- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.941
Ben de şimdi netten otizme baktım şöyle yazıyor,Bende 1 yıldır folbiol kullanıyorum ve bu ilacı veren doktorum prof.otizme sebep olsa vermezdi heralde
Amin canım sağolasın doğumda doktor özel nasıl oluyorSağol canim bizde sigorta var ama ise ise yaramayacak doğumda doktorumuz tamamen özelhakkımızda hayırlısı ins sigorta sorunun hallolur canım en kısa zamanda
Mutlaka doktorunuza danisin da Ben de iki senedir filan kullaniyorum folbiol u. Doktorum alaninda isim yapmis rasyonel birisi. Sakincali bir sey olsa mutlaka uyarirdi Boyle bir seyi atlamazdi diye dusunuyorum.Bende 1 yıldır folbiol kullanıyorum ve bu ilacı veren doktorum prof.otizme sebep olsa vermezdi heralde
Öğretmenim otizmli öğrencilerle de çalıştım. Otizm belli başlı sebebi olan kalıtsal veya doğumla yada doğum öncesi,anne beslenmesi,tramva vs. Gibi faktörlere bağlı olarak gelişen bir durum değil. Otizm bir hastalık da değildir. Sosyal yaygın gelişim bozukluğudur.Geçen seneden beri folbiol mü kullanıyorsun.nasıl yani. Folik asit fazlalığı da iyi değil otizme sebep oluyor biliyor muydun
Arkadaşlar ben ilaç firmasında çalıştım firmalar arası rekabet sebebiylede denir böyle şeyler otizm yapıyorsa piyasada işi neMutlaka doktorunuza danisin da Ben de iki senedir filan kullaniyorum folbiol u. Doktorum alaninda isim yapmis rasyonel birisi. Sakincali bir sey olsa mutlaka uyarirdi Boyle bir seyi atlamazdi diye dusunuyorum.
Yazdıgın iyi olmuş çok dogru canım :)Ben de şimdi netten otizme baktım şöyle yazıyor,
Gebelik döneminde folikasit katkısı kullanmak otizm gelişme riskini önemli oranda azaltmaktadır.
Kızlar bir de folik asit depo edilmeyen bir şey. Yani fazlası atılıyor vücuttan .
Ben zaten sakıncası oldugunu düşünmüyorum arkadaş otizme sebep oluyo yazınca yazmak istedim otizme sebep olan bir ilaç üretmezler zaten..doktorlarda kaç sene okumuşlar adam prof.olmuş ilacın zararı varda vermez zaten onlar eniyisi biliyolar kulakdan dolma şeylere inanmamak lazım burada nerdeyse herkez folbiol kullanıyor ve herkezin karnında taşıdıgı bir can var öyle yazmamak lazım hepimiz anne olucaz sonuçta olumsuz hiçbirşey duymak istemiyoruz evlatlarımız allaha emanet olsun saglıcakla doguralım inşallah canımMutlaka doktorunuza danisin da Ben de iki senedir filan kullaniyorum folbiol u. Doktorum alaninda isim yapmis rasyonel birisi. Sakincali bir sey olsa mutlaka uyarirdi Boyle bir seyi atlamazdi diye dusunuyorum.
Canımm allahım yar ve yardımcın olsun bebegini sana bagışlasın inşallah bol bol dinlen elini karnına koy dua oku allaha emanet et birşey olmaz inşallah dualarım seninle bebegine ayetel kürsi okuycam canım allah kabul etsinKızlar birkaç saat önce kahve leke oldu proluton iğne vurdular yatıyorum crinone progesteron fitil kullanmaya devam et dediler fitilden sonra kırmızı kan geldi çok korkuyorum 5+4 teyim dua edin ya ne olur
. Allah razı olsun canım benimCanımm allahım yar ve yardımcın olsun bebegini sana bagışlasın inşallah bol bol dinlen elini karnına koy dua oku allaha emanet et birşey olmaz inşallah dualarım seninle bebegine ayetel kürsi okuycam canım allah kabul etsin
Kızlar birkaç saat önce kahve leke oldu proluton iğne vurdular yatıyorum crinone progesteron fitil kullanmaya devam et dediler fitilden sonra kırmızı kan geldi çok korkuyorum 5+4 teyim dua edin ya ne olur
bi faydasi oluyo mu cidden azaltiyo mu pskilojim bozuldu 7 24 bulanti cekiyorumBen kullaniyorum cunku bulantim cok fazla doktor verdi yani zarari olsa vermez demi
Amin inşallah canım çok korkunç kıpkırmızı oldu kan doldu kalkmaya korkuyorum sabah nasıl olacak bilmiyorum rabbim kimseye göstermesin çok zorİnsan çok endişeleniyor canım seni çok iyi anlıyorum bende hep aynı durumdayım inşallah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip eder Rabb'im bebislerimizi korkma hiç kaç kişinin yorumlarını okudum tüm gün kanaması olupta hatta günlerce kanaması olupta sağlıklı şekilde doğuranlar var Allah nasip edeceğim dediyse kırmızı kahverengi ne renk gelirse gelsin birşey olmaz
Malesef ki elimizde değil endişeleniyor üzülüyoruz bol bol dua et canım Rabbim yavrularimizi bize bağışlasın inşallah
yata yata bi hal oldum uyuyum duruyorum zaten :) neyseki normale dondu ama bulantilar beni mahvetti ilac isticem doktordanhadi ya:) yat dinlen ozaman canım
Faydasi var tabi ben cok kotuydum gunde on kere kusuyordum su dahi icemiyordum ama once yanlis kullaniyordum middm bulandigi an atiyordum ilaci o zaman fayda etmiyordu simdi ssbah 6 en gec 7 gibi ilaci iciyorum tekrar uyuyorum oyle fayda etti ilacin adi dramamine gerci sen doktora dersen zaten sana verir allah yardimcin olsun cektigim icin biliyorum cok zorbi faydasi oluyo mu cidden azaltiyo mu pskilojim bozuldu 7 24 bulanti cekiyorum
hangi ilaci verdi
amin hepimizin bebeğini korusun rabbim 8+2 yimAllahım yardımcın olsun canım bebegini sana bagışlasın inşallah
Kaç haftalık?
Bebek düşünmeye başladığımda başlattı doktor ama benim ilaçlarla aram iyi değildir o yüzden her gün içtim diyemem, bazı haftalar da komple unuttuğum oluyordu. Folbiol un dozunun yüksek olduğunu bilmiyordum, farklı farklı bir cok doktor da bunu yazmıştı o yüzden şüphe de etmedim ama çok şükür tahlil sonuçlarım iyi şimdilik. Rabbim hepimizin evladını esirgesin.Geçen seneden beri folbiol mü kullanıyorsun.nasıl yani. Folik asit fazlalığı da iyi değil otizme sebep oluyor biliyor muydun
amin canim ya kalkmiyorum arada kalkip yavas dolasip yatiyorum ama hala devam ediyor kotu bisey getirmek istemiyorum aklima ama korkuyorumdagecmis olsun yat dinlen wc ye git sadece gecmis olsun Allah korktugumuza ugratmasin hayirlisiyla gelsinler. amin
malesef ya almanyadayim burda dr isleri bi tuhaf ya cumartesi pazar kendi ev doktorun ulasamiyorsun acildeki kadin doguma da söyledim progesttonu vermedi kendi druna git hemen o yazsin dediprogestan yazmadı mı canım? Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?