- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.961
gecen ay gunum geldiginde lekenmelerim olmuti test yaptim hamile cikti zayen bu ay olunca sıkıntı yaptım bu ayda adet gunlerum suanda ondan mi acaba diyorumKahverengiden korkma canım, ilk kanamadan kalanlar o renk atılıyor. Kurumuş kan gibi düşün. Dinlen, ilaç verdiyse düzenli kullan geçecek, hiç sıkılma :)
Kızlar birkaç saat önce kahve leke oldu proluton iğne vurdular yatıyorum crinone progesteron fitil kullanmaya devam et dediler fitilden sonra kırmızı kan geldi çok korkuyorum 5+4 teyim dua edin ya ne olur
alahim korusun bende de dunden beri geliyo acile gittim hic bi ilac iyne vermedi sadece yatirmam lazim dedi istemeyince evde yat bi wc ye kalk dedi bende korkuuorumKızlar birkaç saat önce kahve leke oldu proluton iğne vurdular yatıyorum crinone progesteron fitil kullanmaya devam et dediler fitilden sonra kırmızı kan geldi çok korkuyorum 5+4 teyim dua edin ya ne olur
Canim kanaman coksa bidaha acile git bencealahim korusun bende de dunden beri geliyo acile gittim hic bi ilac iyne vermedi sadece yatirmam lazim dedi istemeyince evde yat bi wc ye kalk dedi bende korkuuorum
Muhtemelen ondan da olabilir canim, burada adet trihine denk gelen lekenmeler okumuştum. Sen dinlen ve kötü düşüncelerden uzak dur :)geven
gecen ay gunum geldiginde lekenmelerim olmuti test yaptim hamile cikti zayen bu ay olunca sıkıntı yaptım bu ayda adet gunlerum suanda ondan mi acaba diyorum
bende de kusma yok ama feci bulanti var ve hic bitmiyo yatiyorum kalkiyorum yine ayni mutfaga giremiyorum herseye iyy diyorum disari cikamiyorum hele o su tadi oyle aci geliyo ki resmen sudan midem bulaniyo bi yudum amca iciyorum mecbur hic icmemis olmayim diyeFaydasi var tabi ben cok kotuydum gunde on kere kusuyordum su dahi icemiyordum ama once yanlis kullaniyordum middm bulandigi an atiyordum ilaci o zaman fayda etmiyordu simdi ssbah 6 en gec 7 gibi ilaci iciyorum tekrar uyuyorum oyle fayda etti ilacin adi dramamine gerci sen doktora dersen zaten sana verir allah yardimcin olsun cektigim icin biliyorum cok zor
Senin nasıl canım kahvemi kırmızı mı kaç haftalıkalahim korusun bende de dunden beri geliyo acile gittim hic bi ilac iyne vermedi sadece yatirmam lazim dedi istemeyince evde yat bi wc ye kalk dedi bende korkuuorum
Amin inşallah canımRabbim bebisine saglik versin canim. Sakin olmaya calis insallah hersey yoluna girer. Allahim sizi korusun canim.
yaa şuan biraz olsun icim ferahladi inslh ondandirMuhtemelen ondan da olabilir canim, burada adet trihine denk gelen lekenmeler okumuştum. Sen dinlen ve kötü düşüncelerden uzak dur :)
dun sabah acik kahve geldi ondan sonra kirmizi ya dondu kirmizi olunca gittim dra ama bu sabahdan beri kahve rengi dune gore daha sık ve fazla geliyorSenin nasıl canım kahvemi kırmızı mı kaç haftalık
SGK indirimi olmuyor cnm.doktor bir hastaneye bağlı çalışmadığı için grand gibi özel hastanede yapıyor ama tamamen hepsi ücretli .Amin canım sağolasın doğumda doktor özel nasıl oluyor
Canım bu durumlarda proluton iğneyi kesin vuruyorlar ama sana neden yapmadılar acaba kaç haftalık senin bebeğin bende şimdi tuvalete kalktım yine kırmızı yadun sabah acik kahve geldi ondan sonra kirmizi ya dondu kirmizi olunca gittim dra ama bu sabahdan beri kahve rengi dune gore daha sık ve fazla geliyor
Kırmızıdan kahveye dönmesi çok iyi canım korkmadun sabah acik kahve geldi ondan sonra kirmizi ya dondu kirmizi olunca gittim dra ama bu sabahdan beri kahve rengi dune gore daha sık ve fazla geliyor
Anladım teşekkürlerSGK indirimi olmuyor cnm.doktor bir hastaneye bağlı çalışmadığı için grand gibi özel hastanede yapıyor ama tamamen hepsi ücretli .
Benim lekelenme progestanı alttan alinca durmuştu, az evvel tuvalete kalktım çok açık leke geldi bu kez pembeye yakınSabah okula gideceğim umarım artmaz. Üzüldüm biraz dualar ettim, hiçbir iş de yapmıyorum Allah'ım.
Ne diyeyim Rabbim esirgesin hepimizi ve meleklerimizi....
Canim kusura bakma yeni gordum mesajini tamamen kesmesede hafifliyor allah yardimcin olsunbende de kusma yok ama feci bulanti var ve hic bitmiyo yatiyorum kalkiyorum yine ayni mutfaga giremiyorum herseye iyy diyorum disari cikamiyorum hele o su tadi oyle aci geliyo ki resmen sudan midem bulaniyo bi yudum amca iciyorum mecbur hic icmemis olmayim diye
Allah im cok zormus cidden ben bu kadar beklemiyodum ben 4 gundur var ama yasayam ölü gibiyim zaten uyuklayip duruyorum bulantidan dogru duzgun bisey de yiyemedigim icin tansiyonum dusuyo randevum var 10 una insallah dayanabilirim bilemiyorum sinirden aglicam artik az kaldi
peki tamamen kesiyormu azaltiyor mu ilac
kusmuyorum diye vermemezlik yapmaz dimi verir insallah doktor isteyince bazi doktorlar cok ters de
Canım keşke rapor alıp dinlenebilsen birkaç gün.. Benşm doktorum mümkün olduğunca kalkma, mutlaka en az 10 gün yatmalısın demişti. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Benim lekelenme progestanı alttan alinca durmuştu, az evvel tuvalete kalktım çok açık leke geldi bu kez pembeye yakınSabah okula gideceğim umarım artmaz. Üzüldüm biraz dualar ettim, hiçbir iş de yapmıyorum Allah'ım.
Ne diyeyim Rabbim esirgesin hepimizi ve meleklerimizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?