2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tamam canım sağolasın bakayım

Ya insanın canı nasıl king bilmem ne menü çeker, e bide hamileyken, sizler değil miydiniz midem kötü çok bulanıyor diyenlerrr.. valla midem bulandııı.. sadece koku hassasiyetim var yani mide bulantılarım daha yokken..:)

Hamilelikle insanın canının ne çekeceği belli olmuyor. Benim öncekinde haşhaş çok çekerdi mesela... arkadaşım turşuyu bala batırıp yiyordu hamileyken

Bende kızıma hamileyken hep canım siyah zeytin isterdi ama öyle böyle degil dışarı çıkınca hemen zeytin kokusu gelirdi burnuma annem minik kavanozda çantama koymuştu sürekli yiyodum
ay bende surekli zeytin yiyorum.baska bisey yiyemiyorum.esim icinden zeytin agaci fiskiracak diyo.benimdemi kizim olacakki

benim de canım patates haşlaması çekti, o kadar yazdınız gidince haşlayım yiyim bari:) tuz için napıyorsunuz kızlar, fazla tuz tabiki zararlı da benim canım bu aralar daha tuzlu istiyorr.

Siz neden iciyorsunuz kortizon ben de aliyorumda ondan sordum romatoid artrit hastasiyim ne yazikki ve su donemde gunluk 10 mg aliyorum

ay bende surekli zeytin yiyorum.baska bisey yiyemiyorum.esim icinden zeytin agaci fiskiracak diyo.benimdemi kizim olacakki
zeytin de tuzlu ya, mide bulantın çoksa yatıştırıyordur canım..
ben kızımda bol bol tatlı yedimm, halbuki oğlan derler tatlı için değil mi?

Zofran daha da etkiliymiş canım oda 10 adet 48 tl rapor çıkarıp verirse devlet karşılıyormuş aklında olsun

zeytin de tuzlu ya, mide bulantın çoksa yatıştırıyordur canım..
ben kızımda bol bol tatlı yedimm, halbuki oğlan derler tatlı için değil mi?
Evet bulantim cok sabahlari hele perisanim.zeytin yiyince o kadar olmuyor.bazen tersine olabiliyor demekki.ben tatli sevmedigim halde oglumda cok yedim.bunda hic bisey cekmiyo canim.ne tatli ne eksi.caninin bisey cekmeside guzel bisey.simdi sen patates deyince heveslendim ama yiyebilirmiyim bilmiyorum.benim yerimede ye

benim çekiyor şimdilik ekşi tatlı tuzlu:) mide bulantıları başlar mı bilmem, sen de patatesi yiyebilirsin gibi sade az tuzlayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…