2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim omega 3 nasıl etkiledi seni ? Ben asla balık yemiyorum doktora danışmadan alsam olur mu ? Hamilelikten dolayı aşırı halsizim biliyorum normal ama yine de azıcık enerji gelsin istiyorum
Ben omega 3 kullanırken geç yatıp erken kalkıyordum geceleri ders çalışmam ve hasta olmamam gerekiyordu. O zaman beklentimi karşılamıştı.

Sabahları çok kötü oluyorum bu saat oldu kahvaltı hazırlayamadım mutfaktan koşarak çıktım sizler napıyorsunuz kahvaltı İşini
Ben şimdilik rahatım çok şükür hatta çok yiyorum kilo alıcam diye korkuyorum allahım yardımcınız olsun mide bulantısı zor

Ben şimdilik rahatım çok şükür hatta çok yiyorum kilo alıcam diye korkuyorum allahım yardımcınız olsun mide bulantısı zor

benim de pek midem bulanmıyor.ilk hamileliğim de çok rahat geçmişti yoksa yine mi erkek geliyor diyorum kendi kendime.sen ne hissediyorsun

Kızlar tansiyonum 13 9 kalp atışım 108 tansiyonum çok mu yüksek sizce başım agrıyo ne yapmam lazım normalde hep düşer ama şimdi yüksek çıktı
yuksek tansiyom hamilelikte tehlikeli. her gün olçtürüp bir takip et istersen. 13-9 yuksek degil ama belli de olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…