2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kizlar dun lekelenmem oldu kirimizi acilegittim dr hersey normal dedi tedbir amacli iki gun yatiraxakti cocuklar vardiye kagit imzalayip ciktim evde yat mutlaka birtek wc icin kalk dedi drdan sinra bisey gelmedi ama sabah dan beri kahve rengi geliyo az az mide bulantilarim rahatladi derken boyle oldu

Ooo bi de normal doğum dikişlerin var mıydı

Allahım yardımcın olsun canım bebegini sana bagışlasın inşallah
Kaç haftalık?

gecmis olsun yat dinlen wc ye git sadece gecmis olsun Allah korktugumuza ugratmasin hayirlisiyla gelsinler. amin

Yemek yaptim ortalik toplama temizlik derken bu saat oldu yoruldum uzanayim dedim bicak gibi 5 sn suren agri saplandi leke falan yok ama endiselendim yoruldugumdandir degil mi ?

Normal doğum sancısını çektim ama ilerlemedi, kalp atışı düşünce bebeğin sezaryen oldum mecburen.
ayni yasamisiz canim 1.5 gun sanci cektim.acilma olmadi sonra da kalp atislari yavasladi kordon 2 dolanmis diyerek acil sezaryene aldilar.. Allah dogumun da hayirlisini versin. Kimseyi o yolda koymasin .

Hanımlar bu haftalar özellikle 12. Haftaya kadar temizlik işlerini abartmayın bence. Allah korusun bi sorun yaşayınca üzülürüz. Ben evdeyim yavaştan az yapıyorum. Hafta sonu eşim de yardım ediyor. Büyük temizliğe girmem mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…