2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende 1 yıldır folbiol kullanıyorum ve bu ilacı veren doktorum prof.otizme sebep olsa vermezdi heralde
Ben de şimdi netten otizme baktım şöyle yazıyor,
Gebelik döneminde folikasit katkısı kullanmak otizm gelişme riskini önemli oranda azaltmaktadır.
Kızlar bir de folik asit depo edilmeyen bir şey. Yani fazlası atılıyor vücuttan .

Otizm Nedenleri
Doğum öncesi nedenler arasında

Annenin aile içi huzursuzluklar nedeniyle yaşadığı duygusal karmaşa.
Korku, panik yaşaması
Ruhsal sorunlar geçirmesi
Çocuğun istenmemesi

Doğum sonrası nedenler:

• Annenin aşırı meşguliyeti sonucu çocuğu ihmal etmesi
• Çocuğun aşırı televizyon izlemesi ve yalnız bırakılması
• Müzik ve televizyonun bağımlılık haline gelmesi.
• Aileden gelen duygusal bir miras

Bende 1 yıldır folbiol kullanıyorum ve bu ilacı veren doktorum prof.otizme sebep olsa vermezdi heralde
Mutlaka doktorunuza danisin da Ben de iki senedir filan kullaniyorum folbiol u. Doktorum alaninda isim yapmis rasyonel birisi. Sakincali bir sey olsa mutlaka uyarirdi Boyle bir seyi atlamazdi diye dusunuyorum.

Geçen seneden beri folbiol mü kullanıyorsun.nasıl yani. Folik asit fazlalığı da iyi değil otizme sebep oluyor biliyor muydun
Öğretmenim otizmli öğrencilerle de çalıştım. Otizm belli başlı sebebi olan kalıtsal veya doğumla yada doğum öncesi,anne beslenmesi,tramva vs. Gibi faktörlere bağlı olarak gelişen bir durum değil. Otizm bir hastalık da değildir. Sosyal yaygın gelişim bozukluğudur.
Doktorlar hamilelegi düşündüğünüz andan itibaren folik asit kullanımını zaten öneriyorlar mutlaka. Zararı olsa yada öyle otizme sebep olsa zaten doktorlar vermez. Ki alınması kesinlikle elzem bir vitamin.
Ayrıca vücutta depolanmiyor.

Mutlaka doktorunuza danisin da Ben de iki senedir filan kullaniyorum folbiol u. Doktorum alaninda isim yapmis rasyonel birisi. Sakincali bir sey olsa mutlaka uyarirdi Boyle bir seyi atlamazdi diye dusunuyorum.
Arkadaşlar ben ilaç firmasında çalıştım firmalar arası rekabet sebebiylede denir böyle şeyler otizm yapıyorsa piyasada işi ne

Yazdıgın iyi olmuş çok dogru canım :)

Ben zaten sakıncası oldugunu düşünmüyorum arkadaş otizme sebep oluyo yazınca yazmak istedim otizme sebep olan bir ilaç üretmezler zaten..doktorlarda kaç sene okumuşlar adam prof.olmuş ilacın zararı varda vermez zaten onlar eniyisi biliyolar kulakdan dolma şeylere inanmamak lazım burada nerdeyse herkez folbiol kullanıyor ve herkezin karnında taşıdıgı bir can var öyle yazmamak lazım hepimiz anne olucaz sonuçta olumsuz hiçbirşey duymak istemiyoruz evlatlarımız allaha emanet olsun saglıcakla doguralım inşallah canım

Kızlar birkaç saat önce kahve leke oldu proluton iğne vurdular yatıyorum crinone progesteron fitil kullanmaya devam et dediler fitilden sonra kırmızı kan geldi çok korkuyorum 5+4 teyim dua edin ya ne olur
Canımm allahım yar ve yardımcın olsun bebegini sana bagışlasın inşallah bol bol dinlen elini karnına koy dua oku allaha emanet et birşey olmaz inşallah dualarım seninle bebegine ayetel kürsi okuycam canım allah kabul etsin

Kızlar birkaç saat önce kahve leke oldu proluton iğne vurdular yatıyorum crinone progesteron fitil kullanmaya devam et dediler fitilden sonra kırmızı kan geldi çok korkuyorum 5+4 teyim dua edin ya ne olur

İnsan çok endişeleniyor canım seni çok iyi anlıyorum bende hep aynı durumdayım inşallah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder Rabb'im bebislerimizi korkma hiç kaç kişinin yorumlarını okudum tüm gün kanaması olupta hatta günlerce kanaması olupta sağlıklı şekilde doğuranlar var Allah nasip edeceğim dediyse kırmızı kahverengi ne renk gelirse gelsin birşey olmaz
Malesef ki elimizde değil endişeleniyor üzülüyoruz bol bol dua et canım Rabbim yavrularimizi bize bağışlasın inşallah

Amin inşallah canım çok korkunç kıpkırmızı oldu kan doldu kalkmaya korkuyorum sabah nasıl olacak bilmiyorum rabbim kimseye göstermesin çok zor

bi faydasi oluyo mu cidden azaltiyo mu pskilojim bozuldu 7 24 bulanti cekiyorum
hangi ilaci verdi
Faydasi var tabi ben cok kotuydum gunde on kere kusuyordum su dahi icemiyordum ama once yanlis kullaniyordum middm bulandigi an atiyordum ilaci o zaman fayda etmiyordu simdi ssbah 6 en gec 7 gibi ilaci iciyorum tekrar uyuyorum oyle fayda etti ilacin adi dramamine gerci sen doktora dersen zaten sana verir allah yardimcin olsun cektigim icin biliyorum cok zor

Geçen seneden beri folbiol mü kullanıyorsun.nasıl yani. Folik asit fazlalığı da iyi değil otizme sebep oluyor biliyor muydun
Bebek düşünmeye başladığımda başlattı doktor ama benim ilaçlarla aram iyi değildir o yüzden her gün içtim diyemem, bazı haftalar da komple unuttuğum oluyordu. Folbiol un dozunun yüksek olduğunu bilmiyordum, farklı farklı bir cok doktor da bunu yazmıştı o yüzden şüphe de etmedim ama çok şükür tahlil sonuçlarım iyi şimdilik. Rabbim hepimizin evladını esirgesin.

gecmis olsun yat dinlen wc ye git sadece gecmis olsun Allah korktugumuza ugratmasin hayirlisiyla gelsinler. amin
amin canim ya kalkmiyorum arada kalkip yavas dolasip yatiyorum ama hala devam ediyor kotu bisey getirmek istemiyorum aklima ama korkuyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…