2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biraz yuksek gibi tuzlu yemek yiyorsaniz azaltip bol su icmeniz gerekir yuksek tansiyon ilerleyen gebelik.icin pek iyi degilmis.Insallah gecici bir yuksekliktir.

Canım normali bildiğim kadarıyla 12/6 13/7-8 ama sana ağrı yaptıysa yarım yada bir limonu sık iç baş ağrına iyi gelir nabızda 90-95 normal sanırım
Çok sagolun kızlar.dediginiz gibi limonlu su içtim 11 7 oldu kalp atışımda 98 oldu çok şükür..bugun çok yoruldum belki ondan olmuştur daha yeni evime geldim

Pıhtılaşman mı var canım? Kaç mg içiyosun
Bende pıhtılaşma yok canm ama tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tedaviyle hamile kalan herkese veriyorlar kan sulandırıcı. Transfer öncesi başlıyoruz içmeye ve hamilelikten sonra da baya bir süre devam ediyor. Her riski gözöününde bulundurup önceden tedbir alıyor doktorlar. 100 mglık içiyorum.

Hmm anladım canım..rabbim sag saglim evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Cnm benmde 5 gün kaldı adet tarihine göre ondan olblr:) birde canm senn ikinci çocgn mu ikili test yapmakta kararszm sen yaptn mı
Ben doktorumla konustum kesinlikle ikili uclu testleri istemiyorum dedim cunku allahim korusun ben hicbir halukarda karnimdaki bebegi oldurmem ben kizimda yaptim dawn sendromlu olma riski yuksek cikti hemem amniyo sentez yapalim dediler bebekten su alacaklardi o zamanda dusuk yapma ihtimalin oluyormus ama ben kabul etmedim cokta saglikli hatta ileri zeka bir kizim oldu

2li 3lu taramalar icin ben de sikintidayim yas da oldugu icin risk yuksek cikicak muhtemelen bosuna endise edecekmisiz gibi geliyor ki bisiy ciksa bile tedavisi mumkun mu karindayken.

2li 3lu taramalar icin ben de sikintidayim yas da oldugu icin risk yuksek cikicak muhtemelen bosuna endise edecekmisiz gibi geliyor ki bisiy ciksa bile tedavisi mumkun mu karindayken.
Tedavisi yok bebegi bes aylik olunca olu dogurtalim diyorlar yani bile bile canina kiyacaksin bebegin

Çok sevindim canm bende bunu diyorum drlar yalan mı sölüyor bu konuda anlamadm down diyorlar şükür doğuyorlar sağlıklı rabbimin takdiri zaten sonra canm ayrıntılı ultrasona girdin mi peki bende yapmıcam drlar kötü haber verrler hamleliğim kötü geçsin istemyrm cnm kararszdm iyiki yazdın bende yapmıcam karar verdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…