- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.541
Bugun saglik icagina gittim simdi yazmicam mide bulantusi yapar 8-10 haftalikken gel tazalim dedibenim hic yoktu mide bulantim ama 2 gundur var ve 2 gundur folic-1 kullaniyorum 400 mglık
nette bazi bayanlarda mide bulantisini arttirdigi yaziyo da merak ettim ondan mi acaba diye
Bidahaki kontrol ne zmn gec olmasin canim erkenden onlem almak lazimSonraki kontrolümde tekrar sorayım en iyisi normal dediği için üstelemedim sonra internetten okudum bende
Anladım canım Rabbim yardımcın olsun sıkıntısız bir hamilelik geçiririz İnşâAllah hepimizEvet canım biliyordum septum vardı histeroskopi oldum ama çift rahim için ameliyat önermiyorlar.Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahAnladım canım Rabbim yardımcın olsun sıkıntısız bir hamilelik geçiririz İnşâAllah hepimiz
2 hafta sonra gidicem.Napsam ki bilemedim şimdiBidahaki kontrol ne zmn gec olmasin canim erkenden onlem almak lazim
MEyveye de dıkkat et canım seker var ondada onda kılo yapıyor saglık ocagı uyarmıstı benı yıceksen gunduzlerı ye ama cok degıl aksam yemekten sonra sadece yogurt veya sut demıstı.
Işte yalnız değilsin bizler de aynı durumdayız başkalarının da aynı duyguları paylaştığını bilmek biraz rahatlatıyor zaman da bi şekilde geçiyor 9 ay şuan için çok uzun bi süre ama resmen bi insan meydana geliyor bu mucizeyi yaşamak çok bambaska bütün streslere bedelAllah'a sığınıyorum canım her gün dualar ediyorum ama artık bu belirsizlik kötü birşey duyarsam korkusu beni tüketti inşallah haftaya kalp atışı görürüz haftaya cuma nasıl olur bu bir hafta daha ben nasıl yaparım bilmiyorum
Telefonu varsa arasan2 hafta sonra gidicem.Napsam ki bilemedim şimdi
Sut bende icmiyorum yogurt duzenli yemiyorum ama ayran iciyorum sende dene istersenO
Canım süt yoğurt istemiyor devamlı tatlı tuzlu istiyor çok zorlanıyorum
Amin insallah siz kime gidiyorsunuzÇok duydum ismini canım Allah’ım hepimize kolaylıklar versin inşallah..
Canım benim gitmediğim doktor kalmadı desem yeridir en son Acıbadem’de Kıvanç beyde karar kıldım çok pozitif içimi çok rahatlattı inşallah devam ederse hamilelik ona giderim artık..Amin insallah siz kime gidiyorsunuz
Geç döllenme olmuştur canım 5 haftalık zaten anca kese görünür endişelenme bencekızlar biz hala kalp atışını duyamadık bugün tam 6+0 olduk ama ultrason ölçümü 5+2 gorunuyor normalmi acaba ya
Cok haklısın herkes gule oynaya cıkarken sende guzel haberler almak ıstıyosun cokta haklısın burda anlatmıstım benım ılk hamılelıgımde boyleydı 8-9. Haftaya kadar her duydugum dktora gıttım psıkolojım bozuldu iyice.dıs gebelık düşük az artan betalar falan cok zordu sureklı aglıyordum ama sonra hersey normale dondu ve ben kendıme de bebegıme de ezıyet ettıgım ıcın cok pişman oldum o yuzden kendıne bnu yapma.kafanı dagıtmaya calıs baska şeylerle mesgul et kendını. Durup kendını dınleme cok zor bılıyorum ama bırebır bunları yasayan bırı olarak soyluyorum.sonucta sen kendını yıyıp bıtırsınde olacakların onune gecemezsınCanım isyan etmek istemiyorum Rabbim alınmasın günah yazmasın hamileligimi öğrendiğimiz günden bu yana sevinmek güzel düşünmek nasip olmadı bize lekelenmelerr kanama ağrı dış gebelik tanısı ve vs bu süreçte eşimden bende sevinemedik hep bu tarihe bekliyoruz aman içimiz rahatlarsın diye yok bugün yine bissuru endişe kaygiyla çıktık doktorun yanından şimdi haftaya cuma gün güzel şeyler duyacak mıyız diye umut ediyorum ama korku endişe üzüntü bunları yenemiyorum çok şey istemiyorum ki ben
Ay cok zor ya hamıleler olarak cok tatlıyız benceO
Canım süt yoğurt istemiyor devamlı tatlı tuzlu istiyor çok zorlanıyorum
Aynen dediğin gibi yerken çok güzel sonrası pişmanlıkAy cok zor ya hamıleler olarak cok tatlıyız benceyıyip yitip pişman olup yıne yıyoruz bende kıloma cok dıkkat eden bırıyımdır normalde cok zayıf degıldım ama 38 beden ıdeal kılomdaydım hep bır kılo fazlam olsa mumkunatı yok bısey yemezdım verene kadar. Hamılelıkte 15 kılo aldım 4 kılosu kaldı hamılelık oncesınden de bır ıkı kılo fazlam vardı zaten ama suan cok rahatım yıne yıyorum hatta gecen zorla ıcıne gırdığim eskı kotumu giydim tam evden cıkıyorum eşim demez mi kotun poposu yırtılmış dıye bı cıkardm yırtık degıl darlıktan patlamıs degıstırdım cıktım gittim yine yedım sen saglıgını bozma da kılo verılır bosver tadını cıkar
Olsun cıkolatanın verdıgı mutluluk gecmıstır bebegıne.
Aynen dediğin gibi yerken çok güzel sonrası pişmanlıktek pişmanlığım yediklerimin bazen çocuğa hiç faydalı olmayanları mesela az önce Ülker çikolatalı gofret yedim çok pişmanım
Aynen sabır zor her seferinde içim gidiyor bişey oldu diye ama annelik kolay değil daha baştan zorlukları gösteriyorSanada rabbim kolaylik versin zormus seninkide yakinda bitecek diyo dr ama sabretmesi zor işin ucunda bir can var sonucta
innsss cnm ck tsk ederimmEki Görüntüle 2143512 Bu tabloya göre normal canım stres yapma İnşâAllah bi sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?