2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
progestan yazmadı mı canım? Çok geçmiş olsun

Bende evde olmama rağmen akşam yemeği dışında hiçbir iş yaptırmıyor eşim bugun her yeri temizledi Allah razı olsun.insallah bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler

Kızlar progestanı fitil olarak kullanan varmi? Kullandiktan sonra bende yanma kaşıntı kızarıklık bir tarafta hafif şişlik ve yara gibi benekler var haftaici dr randevum var mutlaka soylucem dr ama bu durumu yaşayan birileri varsa nasil gecti ogrenebilirmiyim

Ben hamilelikten önceden beri günde 3 kere 200 mg progestan fitil olarak alıyorum canım kızarıklık falan filan yapmadı bende alerjik bir durum mu acaba?çokta bıktım artık bu fitilden ne zaman bıraktıracak acaba merak ediyorum

Bilmiyorumki ben yeni basladim carsambadan beri kullaniyorum.yanma ve acı hissedince eyvah dedim hafif kaşıntıda var.ilk hamileligimde mantar olmustum yine mantar mı merak ettim

Kızlar 5+4 günlük hamileyim sadece kese görmüştük Pazartesi şimdi benden lekeler gelmeye başladı çok değişik azıcık kahveye çalıyor pembe bir leke doktoru. Aradım proluton iğne ol istirahat et dedi varmı benim gibi olan düzelen ne olur

Ben de fitil olarak kullanıyorum canım ama sadece çok hafif kaşıntı oldu. İç çamaşırını sık değiştir bir de sirkeli suyla taharet yapabilirsin.

Benim midem açlıktan bulanıyor bazen yemeği yapıyorum ama sofrayı kuramiyorum esim e rica ediyorum yeyince geçiyor.
Kusmadan atlatsaydim su hamileliği. Devamlı yiyen hamile olmak istemiyorum. Tek kişilik beslenmeye devam...

Kızlar bu benim ikinci bebeğim olacak inşaAllah tecrübelerimle size yardımcı olmam gerekirse ufak tefek ağrıları sıkıntı yapmayın kanama vs olmadığı müddetçe. Sonuçta canlı yerleşiyor ve zamanla büyüyor. İçeride hz. Allah tarafından mücizevi şeyler oluşuyor. Rabbim herkesin evladını bağışlasın korusun. Amiin

Kızlar 5+4 günlük hamileyim sadece kese görmüştük Pazartesi şimdi benden lekeler gelmeye başladı çok değişik azıcık kahveye çalıyor pembe bir leke doktoru. Aradım proluton iğne ol istirahat et dedi varmı benim gibi olan düzelen ne olur

Benide eklermisiniz tabloya

Ben canim pecete dolusu kanamam oldu igne yaptilar yarinda dr gidersin progestan verir benim hala kahverengi lekem var fitil kullanmama rağmen korkma evvelallah bisey olmaz yerlesiyordur bende tam ayni haftamda yasadim

Canım ben hamile kalmadan önce başladım hala da 2 sabah 2 akşam fitil olarak kullanıyorum ama ne kızarıklık ne kaşıntı oldu. Bence sana allerji yapmış. Bence biran önce doktoruna danış.

Sağol canım inşallah rahatlattın beni
Rahatla zaten seni okadar iyi anliyorum ki kanı gorunce elim ayagi bosaldi butun hayallarim kirildi hastaneye gidene kadar cok üzgündüm ultrasonda keseyi gorduk üstelik bebekte goruldu ilk kez cok sukur dedim igneyi oldum eve geldim o gunden beri surekli oturuyorum mecbur kalmadikca kalkmiyorum zor ve sıkıcı ama en azindan bebegim iyi kalbi atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…