2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
yuksek tansiyom hamilelikte tehlikeli. her gün olçtürüp bir takip et istersen. 13-9 yuksek degil ama belli de olmaz.
Aslında hep tansiyonum düşüktür.dün öyle olunca korktum biraz arkadaşlar limonlu su iç dediler içince düştü iyim şimdi çok şükür canım

Oy kızlar günaydın. ben dün kaynanama gittim kahvaltıya peynirli gözleme yapmıştı patates haşlamıştı hepsinden yedim. Şimdi bugün evde kahvaltı hazırladım zorla 1 saattir oturamadım. Eşim yaptı kalktı sofra duruyor ben elime çubuk kraker aldım

Günaydın kızlar dün omzun tutuldu ev işlerinde cereyanda kaldım sanırım koca gece ağlamaktan acıdan uyuyamadım ve sabah 6da minoset plus içtim parol falan yoktu evde şuan içim içimi yiyor bisey olmaz bebeğime di mi doktorumu aramaya da korkuyorum yakınım olduğu için kızacak bana ben sana ev işi yapma demedim mi diye ama mecburdum şuan dokunsalar ağlıcam

Üzülme canım allaha emanet olsun evladın korkma inşallah hiçbirşey de olmaz

Kızlar temizliginizi ne yaptınız ramazana az kaldı ben temizlemeden duramam ama çok çabuk da yoruluyorum korkuyorum bir sıkıntı olur diye

Grandda evet canım. Fiyatlar konusunda tam bilgim yok bi ara doktor beye sorsam mı diyorum. Dr beyin doğumu tamamen özel oluyor onu biliyorum sadece. Senin bilgin var mı?
Hiç bilgim yok cnm doğum yapacak ve arkadaşım var ondan ogrenirim yakın zamanda 2000-2500 rahat vardır sanırım sağlıkla olsun bebisimiz de umrumda değil

Kızlar temizliginizi ne yaptınız ramazana az kaldı ben temizlemeden duramam ama çok çabuk da yoruluyorum korkuyorum bir sıkıntı olur diye
Yaptım işte dün canım koltukları falan kocam çekti ama sonrası çok canım yandı alttan bıçak saplandı korktum çok bi de omzun tutulunca tövbe ettim diyecem de başak burcu bi insanım takıntılıyım biraz içim dayanmiyor

Ooo başak burcuysan çok iyi bilirim eşimde başak burcu oda çok titiz çok takıntılıdır :) çok yorma kendini bebişlerimz daha önemli bende bugun başlıycam çok yorulmadan yavaş yavaş yapıcam artık

Çalışmıyorsan asama asama yap ben haftasonuna bırakmak zorundayım hafta ici işten gelince ancak uyduruk bi yemek yapiyom bulasik yika bir de çamaşır asıp katlıyorum pilim bitiyor

başkasının pisirdigini insan daha rahat yiyor..benim de çok bulan tim yok daha hic kusmadım ama kendi pişiririm yemekleri tutamıyorum salçalı sulu yemek yiyemiyorum.hatta söyleyince bile içim tuhaf oluyor

Kızlar kesinlikle kendinizi yormadan yapın, tek bir odayı temizleyin mesela. Ben saldım evi. Eşim süpürmüştü en son ben elime almadım. Sadece banyo ve tuvaletleri yıkıyorum. Aslında kadın bulmam lazım camlar kapılar için ama bulamdım henüz

Sabahları çok kötü oluyorum bu saat oldu kahvaltı hazırlayamadım mutfaktan koşarak çıktım sizler napıyorsunuz kahvaltı İşini
kahvaltı sıkıntı değil o kadar ama diğer öğünler çok kötü ..benim tam tersi sabah hic bulantı olmuyor ama öğlen başlıyor akşam da tavan yapıyor

başkasının pisirdigini insan daha rahat yiyor..benim de çok bulan tim yok daha hic kusmadım ama kendi pişiririm yemekleri tutamıyorum salçalı sulu yemek yiyemiyorum.hatta söyleyince bile içim tuhaf oluyor
Maalesef çok zormuş canım ben de sadece 1 kez kustum ama bulantı ve iştahsızlık oluyor hală. Ama kaynanam yapınca az da olsa güzelce yedim.
Eşim bir gün çalışıyor ertesi gün izinli oluyor. Artık izinli günlerinde kaynanama gideceğiz bundan sonra.

kahvaltı sıkıntı değil o kadar ama diğer öğünler çok kötü ..benim tam tersi sabah hic bulantı olmuyor ama öğlen başlıyor akşam da tavan yapıyor
Canım kaçıncı haftadasın benim de ilk başta öyleydi. Özellikle akşam bulanıyordu. Sabahları çok güzel yiyordum. Sonra bi başladı sabahları daha düzelemedim.

Minoset kullandiriliyor fakat plus olan icilmemesi gerek bi defadan birsey olmaz insallah bugun bolca yogurt falan ye icindeki kimyasali attirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…