2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çalışmıyorsan asama asama yap ben haftasonuna bırakmak zorundayım hafta ici işten gelince ancak uyduruk bi yemek yapiyom bulasik yika bir de çamaşır asıp katlıyorum pilim bitiyor
Ben çalışmıyorum evdeyim yavaş yavaş yaparım..sen çalışıyosan zor olur senin için dikkatli olman lazım çok yorma kendini de bebişi de :)

Ev işleri temizlik konusunda ben de takıntılıyımdır. Ancak şu an temizlik filan hiç düşünmüyorum. Eşim çok yardımcı oluyor rutinde, onla da yaparim yetisemedigim durumda da disardan yardimci alirim. Yeter ki saglik olsun gerisi halledilir kafasindayim.

Hiç bilgim yok cnm doğum yapacak ve arkadaşım var ondan ogrenirim yakın zamanda 2000-2500 rahat vardır sanırım sağlıkla olsun bebisimiz de umrumda değil
Ben daha yüksek tahmin ediyorum. Normal doğum yapan bi hastasına denk geldim 1800 dedi şaşırdım.

Ruya Nazo
Canım ben devlette tetkikleri falan yaptırmak için Serdar beye gidiyorum. Dr um özgür bey doğumu özelde düşündüğüm için. Nerde oturuyorsun?

Son düzenleme:
Ben ilk doğumumu devlette yaptım çok pişmanım. O yüzden doğumu özelde yaptırabilecek doktor seçtim. Serdar Bey de bu imkan yok maalesef.

18 haftalık mi Allah affetsin diyelim ne diyelim ama bana göre bu bir cinayet..bizim burda bir çocuk var zihinsel engelli buranın maskotu herkes sever.Ama çocuk 5 yaşına kadar normal bir cocukmus,5 yaşında yüksekten düşme sonucu kafası baya bir darbe almış travma geçirmiş.su an 15 yaşında ama aklı hala 5 yaşında .yani demem o ki kimsenin yaşam hakkı elinden alınamaz belki o yavru doğmak isteyecekti

2li 3lu taramalar icin ben de sikintidayim yas da oldugu icin risk yuksek cikicak muhtemelen bosuna endise edecekmisiz gibi geliyor ki bisiy ciksa bile tedavisi mumkun mu karindayken.
2li ya da 3li testlerle tahmin edilen hastalıkların tedavisi mümkün değil malesef sadece o hastalıkla yaşamayı öğreniyorsunuz.ben de yaptırmayacağım kızımda da yatırmamıştım

Valla okul temiz olsa bile yine de bulantı oluyor. Sıradan kokular bile mide bulandırıcı oluyor
malesef canım bilmez miyim bazı günler kızımın bile kokusu kötü geliyor. bu hiç aklıma gelmezdi evladının kokusu en sevdiğim kokuydu ama şimdi hormonlardan bazen kötü geliyor

Neden pişman oldun devlette doğum sıkıntılı değilmi bende doğumu özelde istiyorum aslında benim ilk olduğu için tecrübesizm
Ben de o zaman tecrübesizliğimden öyle oldu.
O çok özel anları yalnız geçiriyorsun. Eşinle uzaksın bi kez ziyarete gelebildi eşim. Ben isterdim hemen bizimle buluşsun o anları paylaşalım. 9 saat tek başıma sancı çektim. Yan yatağa 3 kişi gelip doğurup gitti....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…