2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Biraz ağrım da oldu şimdi dersteyim çok dayanamayacak kadar olursam giderim artık

Lekelenme yasayan arkadaslar Allah yardimciniz olsun.ablamda uc ay kanamayla surdu hamileligi ama oyle boylboyle degil ped koyuyordu ilk zamanlar o bile yetmiyordu.ama cok sukur oglu digdu buyudu koca delikanli oldu.Allah omur verirse sakir sakirda kanasa doguyor.elinizden geleni yapin takdir Allahin.

Folbiolu ben bi onceki hamileligimde gebe kalmadan basladim 4. Aya kadar hatta kullandim.cok akilli bir oglum var masallah.folbiolu unideki prof yazmisti.ama bu hamileligimde ozelde ki doktor folbiol kullanma dozu cok fazla otizme yol actigiyla ilgili supheler var gibi bisey dedi.simdi sizin yazilarinizida okuyunca bu ilac firmalarinin rekabetide olabilir diye geldi aklima.oyle olsa saglik sakanligi yasaklardi herhalde.goz gore gore niye izin versin

Biliyorum Rabbim uzun ve sağlıklı ömür verecekse ne olursa olsun yaşayacaktır. Ama anne psikolojisi belki elim yüreğimde oluyor bazen
Çok pinpirikli olmak da istemiyorum. Eşimin hiç hoşuna gitmiyor çünkü.

Hayıtlı sabahlar kızlar. ZumraBetul dedeği gibi bebeğiniz ultrasonda sağlıklı görünüyorsa sıkıntı yapmayın. Ama şu bi gerçek çok ağır işler, yorulma, uzanma,yataktan ani kalkma, bi yerden atlama, süpürge kullanma bunlar gebeliğin ilk dönemlerinde çok tehlikeli hareketler. Eğer dinlenme imkanınız varsa kritik dönemimizi arlatana kadar dinlenelim. Allah sağlıklı hayırlı evlat olsun diye dua edelim. Allah ol derse olur. Benim bi arkadaşımın adet düzeni karışıktı hamile olduğunu 3 ay anlamamış kanamaları adet düzensizliğinden zannetmiş. Ve çok hareketli bi hayatı var. Rabbim istemiş olmuş. Canımızı hiç sıkmayalım keyfini çıkaralım
Aşeriyormusunuz bu arada benim canım çok şeyler istiyor ama yiyemiyorum mide bulantısından.

Dikkat et canım görevimiz kutsal ama bebeklerimize iyi bakmak ta bizim görevimiz..inşallah geçecek bu zor günler.
inşallah canım ne olursa olsun çalışmanın her türlüsü zor yaa nöbetçiyim bugün yine hava yağmurlu çocuklar koridorda deli gibi koşturuyor bir de gürültüsü var

merhaba hamişler nasılsınız ben biraz kuruntuluydum kusmuyorum acımıyor gögüslerim die devletten randewu almıştım hem testleri yaptırmak için hemde muayene olmak için doktor baktı bebeğin canlı korkma bu kadar dedi durumu da gayet iyiymiş çok şükür allaha ki insan hep kaybedince bu korkuyla hep yaşamak zorunda kalıo rabbim gönlümüze ferahlık versin herbirimizin aminnn

Merhabalar, hayırlı sabahlar..

Bugün sabah bende kontrole gittim. Allah şükrüler olsun ki gayet iyi dedi doktor. 2cm olmuş maşallah. Doktorum bana 10. haftadan sonra 2 li test yapalım dedi. Ama yaşından dolayı (38) sonuç iyi çıkmayabilir şimdiden uyarayım dedi. İstersen biraz maliyetli ama DNA testi yaptırabilirsin dedi. Benim gibi 35 yaşın üstünde olan anne adayları siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Yardımcı olabilir misiniz bana da?

Kanamaları olan arkadaşlar agrınız falan varmıydı? Agrıdan sonra mı kanama oldu sizde ? benimde adet olcakmış gibi sancım oluyo arada korktum biraz dün çok yoruldum az önce agrıyla uyandm

inşallah canım ne olursa olsun çalışmanın her türlüsü zor yaa nöbetçiyim bugün yine hava yağmurlu çocuklar koridorda deli gibi koşturuyor bir de gürültüsü var
Seni çok iyi anlıyorum.. Ne kadar dikkat etmeye çalışsakta olmuyor.Bğtün çocukların sorumluluğu üzerinde nasıl dinlenebilirsin

Gözün aydın Cnm çok sevindim :) hayırlısı ile insallah kucağına da alirsin bebisi :)

Canım hayırlı olsun bebeğin ben de 35 yaşındayım doktorların bu şekilde davranmaları ne yazık ki çok üzücü bütün hamileliklerde risk var belkide sonuçların çok iyi çıkacak ve sen testi yaptırana kadar geçen sürede her gün bunu düşüneceksin. Ben testleri yaptırırdım evet ve sonlandırmayı düşünmezdim gibi geliyor.Allah yardımcımız olsun inşallah.

Amin canım inşallah. Allah herkesin yardımcısı olsun. Allah'ım, hayırlı, Sağlıklı, eli ayağı düzgün, akli dengesi yerinde evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…