- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.741
Benmde öle ağrımıyor sıktıgımda tek ağrıyor gögüs uçları üstüne yattgmda ağrıyor ama şiddetli ağrm yok banada eskisi gibi değil galiba öle geldi ama üç aydan snra başlyr cnm sıkıntı yapmakızlar benim iki gündür göguslerimdeki hassasiyetde azaldı gibi yani lk günlerdeki gibi değil sizdede oylemi
Yaaa bende folbiol kullanıyorum neden ağırmış kikızlar benim dr da folbiol için çok ağır bir ilaç dedi.gelişim geriliği olan çocuklarda kullanıyoruz dedi
O ne ki hamileliğe has mıBende hersey cok guzel bulanti falan yok derken basima hamilelik kurdeseni cikti her yerim kabarcik icinde dr ilacta vermiyor nasil gecicek bakalim
Benim 5+5 sadece kese görünüyordu 6+2 de gördük bebişi telaşlanmadr bir sorun yok haftaya tekrar gel dedi ultrasonda 5+2 olarak ölçtü şuan kalp atimi ve bebek yok erken şuan icin dedi bilemiyorum bebek olması gerekirmiydi 5+2 de
Sagol canim ben normalde ankarada oturmuyorum sadece h.sonu gelebilicem o yuzdende hastane isleri ayri muayene ayri zamanim yok maalesefVerdi de sonrasında acelemiz vardı ve acil bi foto çekip geçtim.
Ben Ankara dayım. Doktorum üniversite hastanesinde Prof ancak ben onun muayenehanesine gidiyorum. Bütün işlemleriö üniversite hastanesinde yürüyecek Doğum hariç tabi. Eğer ilgilenirsen özelden sana ayrıntı yazarım.
Aa ciddimisn bende folbiol kullanıyorum mthfr genimde pıhtılaşma var ve o gen için çok folikasit lazımmış ilacı iç mutlaka dedi
Cnm drun adi ne yoksa sakincasi ucreti nedirAllah kısmet eder de o günleri görürsek ankara tobb etu hastanesinde canm. Doktorumun muaynehanesi hemen hastanenin yanında. Doğumlarını genelde o hastanede yapıyor.
alalla. cok saakınım bu konuda. ilk hamileliğim biraz gec olustu. ben 1.5 sene boyunca her gun folbiol içtim. hamile kalınca da içmeye devam ettim. herhangi bir sorun yasamadık. şimdi 2.ye hamileyim. yine onu içiyorum. sizden duyunca doktora sordum. istersen 2 gunde bir içebilirsin dedi. yani bu durumda ilk çocugumu Allah korumuş mu demeliyim bilemedim. ilaç bitince baska bir sey alayım bari.
neden diye sormadım ama bildiğim kadariyla folbiol saf folik asit,diğer markalarda başka vitaminlerde varYaaa bende folbiol kullanıyorum neden ağırmış ki
Cildiye doktoru vucuttaki progesteron hormonundan kaynakli dedi.Stresle de alakali olabilir dedi fakat sadece ilik suyla yikama onerdi nasil.olcak bilmem artik.O ne ki hamileliğe has mı
Biraz yuksek gibi tuzlu yemek yiyorsaniz azaltip bol su icmeniz gerekir yuksek tansiyon ilerleyen gebelik.icin pek iyi degilmis.Insallah gecici bir yuksekliktir.Kızlar tansiyonum 13 9 kalp atışım 108 tansiyonum çok mu yüksek sizce başım agrıyo ne yapmam lazım normalde hep düşer ama şimdi yüksek çıktı
Tansiyonun yüksek kalp ritmin çok fazla olmasa da o da biraz çıkmış hemen limon suyunu bardağa sık ve iç bi yarım saat sonra yine ölç düşmemişse acile git ama çok stres yapma aşırı yüksek değil tansiyon normal de bu değerlerdeyse sıkıntı yapma düşer ama yok hep düşük serdediyorsa ya tuzu fazla kaçırdın yada aşırı stres yaptınKızlar tansiyonum 13 9 kalp atışım 108 tansiyonum çok mu yüksek sizce başım agrıyo ne yapmam lazım normalde hep düşer ama şimdi yüksek çıktı
Çok geçmiş olsunCildiye doktoru vucuttaki progesteron hormonundan kaynakli dedi.Stresle de alakali olabilir dedi fakat sadece ilik suyla yikama onerdi nasil.olcak bilmem artik.
E daha iyi değil mi saf folik asitneden diye sormadım ama bildiğim kadariyla folbiol saf folik asit,diğer markalarda başka vitaminlerde var
Canım normali bildiğim kadarıyla 12/6 13/7-8 ama sana ağrı yaptıysa yarım yada bir limonu sık iç baş ağrına iyi gelir nabızda 90-95 normal sanırımKızlar tansiyonum 13 9 kalp atışım 108 tansiyonum çok mu yüksek sizce başım agrıyo ne yapmam lazım normalde hep düşer ama şimdi yüksek çıktı
Doktorun erken demişse erkendir. Bizimki de diyor çok küçük çok minik daha diye.dr bir sorun yok haftaya tekrar gel dedi ultrasonda 5+2 olarak ölçtü şuan kalp atimi ve bebek yok erken şuan icin dedi bilemiyorum bebek olması gerekirmiydi 5+2 de
Bende de hassasiyet filan Yokkızlar benim iki gündür göguslerimdeki hassasiyetde azaldı gibi yani lk günlerdeki gibi değil sizdede oylemi
prolutonn ve progeston devam ettiriyorDoktorun erken demişse erkendir. Bizimki de diyor çok küçük çok minik daha diye.
Bende de hassasiyet filan Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?