2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben ilk kullandığımda yanma yaptı canım ama sonrakilerde olmadı. Yan etkisi bu kadar çoksa bi doktorunu ara istersen belki ağızdana çevirir
Ben istedim fitil olarak kullanmak yan etkisi cok diye duydum belki fitil olarak kullanmak daha az diye düşündüm.doktorumda en iyisi fitil ama kimse kabul etmiyor o yuzden sanada önermedim bir tehlikesi yok bunu teklif etmen akıllıca dedi

Sanırım yan etki yapmış gibi görünüyor bence hemen git sor yapmaması lazım böyle

Amin yarabbim hepimizinkini sağlıcakla hayırlısıyla vaktiyle kucağımıza alalım.inşallah

Ben de doktor değiştirdim canım bir de 2 kere du kanamam. Ilkindeki doktorum agizdan vermisti biraz uyku bi de hizli kalkinca bas dönmesi yapıyordu. Şimdiki doktorum fitil verdi, pek belirti yok gibi. Haklısın sanırım ama seninki alerjik bir durum, bir an önce doktoruna danış canım. Allah şifa versin :)

Devlet hastanesi serdar erman
Doğuma kadar devlette mi devam edeceksin.benim raporum bitti yine rapor almam lazım çünkü hiç iyi hissetmiyorum bulantilardan hem düşük tehlikem var dogumevine mi gitsem diyorum sabah yoksa sekiz eylüle mi.sikinti devam ediyorsa heyet raporu alıp doğuma kadar gitmek istemiyorum.ozelde bir doktora da gitsen iyi olur sanki için rahat eder.calisiyo musun

Yok hayır çalışmıyorum şuan mide bulantısı halsizlik dışında sıkıntım yok ama ilerleyen zamanda özelde devam etmek istiyorum doğum dahil sigorta sorunum var onu halkedebilirsek bakalım sende özelden al istersen daha kolay olur sanki

Sağol canim bizde sigorta var ama ise ise yaramayacak doğumda doktorumuz tamamen özel hakkımızda hayırlısı ins sigorta sorunun hallolur canım en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…