2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Uzun zamandir folbiol kullaniyorum bende. Farkli farkli bircok dr aynisini soyledi. Vitamin hapi sonucta endiseye gerek yok benim gibi kortizon ilaci falan icseniz OoO cikmaza girerdiniz. Doktorunuza guvenin yada guvendiginiz doktora gidin arkadaslar

geven
Kahverengiden korkma canım, ilk kanamadan kalanlar o renk atılıyor. Kurumuş kan gibi düşün. Dinlen, ilaç verdiyse düzenli kullan geçecek, hiç sıkılma :)
gecen ay gunum geldiginde lekenmelerim olmuti test yaptim hamile cikti zayen bu ay olunca sıkıntı yaptım bu ayda adet gunlerum suanda ondan mi acaba diyorum

Kızlar birkaç saat önce kahve leke oldu proluton iğne vurdular yatıyorum crinone progesteron fitil kullanmaya devam et dediler fitilden sonra kırmızı kan geldi çok korkuyorum 5+4 teyim dua edin ya ne olur

Rabbim bebisine saglik versin canim. Sakin olmaya calis insallah hersey yoluna girer. Allahim sizi korusun canim.

Kızlar birkaç saat önce kahve leke oldu proluton iğne vurdular yatıyorum crinone progesteron fitil kullanmaya devam et dediler fitilden sonra kırmızı kan geldi çok korkuyorum 5+4 teyim dua edin ya ne olur
alahim korusun bende de dunden beri geliyo acile gittim hic bi ilac iyne vermedi sadece yatirmam lazim dedi istemeyince evde yat bi wc ye kalk dedi bende korkuuorum

geven

gecen ay gunum geldiginde lekenmelerim olmuti test yaptim hamile cikti zayen bu ay olunca sıkıntı yaptım bu ayda adet gunlerum suanda ondan mi acaba diyorum
Muhtemelen ondan da olabilir canim, burada adet trihine denk gelen lekenmeler okumuştum. Sen dinlen ve kötü düşüncelerden uzak dur :)

bende de kusma yok ama feci bulanti var ve hic bitmiyo yatiyorum kalkiyorum yine ayni mutfaga giremiyorum herseye iyy diyorum disari cikamiyorum hele o su tadi oyle aci geliyo ki resmen sudan midem bulaniyo bi yudum amca iciyorum mecbur hic icmemis olmayim diye
Allah im cok zormus cidden ben bu kadar beklemiyodum ben 4 gundur var ama yasayam ölü gibiyim zaten uyuklayip duruyorum bulantidan dogru duzgun bisey de yiyemedigim icin tansiyonum dusuyo randevum var 10 una insallah dayanabilirim bilemiyorum sinirden aglicam artik az kaldi
peki tamamen kesiyormu azaltiyor mu ilac
kusmuyorum diye vermemezlik yapmaz dimi verir insallah doktor isteyince bazi doktorlar cok ters de

dun sabah acik kahve geldi ondan sonra kirmizi ya dondu kirmizi olunca gittim dra ama bu sabahdan beri kahve rengi dune gore daha sık ve fazla geliyor
Canım bu durumlarda proluton iğneyi kesin vuruyorlar ama sana neden yapmadılar acaba kaç haftalık senin bebeğin bende şimdi tuvalete kalktım yine kırmızı ya

Benim lekelenme progestanı alttan alinca durmuştu, az evvel tuvalete kalktım çok açık leke geldi bu kez pembeye yakın Sabah okula gideceğim umarım artmaz. Üzüldüm biraz dualar ettim, hiçbir iş de yapmıyorum Allah'ım.
Ne diyeyim Rabbim esirgesin hepimizi ve meleklerimizi....

Amin inşallah canım bende birşey yapmıyorum az önce benimde açık kırmızı leke geldi hala peceteyle sildikce devam ediyor
Allah'ım korusun inşallah sımsıkı tutunmuşlardır bize bebişlerimiz

Kızlar günaydın. Sabah sabah geldi aklıma. Benim lekem gelmiyordu normalde. Dün evde uzanıyordum cenin pozisyonunda eşim de biraz dengesiz sarıp sarmalar ayaklarımdan omzuma doğru sardi karnım çok hafif sıkıştı. Öyle büyük bir aci falan olmadi zaten hemen de uyarmıştım. Ya bunun yüzünden olmamıştır di mi
Allah'ım paranoyak mı oldum yoksa normal oluşan bir şey mi nasıl bileceğim

Canim kusura bakma yeni gordum mesajini tamamen kesmesede hafifliyor allah yardimcin olsun

Canım keşke rapor alıp dinlenebilsen birkaç gün.. Benşm doktorum mümkün olduğunca kalkma, mutlaka en az 10 gün yatmalısın demişti. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…