- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.021
Biraz uzanıp dinlenin artık cinsiyet için bişey söyleyemem daha çok minik değil mi ya en erken 12 haftada öğreniliyor diye biliyorumBizde kontrolden geldik üstüne pazara gittik çok yorulduk 3 hafta sonra zeka testine gidicez teyzeleri kalp atışını da duyduk maşallah herşey güzel cinsiyet tahmini yapar mısınız tecrübeli annişler:)))
Bende 32 yaşındayım bana öyle bişey demedi DNA testi ne içinmiş özele gidiyorsan özellikle ekstra masraf için de diyorlar bunları takma kafanaMerhabalar, hayırlı sabahlar..
Bugün sabah bende kontrole gittim. Allah şükrüler olsun ki gayet iyi dedi doktor. 2cm olmuş maşallah. Doktorum bana 10. haftadan sonra 2 li test yapalım dedi. Ama yaşından dolayı (38) sonuç iyi çıkmayabilir şimdiden uyarayım dedi. İstersen biraz maliyetli ama DNA testi yaptırabilirsin dedi. Benim gibi 35 yaşın üstünde olan anne adayları siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Yardımcı olabilir misiniz bana da?
Doktorun özgür deren mi?Yeni mahalle canım bizim de 5 yıl sonra asilamayla.kiymetlimiz diyor özgür beybugün 10 günlük rapor aldım yine sekiz eylülden.yatiyoruz hep ;-) yarın kontrolümuz var inşallah sağlıkla buyuyordur bebisimiz
Hayırlı olsun canım allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinHerkese selamlar hayırlı güzel haftalarınız olsun. Yıllardır beklediğim haber sonunda geldi. 7+5 günlük hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamile olanlara da sağlıklıcakla bebeklerini kucaklarına almayı göstersin rabbim
sağol canım haklısın o iyi gelir heralde.Sade soda içebilirsin şade içemiyorsan içine bir limon sıkıp öyle iç bana en iyi gelen şey soda
Bizde kontrolden geldik üstüne pazara gittik çok yorulduk 3 hafta sonra zeka testine gidicez teyzeleri kalp atışını da duyduk maşallah herşey güzel cinsiyet tahmini yapar mısınız tecrübeli annişler:)))
Tabiki öyle doktor ozaman söylüyorda burda tecrübeliler duruşundan yatışından bişeyler diyor ya ona istinaden yani azıcık büyüyünce meraklar başladı aslında hiçbir cinsiyet tahmini yada isteğimiz yok sadece battaniye örmeye deniycem ondan :))Biraz uzanıp dinlenin artık cinsiyet için bişey söyleyemem daha çok minik değil mi ya en erken 12 haftada öğreniliyor diye biliyorum
Teşekkürler plasenta nerde bak bana doktor demediTecrubeli degilim ancak ramziye gore erkek gibi plasenta sol taraf ta. Genital nub icin de tahminde erken
Ne güzel bir mutlulukHerkese selamlar hayırlı güzel haftalarınız olsun. Yıllardır beklediğim haber sonunda geldi. 7+5 günlük hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamile olanlara da sağlıklıcakla bebeklerini kucaklarına almayı göstersin rabbim
maşallah canım. erkek köşesine konuşlanmış gibi duruyor:) senin var mı başka çocuk ilk mi? sen ne istiyorsun?Bizde kontrolden geldik üstüne pazara gittik çok yorulduk 3 hafta sonra zeka testine gidicez teyzeleri kalp atışını da duyduk maşallah herşey güzel cinsiyet tahmini yapar mısınız tecrübeli annişler:)))
Hımm bende tecrübesiz olunca böyle dedim ama banada bi arkadasım minderaltına birine makas birine bıçak koydu ben makasa oturmuşum kız dedi bahtıl inanç ama yine de heycanlandırıyor hep merak ediyoruz inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarTabiki öyle doktor ozaman söylüyorda burda tecrübeliler duruşundan yatışından bişeyler diyor ya ona istinaden yani azıcık büyüyünce meraklar başladı aslında hiçbir cinsiyet tahmini yada isteğimiz yok sadece battaniye örmeye deniycem ondan :))
Sağolasın canım sanki içime erkekmiş gibi geliyor ilk çocuğum olacak inşallah ama hiç tercihimiz yok gerçekten sağlıklı olması tek isteğim ama isim falan bakarken gözüm hep erkeğe gidiyormaşallah canım. erkek köşesine konuşlanmış gibi duruyor:) senin var mı başka çocuk ilk mi? sen ne istiyorsun?
Allah sana da duymayı nasıp etsin 6+ 6 da duydum ben güzel heyecanlı dönemler rabbim yüzümüzü güldürsünNe güzel bir mutlulukmutlugun daim olsun canım. Ayy çok heyecanlı ben daha kalp atışlarını duymadm rabbim duymayı nasip etsin inşallahh
Amin canım tek isteğimiz sağlıklı olmaları ama batıl falan sonuçta merakımızı hafifletmek adına işte hep bunlarHımm bende tecrübesiz olunca böyle dedim ama banada bi arkadasım minderaltına birine makas birine bıçak koydu ben makasa oturmuşum kız dedi bahtıl inanç ama yine de heycanlandırıyor hep merak ediyoruz inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar
Evet güzel şeylerAmin canım tek isteğimiz sağlıklı olmaları ama batıl falan sonuçta merakımızı hafifletmek adına işte hep bunlar
Öyle canım tabi sağlıklı olsunlar da cinsiyet ikinci planda:)Sağolasın canım sanki içime erkekmiş gibi geliyor ilk çocuğum olacak inşallah ama hiç tercihimiz yok gerçekten sağlıklı olması tek isteğim ama isim falan bakarken gözüm hep erkeğe gidiyor
Canım ilimiz Manisa doktorumuz özgür atliDoktorun özgür deren mi?
off napcaz biz yaDedigin gibi ben de cok kotuydum biraz hapla iyi olmustum ana dun aksamdan beri yine kotulestim hapi icmeme ragmen sabah yine yerimden kalksmadim yataktan daha yeni cikti hem bulantim var hdm agzimin tadi cok kotu cznim hic birsey istemiyor allah yardimcimiz olsun bak birde zencefil bulantiya iyi geliyor dimdi onu yapicam kendime insallah faydasi olur
benim 5.gunum baslayali 7+2 yimNe zaman başladı bulantılarınız hangi haftada
metpamidin bana hic faydasi olmuyorsu hamile degilkenCanım ilk hamileliğimde vermişti o yüzden güvenerek aldı şimdiki gittiğim dr zofran verdi onun ücreti fazla geldi bana almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?