- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.041
bende aliyim sade gazozSade soda içebilirsin şade içemiyorsan içine bir limon sıkıp öyle iç bana en iyi gelen şey soda
Valla ne yapicaz bilmiyorum insallah cabuk atlatiriz taze zencefili rendeliyorum bir bardak sicak suya katip bes dakika sonra iciyorumoff napcaz biz ya
zencrfili nasil yapicaksin
bari en azindan aksamlari rahatlayim 7 24 mide bulantisini cekemiyorum cok zor Allah yardimcimiz olsun
Çıkartsan bile ye onun bile faydası olur bende patates haşladım şimdi çok şükür benim çok bulantım yok olmuyor sadece Dün balıktan tiksindim o kadar bu arada günde bir sade soda bebegın kemik gelişimi için faydalıbende aliyim sade gazoz
ben eski elma yiyorum midem cok kotu olunca
bide biraz once patates tuzlayip haslayip yedim o da tuttu biraz ama 5 dk ya yine basliyo en azindan kendimi ac birakmamis oldum yoksa tansiyonum cok fena dusuyo
Ben hamile kalmadan bebegim olursa diye niyetlendim 2 tane battaniye yaptım çok güzel oldu gerçekten insan stres atıyo eglenceli oluyo zaman geçiyoTabiki öyle doktor ozaman söylüyorda burda tecrübeliler duruşundan yatışından bişeyler diyor ya ona istinaden yani azıcık büyüyünce meraklar başladı aslında hiçbir cinsiyet tahmini yada isteğimiz yok sadece battaniye örmeye deniycem ondan :))
bende duymadim canm henüz.en son 5+6 da gittim karından bakıldı embriyoda gözükmemişti.şimdi perşembe kontrolüm var inşallah duyariz o zaman 7+0 olacağım.selam kızlar nasılsınız kaç gündür fazla giremiyorum siteye benim gibi daha kalp atışlarını duymayan varmış bu çarşamba randevum inşallah her şey yolundadır ve duyarız
Geçmiş olsuncanm bende göremynce sordm bazlarn kolay bazıların zor geçiyor işte şükr benm iyi geçiyor cnm kask ağeım oluyor o mide bulantm yok bazen sabh mutfakta olnca oluyr o kadarKuzumm cok sagol yazdigin icin. Bu kac gündür midem cok fena basim da dönüyor anlamadım sebebini . onumuzdeki hafta gidecegim diye simdiden gitmek istemedim. Sen nasılsın nasil gidiyor
Bende duymadım canım daha dogrusu hastaneye gitmedim daha randevuma daha çok var şuan 6+2selam kızlar nasılsınız kaç gündür fazla giremiyorum siteye benim gibi daha kalp atışlarını duymayan varmış bu çarşamba randevum inşallah her şey yolundadır ve duyarız
Maşallah foto çekip atsana mümkünse örgüdende pek anlamam ama öğrenicem özeniyorum zaten kış bebeği olacak inşallahBen hamile kalmadan bebegim olursa diye niyetlendim 2 tane battaniye yaptım çok güzel oldu gerçekten insan stres atıyo eglenceli oluyo zaman geçiyo
Gözün aydın canım hayırlı olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Antalyadasın galiba sayfada 3 Antalyalı olduk :)Herkese selamlar hayırlı güzel haftalarınız olsun. Yıllardır beklediğim haber sonunda geldi. 7+5 günlük hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamile olanlara da sağlıklıcakla bebeklerini kucaklarına almayı göstersin rabbim
ciddem rahatlatiyo mu bende aliyim acı olmuyo muValla ne yapicaz bilmiyorum insallah cabuk atlatiriz taze zencefili rendeliyorum bir bardak sicak suya katip bes dakika sonra iciyorum
ben varım fırsat buldukça giriyorumGeçmiş olsuncanm bende göremynce sordm bazlarn kolay bazıların zor geçiyor işte şükr benm iyi geçiyor cnm kask ağeım oluyor o mide bulantm yok bazen sabh mutfakta olnca oluyr o kadarikili test mi yapcksn ben onu yapmcm canm :) bu arada burayada uğra kmse kalmadı eskilerden zaten sende gitme
Bazanın altına koyduk kızımın eşyalarının yanına akşam eşim gelince foto çekip atarım bende ilk defa battaniye yaptım ama çok güzel oldu :) bitanesinde tıg şiş kullanmadan yaptım elle yapılıyo puff iple netten bak puff iple çok kolay yapılıyoMaşallah foto çekip atsana mümkünse örgüdende pek anlamam ama öğrenicem özeniyorum zaten kış bebeği olacak inşallah
soda mide bulantisina da iyi geliyomus aldircam esime yarinÇıkartsan bile ye onun bile faydası olur bende patates haşladım şimdi çok şükür benim çok bulantım yok olmuyor sadece Dün balıktan tiksindim o kadar bu arada günde bir sade soda bebegın kemik gelişimi için faydalı
Rahatlatiyo bir zencefilin yarisini rendeliyorum hayir aci olmuyor yani icilebiliyor dene canimciddem rahatlatiyo mu bende aliyim acı olmuyo mu
bende cozumu eksi elmada buldum ama bunu da deneyim
ve ne kadar rendelenmis zencefil katiyosun bardaga
Canısı neden yaptirmayacaksin merak ettim :) burdayim da sayfalar inanilmaz hızlı ilerliyor ya okuyamuyorum çoğunlukla. Ayy aklima geldi bu sabaha dogru ruyamda bebegimi gordum nasil guzeldiii. Buaralar sık sık ruyalarima geliyor bu hali bu kadar guzelse gercegi nasildir Allah bize de yasatsinGeçmiş olsuncanm bende göremynce sordm bazlarn kolay bazıların zor geçiyor işte şükr benm iyi geçiyor cnm kask ağeım oluyor o mide bulantm yok bazen sabh mutfakta olnca oluyr o kadarikili test mi yapcksn ben onu yapmcm canm :) bu arada burayada uğra kmse kalmadı eskilerden zaten sende gitme
sagol cnm denicemRahatlatiyo bir zencefilin yarisini rendeliyorum hayir aci olmuyor yani icilebiliyor dene canim
canin cekiyosa ye cnm her gun her gun yemicen sonuctaarkdaslar merhaba
hıc fast food yedınız mı? canınız cekmesın ama benm cnm burger kıng menu cekıyoo yersek nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?