2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bence de yapma ben de yapmiyacam valla ayrintili ultrasyona girdigimi hatirlamiyorum cok zamsn oldu ysni sonucta saglikla kucagima aldim sukur

Arkadaşlar ben hamileligimi öğrendiğimden bu yana pembe kahverengi lekelenmeler hiç bitmedi hatta bazen kanamada oldu
Yani 1 buçuk aydır eşimle hiç yakınlaşma olmadı ikimizde yeterince korkuyoruz aklımızın ucundan geçmiyor zaten yeter ki bebeğimiz iyi olsun
Ama ben akşam rüyamda eşimle yakınlaştığımı gördüm ve uyandığımda çamaşırımda kırmızı kan damlaları vardı yani düşünün rüyadaki etkilenmeden bile ne kadar etkileniliyor (kahverengi hep oluyor ama böyle açık kırmızı damla ilk oldu)

Bunu söylemenin sebebi burda benim gibi lekelenme ve ağrısı olan arkadaşları uyarmak içindi hani doktor sorun yok dese bile dikkat edin arkadaşlar yani ağrı veya lekelenmeleri olan arkadaşlara söylüyorum

Her gün başka endişeler.. iyiki dualar var Allah'ıma sığınıyor dua ediyorum Rabbim inşallah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip et Rabbim

Canim omega 3 nasıl etkiledi seni ? Ben asla balık yemiyorum doktora danışmadan alsam olur mu ? Hamilelikten dolayı aşırı halsizim biliyorum normal ama yine de azıcık enerji gelsin istiyorum

Gecen esimin is yerinde 18 haftalik bebege dusuk yaptirmislar, amniyosentez sonucu down cikmis.
Ikili uclu testler kesin bir sonuc vermiyor sadece risk veriyor. 1/10 ihtimal bile dese olmama ihtimali var sonucta bu down sendromlu oldugu anlamina gelmiyor.
Sonucunda karariniz degismeyecekse bence de yaptirmayin bosuna doguma kadar stres ve hatta dogum sonrasi da bebegin her ufak geriliginde stres yasaniyor.

Kızlar bana doktor folik asit yazmadı ben de istemeyi unuttum. Iki hafta sonra üç ay doluyor.
Iki hafta kullanmak için alım mi yoksa kalsın mi?

3 ay sonra bırak diyor doktor.
Gec ogrendim hamile oldugumu

Ikili üçlü testlere ben de karşıyım etrafımda üç kişiye down dendi ucu de doğurdu ama çok stresli bu hamilelik yaşadılar her gün ağlayarak.
Biri tam bir dünya güzeli oldu sarışın mavi zeki.

Birisi su an ilkokul 2. Sınıf ve adana da derece yapıyor 1. Hep.
Başka biri de doğdu o da erkek anne her gün ağladı eşiyle. Çok şükür o da sağlıklı. Iki yaşında .

Ben de bundan önceki hamileligimde istemedim ama doktor ekstra para istemiyorum hastane istiyor ben de zor durumda kalıyorum sonucu sana soylemicem yapalım dedi.
Yaptırdım ama sonucu merak iste hemen internetten öğrendim. Şükür sorun yoktu. Şimdi oğlum br yaşında tam bir civciv
Ama strese de gerek yoktu yani.
Insana en büyük zararı stres veriyor.
Bunda başka doktora gidecem yaptirmicam

Ben akşama kadar kendime gelemiyorum.bulantı kusma Bulduğum yere yatmak istiyorum 2 buçuk yaşında oğlum var oyun oynamak istiyor. Biran önce atlatabilsek şu zamanları inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…