banada ilaç verdi 3 haftadır kullanıyorum bu hafta endokrinolojiye gidecekmişim senin rahim yapından dolayı düşük tehliken var çok dikkat etmelisin sanırım hep yatman gerekiyor

Cnm geçmiş olsn cidden saç kestrmek bence bebegi etklyr bende anlamadm ama büyükler diyrsa bir bildikleri vardr bence
Ben ogluma hamileydim ikizdi biri kiz digeri erkekti sacimi kestirdim kiz olan bebegim 20 haftalikken karnimda oldu ve suan saclarim cok uzun ayrica uclari cok yipranmis ama asla kestirmem cunku birebir yasadim

Ben ogluma hamileydim ikizdi biri kiz digeri erkekti sacimi kestirdim kiz olan bebegim 20 haftalikken karnimda oldu ve suan saclarim cok uzun ayrica uclari cok yipranmis ama asla kestirmem cunku birebir yasadim
Bazı arkadşlar inanmyrdu ama ben inanyrm canm herkes diyor yaşayanlardanda geçmiş olsn cnm çok üzüldm rabbm brdaha yaşatmasın sana o acıyı

Bende hiç lekelenme kanama falan olmadı canm ama tüp bebekle hamile kaldım. Doktorum gebelik daha belli olmadan kullandırmaya başlamıştı progestanı. 12.haftaya kadar da kullanacakmışım.
Cnm düşük olmasnı engellyr ya ben sınrlenyrm üzülyrm bebege zarar gelmesnden korkyrm bende oldu kahverengi leke

Canım Allah esirgesin inşallah her şey sorunsuz geçer ve kavuşmayı nasip etsin Rabbim yavruna.

Canım merhaba ben tüp bebekle hamile kaldım ve son bir senedir tsh yüzünden ilaç kullanıyorum 50lik benimde 3 üzeriydi hala kullanıyorum İnşâAllah sorunsuz bir gebelik geçiririz daha önceden rahim şeklinizden haberdar mıydınız? İnşâAllah bi sorun teşkil etmez canım stres olma

Kızlar merhaba acil bakar mısınız
son adet tarihim 22 Mart (32 günde 1 oluyorum)
19 Mart beta hcg : 22,1
24 Mart beta hcg : 328,9
4 Nisa’n beta: 13 992

Kendi doktorumda randevum pazartesi. Bugün devlete gittim meraktan ck küçük bi kese gördüm tahlil bakalım dedi. Sonucu göstermek icin gittim cıkmıs, baska doktora gösterdim. Dış gebelik olabilir alttan muayene olmamı söyledi ama kabul etmedim dış gebelik yaşayan bar mı aranızda, ne agrım ne sızım ne baska bişeyim var ck mutsuz ve ck üzgünüm

Hayırlısı olsun.. saglıklı degılse tabıkı en dogrusu kendıliğinden hamılelıgım bıtmesı.kurtaj yaptıracak mısın bence dusecekse kendı dussun dpktprunda oyle demıs.vucudunu hırpalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…