2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde kızımda ki belirtilerim aynı gidiyo şimdilik hatta herşey aynı gibi belki benim de kızdır bir prensesim daha vardır :)
benim de ilki kız. onun için bir kızım daha olsun büyüdügünde kız kardes cok başka oluyor. ama bir yandan gönül erkek annesi olmayı da istiyor. artık kısmet

Evet çok zor başımdan sıcak sular döküldü canım iğnemi oldum yatıyorum kalkmadan bugün oldukça az su içip tuvalete kalkmamaya çalışcam tabi saat başı suyu içiyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kahverengiden korkma canım, ilk kanamadan kalanlar o renk atılıyor. Kurumuş kan gibi düşün. Dinlen, ilaç verdiyse düzenli kullan geçecek, hiç sıkılma :)

Yemek yaptim ortalik toplama temizlik derken bu saat oldu yoruldum uzanayim dedim bicak gibi 5 sn suren agri saplandi leke falan yok ama endiselendim yoruldugumdandir degil mi ?
Çok eğil kalk yaptıysan kasiklarda yapabiliyor sanci. Ayaklarını uzatıp dien tatlim. Bir de benim doktorum yarim saatten uzun ayakta kalma dedi. İşlerini mola vererek dinlenerek yap canim.

Ben ilk kullandığımda yanma yaptı canım ama sonrakilerde olmadı. Yan etkisi bu kadar çoksa bi doktorunu ara istersen belki ağızdana çevirir

Suyu ihmal etmemelisin en az 10 bardak ic kabiz olmazsin boylece kabız olmak tehlikeli zorlanmamalisin

sen hamileliğinin henüz basındasin. belki de yerlesme kanamasıdır. bebek yerlesiypr olabilir. ama yine de o iğneyi vurdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…