2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benim gitmediğim doktor kalmadı desem yeridir en son Acıbadem’de Kıvanç beyde karar kıldım çok pozitif içimi çok rahatlattı inşallah devam ederse hamilelik ona giderim artık..

Kayseri Acibademde Mustafa Tas doktorum cok memnunum seker gibi adam :) bnm riskli gebelik oldugu icin kendinden emin konusmasi net olmasi acisindan iyi bir doktor.

Ay kızlar ben sabahları ne peynir ne zeytin ne de yumurta yiyebiliyorum son 1 haftadır, sadece çok az tahin pekmez yiyorum. Ne değişik oldum böyle acaba ne zaman geçecek...

Ay kızlar ben sabahları ne peynir ne zeytin ne de yumurta yiyebiliyorum son 1 haftadır, sadece çok az tahin pekmez yiyorum. Ne değişik oldum böyle acaba ne zaman geçecek...

Insallah bulantilar 12.haftaya kesilir canim. Daha fazla surenlerde var ama genelde erken donemde bitermis.

İlk 3 aydan sonra gecıyor dıye bılıyorum ama tabı sureklı devam eden ıstısnalarda var.bende aynıyım yıyemıyorum oruclu gıbı butun gun hıcbısey yemek gelmıyor aklıma.ama doktor ılk 4ay beslenemesende problem yok bebek depolardan beslenır dedı.ama tabı yemek ısteyıp yıyememek zor oluyor güçsüzleşiyor insan

Amin kuzum inşallah, aslında öyle aşırı kusma falan yok çok şükür ama acayip iştahsızlık var. Bir de yorgunluk arttı bende..

Bulanti tiksinme oldugu icin canin bisey istemiyordur. Yorgunluk hali bende de var gozum yatakta hep :)) ama yemeyince daha da halsiz olursun yiyebildigin seyleri daha cok sik araliklarla yemeye calis canim.

Ben tutmcm canm ilaçlar içiyrm zaren abşm dönuyor zaten yemek normlde az yiyrm orç turunca iyice kesle iştah bebege faydam olmaz
Benimde baş dönmem var aç kalınca tansiyonm düşüyo ellerim titriyo ayaklarım tutmuyo o yuzden ne yapıcam bilemedm bnde pıhtılaşmada var ecopirin içiyorum öglen 12 de saatimde belli yani ne yapcam bilemdm doktoruma da sorucam bakalım o ne diycek

Kızlar ramazan yaklaştı oruç tutucak mısınız?
Cnm hemşire bana bir sorunun yoksa doktorun da izin verirse bir gün tutup 2 gün tutma ara ara tut dedi yanı cunku ilk üç ay organları hızlı bir şekilde geliştiği icin uzun sure aç susuz kalmak bebekte gelişiminde gerilik yaparmış .

Ben bugün sordum doktora kesinlikle tutma dedi çevremde ise tutan çok . Kararsız kaldım ilk gün bi deneyeceğim inş.

Kış mevsimi olsaydı oruç tutulabilirdi bence 17, 18 saat aç susuz kalmak iyi değil gibi. Ben yaz mevsimi oruçlarında yiyemediğim için hep kilo verdim, 49 a düşmüştüm hem de 7 gün tutunca tabi çok sıcak bir ilçede görev yapıyordum o zaman. sanırım tutamam yine..

Ben bugün sordum doktora kesinlikle tutma dedi çevremde ise tutan çok . Kararsız kaldım ilk gün bi deneyeceğim inş.
Aynen öyle çok zor bir karar bebeğinin hayatından endişe ediyorsun ama bir yandan sanki oruç tutmazsan suçlu gibi hissediyorsun ama uzun sure aç kalınca hem bulantılarım artıyor hemde tansiyonum düşüyor

Ahh bi geçeydi ilk zamanlardan beri öldüm bulantı ve halsizlikten kusmamak için hep yatıyorum ama zorda olsa en azından kahvaltılıkları yiyorum hemen yatıyorum yoksa hiç beslenemiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…