- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.501
Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle gelİyi akşamlar güzel anne adayları
Yarın randevum var doktor geçen hafta kese bozulmuş olabilir demişti. Bana da dua eder misiniz herşey normal ilerlesin ve bebeğim görünsün. Çok ihtiyacım var dualarınıza, Rabbim hayırlısını nasip etsinSizlerinde bebeklerinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim...
Bende de sivilce başladı ama sadece surat değil boyun bacak kol altı falan cesitli yerlerde aşırı değil ama ergenlikte hiç çıkmadı oğluma hamileyken de çıkmadı simdi 35 yasa ramsk kala bu ne ola kiSivilce sorunu olan varmi bende asiri sivilve cikti acıyolar bide cok cirkinlestim ya
Canım kanını neden 2 günde bir vermedin ozaman daha iyi anlaşılıyor katları bence dış gebelik değil benim son adetim 26 mart dün hcg 10.000 çıktıKızlar merhaba acil bakar mısınız
son adet tarihim 22 Mart (32 günde 1 oluyorum)
19 Mart beta hcg : 22,1
24 Mart beta hcg : 328,9
4 Nisa’n beta: 13 992
Kendi doktorumda randevum pazartesi. Bugün devlete gittim meraktanck küçük bi kese gördüm tahlil bakalım dedi. Sonucu göstermek icin gittim cıkmıs, baska doktora gösterdim. Dış gebelik olabilir alttan muayene olmamı söyledi ama kabul etmedim dış gebelik yaşayan bar mı aranızda, ne agrım ne sızım ne baska bişeyim var ck mutsuz ve ck üzgünüm
Alttan muane ilk 3 ay serbest ayrıca kese görünmüş ozaman nasıl dış gebelik olsun ben birşey anlamadım ayrıca alttan muane olup bazı şeyleri kesinleştirmek senin bu yaşadığın stresten daha az zararlıKızlar merhaba acil bakar mısınız
Kendi doktorumda randevum pazartesi. Bugün devlete gittim meraktanck küçük bi kese gördüm tahlil bakalım dedi. Sonucu göstermek icin gittim cıkmıs, baska doktora gösterdim. Dış gebelik olabilir alttan muayene olmamı söyledi ama kabul etmedim dış gebelik yaşayan bar mı aranızda, ne agrım ne sızım ne baska bişeyim var ck mutsuz ve ck üzgünüm
Bence deCnm geçmiş olsn cidden saç kestrmek bence bebegi etklyr bende anlamadm ama büyükler diyrsa bir bildikleri vardr bence
Cnm kendi doktorum gerek görmemişti 10 gün snra gel demişti, ben merakımdan yaptırdım. Önce bana doktor öle söledi ck küçük bi kese ama bi kan ver dedi. Sonuc icin gittim ama o yokmuş eğitime gitmiş bende karsı odadaki doktora gösterdim, kagıda dış gebelik yazmış fln fkn bişeyler Söledi bilmiyorumCanım kanını neden 2 günde bir vermedin ozaman daha iyi anlaşılıyor katları bence dış gebelik değil benim son adetim 26 mart dün hcg 10.000 çıktı
Bende anlamadım, demek ki olması gerekenden ck kücük, keske gitmeseydim zaten haftasonu bana geçmez artıkhayir hem de kucuk.bi kese gordugunu soylemis siz hayirdir?
Kendiliğinden düşmesi daha hırpalayıcı geliyor bana nedense ,,, Dr u ma yazdım , yarın gel bi bakalım dedi, kesin kürtaj yaparım demedi. Kendiliğinden düşmesi demek aşırı kanama günlerce sürecek ağrı gibime geliyor , psikolojim kaldıramaz gibime geliyor , biraz yerinden oynasa keşke kürtajdan önce , kahve akıntım bile yokHayırlısı olsun.. saglıklı degılse tabıkı en dogrusu kendıliğinden hamılelıgım bıtmesı.kurtaj yaptıracak mısın bence dusecekse kendı dussun dpktprunda oyle demıs.vucudunu hırpalama
Öyle bir söyleme tarzı vardı ki yaptırmak istemedim bi anda olan bişeydi, kafamda karıştı cnküAlttan muane ilk 3 ay serbest ayrıca kese görünmüş ozaman nasıl dış gebelik olsun ben birşey anlamadım ayrıca alttan muane olup bazı şeyleri kesinleştirmek senin bu yaşadığın stresten daha az zararlı
Aynen kanama alanı biraz daha var dedi dr.progesteron kullaniyorum iki gundur fitil olarak sabahki fitili iki saat sonra wcye cikmistim klozete dustu fayda etmedimi acaba aksam uzeri siyaha yakin minicik pihti geldi az once fitili kullandim ama bu korkuyla hergun bir yil gibi zor geciyor.1hafta sonra biter insallah dedi doktor ALLAHa sıgındım bekliyorumCnm düşük olmasnı engellyr ya ben sınrlenyrm üzülyrm bebege zarar gelmesnden korkyrm bende oldu kahverengi leke
Sennkide kötü canm siyah gelmedi bana kahverengi leke gelmişti korkmştm kullandktan snra kesildi bana fitil vermediler ilaç içmiştim ama bence alıym kesyr o kahverengi lekeyi haklısın zor yani hep korku içerisindeyizAynen kanama alanı biraz daha var dedi dr.progesteron kullaniyorum iki gundur fitil olarak sabahki fitili iki saat sonra wcye cikmistim klozete dustu fayda etmedimi acaba aksam uzeri siyaha yakin minicik pihti geldi az once fitili kullandim ama bu korkuyla hergun bir yil gibi zor geciyor.1hafta sonra biter insallah dedi doktor ALLAHa sıgındım bekliyorum
küçük mücük kese gorunduyse dis gebelik ihtimali neredeyse yok benide iki yil once oyle korkuttu doktorun biri baskasina gidince kimyasal gebelik oldugunu tespit etti.doktorunu degistir bence arkadasım iki gunde bir kanda beta testi yapilir tespit etmeyi kolaylastirir endişe etmen icin cok erken biz heran dusuk korku yasiyoruz lekelenme var tedbirimi alip rabbime siginiyorum hic korkma benceBende anlamadım, demek ki olması gerekenden ck kücük, keske gitmeseydim zaten haftasonu bana geçmez artık
Benim ilacimda hap normalde ama fitil olarakta kullanabilirsin dedi dr.yan etkisi daha az olur diye fitil olarak kullaniyorum.tamamen siyah degil etrafı kahverengi leke eski kan bariz belli.zaten doktorda pembe ve kirmizi pedi kirleticek kadar yogun olmasi korkutsun demisti.paranoyak gibi surekli kendimi yokluyorum sogukluk veriyorum şu şeytan yokmu hep vesvese veriyor kahrolasıcaSennkide kötü canm siyah gelmedi bana kahverengi leke gelmişti korkmştm kullandktan snra kesildi bana fitil vermediler ilaç içmiştim ama bence alıym kesyr o kahverengi lekeyi haklısın zor yani hep korku içerisindeyiz
küçük mücük kese gorunduyse dis gebelik ihtimali neredeyse yok benide iki yil once oyle korkuttu doktorun biri baskasina gidince kimyasal gebelik oldugunu tespit etti.doktorunu degistir bence arkadasım iki gunde bir kanda beta testi yapilir tespit etmeyi kolaylastirir endişe etmen icin cok erken biz heran dusuk korku yasiyoruz lekelenme var tedbirimi alip rabbime siginiyorum hic korkma bence
Canım benimde öyle ben Protestan kullanıyorum Protestanı ağızdan alıyorum doktor bana çok zorda kalmadıkça ağızdan al dedi ve prulaton iğne verdi sağlıklıysa bebeğin tutunacaktır sana rahat olmaya çalış..doktorun kim bu arada Kayseri’de?Aynen kanama alanı biraz daha var dedi dr.progesteron kullaniyorum iki gundur fitil olarak sabahki fitili iki saat sonra wcye cikmistim klozete dustu fayda etmedimi acaba aksam uzeri siyaha yakin minicik pihti geldi az once fitili kullandim ama bu korkuyla hergun bir yil gibi zor geciyor.1hafta sonra biter insallah dedi doktor ALLAHa sıgındım bekliyorum
Kızlar merhaba acil bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?