2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
inşallah canım ne olursa olsun çalışmanın her türlüsü zor yaa nöbetçiyim bugün yine hava yağmurlu çocuklar koridorda deli gibi koşturuyor bir de gürültüsü var
Canim ben domtora dusuk tehlikem olduguna ve nobet tutmamin tehlikeli oldugjna dair bir kagit yazdirip idareye verdim, beni nobetten dusurduler haberin klsun

Canim kusura bakma yeni gordum mesajini tamamen kesmesede hafifliyor allah yardimcin olsun
onemli degil cnm
bulantidan yerimden kalkamiyorum insallah ise yarar da islerimi halledebilirim
disari bile cikamiyorum hersey iyy diyorum
ne derece hafifletti cnm ilac mesela yerinden kalabiliyomusun disari falan cikabiliyo musun
cok soru sordum bende kusura bakma ama canimdan bezdim valla

kutu kutu metpamidler zafronlar içmiştim ilk hamileliğimde =( inşallah bu kez ağır yaşamam

Ben çok kötü olursam ilaç kullanıyorum metpamid cnm günde 1 tane içiyorum rahatlatıyor
cnm metpamidi doktor mu onerdi ben her gun kotuyum valla
o ilaci ben arabayla bi yere seyahata cikarken alirdim hic fayda etmezdi
bende kusma yok ama 7 24 bulanti herseye iyy disari cikamiyorum yerimden zorunlu olmadikca kalkamiyorum bulantidan hersey kokuyo tmm hamilelikten ama dayanamiyorum 3 ay boyle masil gitcek blmiyorum yeteri kadar yiyemiyorum yiyemedigim icin tansiyonum dun cok dusmuatu

Ne zaman başladı bulantılarınız hangi haftada

Bende evde olmama rağmen akşam yemeği dışında hiçbir iş yaptırmıyor eşim bugun her yeri temizledi Allah razı olsun.insallah bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirler
En güzeli canım evin 1 ay az temiz oluversin, camlar silinmeyiversin, 11 yıl sonra geldi hamilelik doktorum da çok dikkat et dedi. Abartmıyorum açıkcası. Sağlıkla gelsinler inşallah. Nerde oturuyorsun canım.

Canim ben domtora dusuk tehlikem olduguna ve nobet tutmamin tehlikeli oldugjna dair bir kagit yazdirip idareye verdim, beni nobetten dusurduler haberin klsun
Kuzum benim durum çok ciddi değildi yani leke de kesilmişti ne güzel ama işte çok az tekrar geldi. Allah korusun kırmızı kanama falan olsa direk rapor isterim zaten hiç kalkmam.
Allah korusun artık dua ediyorum sürekli. Elimden bir tek dua etmek geliyor..

Canım ilk hamileliğimde vermişti o yüzden güvenerek aldı şimdiki gittiğim dr zofran verdi onun ücreti fazla geldi bana almadım

En güzeli canım evin 1 ay az temiz oluversin, camlar silinmeyiversin, 11 yıl sonra geldi hamilelik doktorum da çok dikkat et dedi. Abartmıyorum açıkcası. Sağlıkla gelsinler inşallah. Nerde oturuyorsun canım.
Yeni mahalle canım bizim de 5 yıl sonra asilamayla.kiymetlimiz diyor özgür bey bugün 10 günlük rapor aldım yine sekiz eylülden.yatiyoruz hep ;-) yarın kontrolümuz var inşallah sağlıkla buyuyordur bebisimiz

Neden böyle biranda bana saldırıya geçtiğinizi anlamadım. Ben neden sizin kötülüğünü düşüneyim ki ayrıca bende folik asit kullanıyorum. Folik asit 3 ay bilemedin 6 ay kullanılır evet ama 1 sene 1.5 sene kullanan ve kullandıran prof u sizde gördüm sadece kusura bakmayın. Folik asitin bebeğe zarar verdiğini söylemedim. Folik asitin anne kanında normal değerinin çok üzerinde olması zarar verebilir dedim. Ama öyle bir saldırıya geçtinizki ben anlamadım. Hepinize sağlıklı gebelik ler dilerim bu sayfayı daha fazla takip edemeyeceğim. İyi günler.

Dedigin gibi ben de cok kotuydum biraz hapla iyi olmustum ana dun aksamdan beri yine kotulestim hapi icmeme ragmen sabah yine yerimden kalksmadim yataktan daha yeni cikti hem bulantim var hdm agzimin tadi cok kotu cznim hic birsey istemiyor allah yardimcimiz olsun bak birde zencefil bulantiya iyi geliyor dimdi onu yapicam kendime insallah faydasi olur

Bizde kontrolden geldik üstüne pazara gittik çok yorulduk 3 hafta sonra zeka testine gidicez teyzeleri kalp atışını da duyduk maşallah herşey güzel cinsiyet tahmini yapar mısınız tecrübeli annişler:)))

Eklentiler

• 59D3AB76-B058-4EB4-B56D-EA87A563A865.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…