2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar iyi akşamlar herkese bugün dr randevum vardı.gittim herşey yolundaydı Allah'a şükür. Benim yerleşme kanamasından baslayarak hergün kanamam oluyor.
Eger ağrılı ve yoğun değilse korkma dedi banada dr. Benimde hep oluyor hergün ama meğer benim damarlarla alakaliymis damarlar ince olduğu için rahim büyüdükce catlayip kanama yapiyormuş.

Kızlar ben çok kötüyüm benim psikolojim çok hassas 3 yıl önce bir sevdiğime birşey olacak korkusuyla depresyon gecirmistim ve 6 ay psikolojik tedavi gördüm
Şimdi hamileligim başından beri üzüntü stres endişe olunca sanırım bana yaramadı bugünde böyle olunca haftaya cuma nasıl haber alicam korkusuna dayanabilirmiyim bilmiyorum
Kimseyle konuşmak yemek yemek hiç birşey yapmak istemiyorum sadece uyumak istiyorum kendimi çok kötü hissediyorum

Canim insallah bidahakine saglikli bir hamileligin olur gerci daha lekelenmen de yokmus sanki insan biraz umudunu da devam ettirir gibi zor bir durum ama kesin sıkıntıli bir durum varsa banada kurtaj olmak iyi gibi geldi

Amin cumlemizin insallah kalp atışı var haftasına gore 2gun önde masallah.kahverengiler kırmızıyı getirmesin diye dua edip bekliyorum

Aytül hoca tekden hastanesinde

Canım emin ol o kaygıyı hepimiz yaşıyoruz ki öncesinde kayıpları olanlarda var aramızda iyi düşünelim iyi olsun bebeğine odaklan, bol bol dua edelim başka türlü kaygılarla başa çıkamayız Burada herşeyi paylaşıyoruz yalnız olmadığımı anlıyorum bu bile beni çok rahatlatıyor inşallah güzel haberler vereceksin.

Sakin ol canım ben de çok defa depresif dönemler geçirdim kpss süreci falan berbattı sonra ansızın babamı kaybettim hepten dibe vurdum neyse o sırada hamile kaldım ama o yavrunun bana ihtiyacı olduğunu düşündükçe ne panik atak kaldı ne bisey şimdi de başka şeylere taktım ama bunu ben yapıyorum kuruntular kafamdan ayrılmıyor insanoğlu panik yaptıkça daha beter oluyor sakın olmalıyız Allaha siginmaliyiz

Sanada rabbim kolaylik versin zormus seninkide yakinda bitecek diyo dr ama sabretmesi zor işin ucunda bir can var sonucta

Çok iştahım var napıcam tatlı isteğimi meyve ile bastırıyorum canım devamlı yemek istiyor hep açım eğer böyle gidersek ben mahvoldum
MEyveye de dıkkat et canım seker var ondada onda kılo yapıyor saglık ocagı uyarmıstı benı yıceksen gunduzlerı ye ama cok degıl aksam yemekten sonra sadece yogurt veya sut demıstı.

Canm ama yapma artk kendnden çok karnndaki canı düşün bu yüzden takma sen ne kadar böle taksr üzülrsen bebegin için tehlikeli bence birşeyler uğrsş ve hep dua et cnm ben dua edyrm rabbmn takdiri zaten bu hayatta yiyecek ekmegi varsa yaşar ama sende tuz biber olma ondan üzülme stres yapma bebegn için

Allah'a sığınıyorum canım her gün dualar ediyorum ama artık bu belirsizlik kötü birşey duyarsam korkusu beni tüketti inşallah haftaya kalp atışı görürüz haftaya cuma nasıl olur bu bir hafta daha ben nasıl yaparım bilmiyorum

Evet canım biliyordum septum vardı histeroskopi oldum ama çift rahim için ameliyat önermiyorlar.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Tab dusmesını beklemekte cok yıpratıcı haklısın sen yınede doktorunla gorus en dogrusunu o bılır ..

Ben de progestanı 3 gün ağızdan aldım lekeler az da olsa gelmeye devam etmişti, dün gece alttan denedim gündüz hiç leke gelmedi kızlar daha etkili olur demişti olmuş vallahi de. Her gün dua ediyorum Rabbim sağlıklı nasip etsin diye. Benim iştah hala kapalı. Ama elimden geldiği kadar da yemeye çalışıyorum. 10 gün sonraya randevu alacağım inşallah sağlıklı olarak devam ederiz kızlar.

Şuanda günlük işlerimi yapıyorum ama sanırım dikişten sonra daha dikkat etmem gerekecek canım

CAnım ama sureklı dusunmek stres yapmakta bebegıne zarar kendınede . Kafanı dagıtmaya calıs korkularmız mutlaka oluyor hep olacak hep ınsanın kafasında endıse var ama yemeden ıcmeden kesılecek kadar yıpratma kendını cok zorlanırsın kısmet olursa bak hamılelık uzun bı surec ve sonunda bebegını kucagına alınca daha da buyuk bı sorumlulugun olacak guzel dusun guzel olsun

Sonraki kontrolümde tekrar sorayım en iyisi normal dediği için üstelemedim sonra internetten okudum bende

Canım isyan etmek istemiyorum Rabbim alınmasın günah yazmasın hamileligimi öğrendiğimiz günden bu yana sevinmek güzel düşünmek nasip olmadı bize lekelenmelerr kanama ağrı dış gebelik tanısı ve vs bu süreçte eşimden bende sevinemedik hep bu tarihe bekliyoruz aman içimiz rahatlarsın diye yok bugün yine bissuru endişe kaygiyla çıktık doktorun yanından şimdi haftaya cuma gün güzel şeyler duyacak mıyız diye umut ediyorum ama korku endişe üzüntü bunları yenemiyorum çok şey istemiyorum ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…