2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sade soda içebilirsin şade içemiyorsan içine bir limon sıkıp öyle iç bana en iyi gelen şey soda
bende aliyim sade gazoz
ben eski elma yiyorum midem cok kotu olunca
bide biraz once patates tuzlayip haslayip yedim o da tuttu biraz ama 5 dk ya yine basliyo en azindan kendimi ac birakmamis oldum yoksa tansiyonum cok fena dusuyo

off napcaz biz ya
zencrfili nasil yapicaksin
bari en azindan aksamlari rahatlayim 7 24 mide bulantisini cekemiyorum cok zor Allah yardimcimiz olsun
Valla ne yapicaz bilmiyorum insallah cabuk atlatiriz taze zencefili rendeliyorum bir bardak sicak suya katip bes dakika sonra iciyorum

bende aliyim sade gazoz
ben eski elma yiyorum midem cok kotu olunca
bide biraz once patates tuzlayip haslayip yedim o da tuttu biraz ama 5 dk ya yine basliyo en azindan kendimi ac birakmamis oldum yoksa tansiyonum cok fena dusuyo
Çıkartsan bile ye onun bile faydası olur bende patates haşladım şimdi çok şükür benim çok bulantım yok olmuyor sadece Dün balıktan tiksindim o kadar bu arada günde bir sade soda bebegın kemik gelişimi için faydalı

Ben hamile kalmadan bebegim olursa diye niyetlendim 2 tane battaniye yaptım çok güzel oldu gerçekten insan stres atıyo eglenceli oluyo zaman geçiyo

selam kızlar nasılsınız kaç gündür fazla giremiyorum siteye benim gibi daha kalp atışlarını duymayan varmış bu çarşamba randevum inşallah her şey yolundadır ve duyarız
bende duymadim canm henüz.en son 5+6 da gittim karından bakıldı embriyoda gözükmemişti.şimdi perşembe kontrolüm var inşallah duyariz o zaman 7+0 olacağım.

Kuzumm cok sagol yazdigin icin. Bu kac gündür midem cok fena basim da dönüyor anlamadım sebebini . onumuzdeki hafta gidecegim diye simdiden gitmek istemedim. Sen nasılsın nasil gidiyor
Geçmiş olsuncanm bende göremynce sordm bazlarn kolay bazıların zor geçiyor işte şükr benm iyi geçiyor cnm kask ağeım oluyor o mide bulantm yok bazen sabh mutfakta olnca oluyr o kadar ikili test mi yapcksn ben onu yapmcm canm :) bu arada burayada uğra kmse kalmadı eskilerden zaten sende gitme

selam kızlar nasılsınız kaç gündür fazla giremiyorum siteye benim gibi daha kalp atışlarını duymayan varmış bu çarşamba randevum inşallah her şey yolundadır ve duyarız
Bende duymadım canım daha dogrusu hastaneye gitmedim daha randevuma daha çok var şuan 6+2

Gözün aydın canım hayırlı olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Antalyadasın galiba sayfada 3 Antalyalı olduk :)

Valla ne yapicaz bilmiyorum insallah cabuk atlatiriz taze zencefili rendeliyorum bir bardak sicak suya katip bes dakika sonra iciyorum
ciddem rahatlatiyo mu bende aliyim acı olmuyo mu
bende cozumu eksi elmada buldum ama bunu da deneyim
ve ne kadar rendelenmis zencefil katiyosun bardaga

ben varım fırsat buldukça giriyorum
Nasılsın canım herşey yolunda inşallah

Maşallah foto çekip atsana mümkünse örgüdende pek anlamam ama öğrenicem özeniyorum zaten kış bebeği olacak inşallah
Bazanın altına koyduk kızımın eşyalarının yanına akşam eşim gelince foto çekip atarım bende ilk defa battaniye yaptım ama çok güzel oldu :) bitanesinde tıg şiş kullanmadan yaptım elle yapılıyo puff iple netten bak puff iple çok kolay yapılıyo

soda mide bulantisina da iyi geliyomus aldircam esime yarin
bende kusma yok ama tatli seyler kesinlikle yiyemiyorum bazi seyleri gormeye tahammulum bile yok iceceklerle basim dertte su bile icemiyorum aci geliyo bi lac damla limon damlattim suya ama yudum yudum anca iciyorum bende gazoz aldircam su yerine
eksi elma yiyorum ben oyle iyi geliyoki ama yer yemez yine ayni malesef hamilelik me zormus...
elmanin faydalarini netten alintiladim :
  • Hamilelikte lifli gıdalarla beslenmek çok önemlidir. Lif, bağırsakları çalıştırır, gebelikte sıklıkla karşılaşılan kabızlığı önler ve sindirim sistemini rahatlatır. Elma ise lif açısından oldukça zengin bir meyvedir.
  • Elma C vitamini deposudur, bağışıklığınızı güçlendirip, sizi ve fetüsü hastalıklardan korur.
  • Fransız araştırmacılar, yaptıkları çalışmalarda, kırmızı veya yeşil elmada bulunan phloridzinlerin (bir flavanoid türü) hamile kadınlarda kemiklerdeki kalsiyum kaybını önlediğini tespit etmişlerdir.
  • Elmada bulunan bor maddesi kemikleri güçlendirir.
  • Yakın tarihlerde yapılan araştırmaya göre hamileliği boyunca haftada 4 elma yiyen kadınların çocukları, astım ve nefes sorunlarına daha az yakalanıyor.
  • Yapılan bilimsel çalışmalar, elmada bulunan quercetin maddesinin, beyin hücrelerini koruyarak, çocuğun ileriki yaşlarda Alzheimer hastalığına yakalanma riskini azalttığını göstermiştir.
  • Elma pektin içeriği ile LDL kolesterol seviyesini düşürür, böylece kolestrolsüz sağlıklı bir gebelik geçirmenizi sağlar.
  • İskoçya'da yapılan çalışmaya göre gebelikte elma tüketen anne adayları, çocuklarını ömür boyu alerjiden korumuş oluyorlar.

Canısı neden yaptirmayacaksin merak ettim :) burdayim da sayfalar inanilmaz hızlı ilerliyor ya okuyamuyorum çoğunlukla. Ayy aklima geldi bu sabaha dogru ruyamda bebegimi gordum nasil guzeldiii. Buaralar sık sık ruyalarima geliyor bu hali bu kadar guzelse gercegi nasildir Allah bize de yasatsin

arkdaslar merhaba
hıc fast food yedınız mı? canınız cekmesın ama benm cnm burger kıng menu cekıyoo yersek nolur
canin cekiyosa ye cnm her gun her gun yemicen sonucta
yalniz benim canimin cekmesini birak midem kalkti valla ((
bende süt icemiyom bari puding yapiyim dedim o misal insallah yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…