2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar benim iki gündür göguslerimdeki hassasiyetde azaldı gibi yani lk günlerdeki gibi değil sizdede oylemi
Benmde öle ağrımıyor sıktıgımda tek ağrıyor gögüs uçları üstüne yattgmda ağrıyor ama şiddetli ağrm yok banada eskisi gibi değil galiba öle geldi ama üç aydan snra başlyr cnm sıkıntı yapma

Sagol canim ben normalde ankarada oturmuyorum sadece h.sonu gelebilicem o yuzdende hastane isleri ayri muayene ayri zamanim yok maalesef

ben de hamilelikten 3 ay önce başlamıştım folbiole 2 kutu da bitirdim.dr hangi ilacı kullandigimi sorunca folbiol dedim çok ağır ilaç dedi değiştirdi ilacımı

Kızlar tansiyonum 13 9 kalp atışım 108 tansiyonum çok mu yüksek sizce başım agrıyo ne yapmam lazım normalde hep düşer ama şimdi yüksek çıktı

Kızlar tansiyonum 13 9 kalp atışım 108 tansiyonum çok mu yüksek sizce başım agrıyo ne yapmam lazım normalde hep düşer ama şimdi yüksek çıktı
Biraz yuksek gibi tuzlu yemek yiyorsaniz azaltip bol su icmeniz gerekir yuksek tansiyon ilerleyen gebelik.icin pek iyi degilmis.Insallah gecici bir yuksekliktir.

Tansiyonun yüksek kalp ritmin çok fazla olmasa da o da biraz çıkmış hemen limon suyunu bardağa sık ve iç bi yarım saat sonra yine ölç düşmemişse acile git ama çok stres yapma aşırı yüksek değil tansiyon normal de bu değerlerdeyse sıkıntı yapma düşer ama yok hep düşük serdediyorsa ya tuzu fazla kaçırdın yada aşırı stres yaptın

Canım normali bildiğim kadarıyla 12/6 13/7-8 ama sana ağrı yaptıysa yarım yada bir limonu sık iç baş ağrına iyi gelir nabızda 90-95 normal sanırım

dr bir sorun yok haftaya tekrar gel dedi ultrasonda 5+2 olarak ölçtü şuan kalp atimi ve bebek yok erken şuan icin dedi bilemiyorum bebek olması gerekirmiydi 5+2 de
Doktorun erken demişse erkendir. Bizimki de diyor çok küçük çok minik daha diye.
kızlar benim iki gündür göguslerimdeki hassasiyetde azaldı gibi yani lk günlerdeki gibi değil sizdede oylemi
Bende de hassasiyet filan Yok

haftalik proluton yapiliyorum progestanda sabah aksam kullaniyorum en başta bikac gün lekelenme oldu şuan yok ama hala kullandırıyor dr m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…