- 26 Kasım 2017
- 3.445
- 2.911
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #8.981
Biraz ağrım da oldu şimdi dersteyim çok dayanamayacak kadar olursam giderim artıkCanım keşke rapor alıp dinlenebilsen birkaç gün.. Benşm doktorum mümkün olduğunca kalkma, mutlaka en az 10 gün yatmalısın demişti. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Dikkat et canım görevimiz kutsal ama bebeklerimize iyi bakmak ta bizim görevimiz..inşallah geçecek bu zor günler.Biraz ağrım da oldu şimdi dersteyim çok dayanamayacak kadar olursam giderim artık
Kuzumm cok sagol yazdigin icin. Bu kac gündür midem cok fena basim da dönüyor anlamadım sebebini . onumuzdeki hafta gidecegim diye simdiden gitmek istemedim. Sen nasılsın nasil gidiyor
bana olmuştu bi kaç kez canım ama geçti sonraKızlar sağ tarafımda kasigimda sanki sabit bir yerde içeride yara varmış gibi agiriyor sizde de oluyor mu
inşallah canım ne olursa olsun çalışmanın her türlüsü zor yaa nöbetçiyim bugün yine hava yağmurlu çocuklar koridorda deli gibi koşturuyor bir de gürültüsü varDikkat et canım görevimiz kutsal ama bebeklerimize iyi bakmak ta bizim görevimiz..inşallah geçecek bu zor günler.
Seni çok iyi anlıyorum.. Ne kadar dikkat etmeye çalışsakta olmuyor.Bğtün çocukların sorumluluğu üzerinde nasıl dinlenebilirsininşallah canım ne olursa olsun çalışmanın her türlüsü zor yaa nöbetçiyim bugün yine hava yağmurlu çocuklar koridorda deli gibi koşturuyor bir de gürültüsü var
Sürekli oluyor bana acaba neden özellikle yorulunca biden kalkınca ama kramp değil sanki bi yara var bi yerdebana olmuştu bi kaç kez canım ama geçti sonra
Gözün aydın Cnm çok sevindim :) hayırlısı ile insallah kucağına da alirsin bebisi :)merhaba hamişler nasılsınız ben biraz kuruntuluydum kusmuyorum acımıyor gögüslerim die devletten randewu almıştım hem testleri yaptırmak için hemde muayene olmak için doktor baktı bebeğin canlı korkma bu kadar dedi durumu da gayet iyiymiş çok şükür allaha ki insan hep kaybedince bu korkuyla hep yaşamak zorunda kalıo rabbim gönlümüze ferahlık versin herbirimizin aminnn
Sancı da vardı bende ayni anda CnmKanamaları olan arkadaşlar agrınız falan varmıydı? Agrıdan sonra mı kanama oldu sizde ? benimde adet olcakmış gibi sancım oluyo arada korktum biraz dün çok yoruldum az önce agrıyla uyandm
Canım hayırlı olsun bebeğin ben de 35 yaşındayım doktorların bu şekilde davranmaları ne yazık ki çok üzücü bütün hamileliklerde risk var belkide sonuçların çok iyi çıkacak ve sen testi yaptırana kadar geçen sürede her gün bunu düşüneceksin. Ben testleri yaptırırdım evet ve sonlandırmayı düşünmezdim gibi geliyor.Allah yardımcımız olsun inşallah.Merhabalar, hayırlı sabahlar..
Bugün sabah bende kontrole gittim. Allah şükrüler olsun ki gayet iyi dedi doktor. 2cm olmuş maşallah. Doktorum bana 10. haftadan sonra 2 li test yapalım dedi. Ama yaşından dolayı (38) sonuç iyi çıkmayabilir şimdiden uyarayım dedi. İstersen biraz maliyetli ama DNA testi yaptırabilirsin dedi. Benim gibi 35 yaşın üstünde olan anne adayları siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Yardımcı olabilir misiniz bana da?
Ben çok kötü olursam ilaç kullanıyorum metpamid cnm günde 1 tane içiyorum rahatlatıyortuzlu ayrandan igreniyorum yazarken bile
baska bi yolu yokmu
Bendede oluyor ara ara cnm bazen kaşınıyor gibiKızlar sağ tarafımda kasigimda sanki sabit bir yerde içeride yara varmış gibi agiriyor sizde de oluyor mu
Canım hayırlı olsun bebeğin ben de 35 yaşındayım doktorların bu şekilde davranmaları ne yazık ki çok üzücü bütün hamileliklerde risk var belkide sonuçların çok iyi çıkacak ve sen testi yaptırana kadar geçen sürede her gün bunu düşüneceksin. Ben testleri yaptırırdım evet ve sonlandırmayı düşünmezdim gibi geliyor.Allah yardımcımız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?