2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benim hic yoktu mide bulantim ama 2 gundur var ve 2 gundur folic-1 kullaniyorum 400 mglık
nette bazi bayanlarda mide bulantisini arttirdigi yaziyo da merak ettim ondan mi acaba diye
Bugun saglik icagina gittim simdi yazmicam mide bulantusi yapar 8-10 haftalikken gel tazalim dedi

kızlar biz hala kalp atışını duyamadık bugün tam 6+0 olduk ama ultrason ölçümü 5+2 gorunuyor normalmi acaba ya

Işte yalnız değilsin bizler de aynı durumdayız başkalarının da aynı duyguları paylaştığını bilmek biraz rahatlatıyor zaman da bi şekilde geçiyor 9 ay şuan için çok uzun bi süre ama resmen bi insan meydana geliyor bu mucizeyi yaşamak çok bambaska bütün streslere bedel

Cok haklısın herkes gule oynaya cıkarken sende guzel haberler almak ıstıyosun cokta haklısın burda anlatmıstım benım ılk hamılelıgımde boyleydı 8-9. Haftaya kadar her duydugum dktora gıttım psıkolojım bozuldu iyice.dıs gebelık düşük az artan betalar falan cok zordu sureklı aglıyordum ama sonra hersey normale dondu ve ben kendıme de bebegıme de ezıyet ettıgım ıcın cok pişman oldum o yuzden kendıne bnu yapma.kafanı dagıtmaya calıs baska şeylerle mesgul et kendını. Durup kendını dınleme cok zor bılıyorum ama bırebır bunları yasayan bırı olarak soyluyorum.sonucta sen kendını yıyıp bıtırsınde olacakların onune gecemezsın

O

Canım süt yoğurt istemiyor devamlı tatlı tuzlu istiyor çok zorlanıyorum
Ay cok zor ya hamıleler olarak cok tatlıyız bence yıyip yitip pişman olup yıne yıyoruz bende kıloma cok dıkkat eden bırıyımdır normalde cok zayıf degıldım ama 38 beden ıdeal kılomdaydım hep bır kılo fazlam olsa mumkunatı yok bısey yemezdım verene kadar. Hamılelıkte 15 kılo aldım 4 kılosu kaldı hamılelık oncesınden de bır ıkı kılo fazlam vardı zaten ama suan cok rahatım yıne yıyorum hatta gecen zorla ıcıne gırdığim eskı kotumu giydim tam evden cıkıyorum eşim demez mi kotun poposu yırtılmış dıye bı cıkardm yırtık degıl darlıktan patlamıs degıstırdım cıktım gittim yine yedım sen saglıgını bozma da kılo verılır bosver tadını cıkar

Aynen dediğin gibi yerken çok güzel sonrası pişmanlık tek pişmanlığım yediklerimin bazen çocuğa hiç faydalı olmayanları mesela az önce Ülker çikolatalı gofret yedim çok pişmanım

Aynen dediğin gibi yerken çok güzel sonrası pişmanlık tek pişmanlığım yediklerimin bazen çocuğa hiç faydalı olmayanları mesela az önce Ülker çikolatalı gofret yedim çok pişmanım
Olsun cıkolatanın verdıgı mutluluk gecmıstır bebegıne. o da yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…