2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
senin yerine de yerim o ayrı:)

İnşallah kısa zamanda geçer bulantıların bilgiler içinde teşekkür ederim benim bulantım olsa bile hoşuma bile gidecek neredeyse 5 yılın sonunda hamile kaldım

Öldüm bugün bulantıdan kızımda doğuma kadar ağzıma ne koysam çıkarmıştım bunda sadece öğürtü var ama çok fena altınbaşak kraker ve beyaz peynirden başka bişey yiyemiyorum

Bende hala bulanti yok ama domates, salcali ve yagli seyler yiyemiyorum. Hafta sonunu patates puresiyle gecirdim bir de yesil salata.
Ne yemek yapacagimi da bilemiyorum ve her sey bir yumruk gibi midemde sanki sindiremiyorum.
Et hic yiyemiyorum, esime yapiyorum sadece.
Ee nasil beslenilir ki boyle? Surekli hasta gibi ve halsizim haliyle

eşin sana yapacak sen yiyeceksin.. bak ozaman yiyebilirsin. çok yağ salça bende de bulantı yaptı.

Yeni mahalle canım bizim de 5 yıl sonra asilamayla.kiymetlimiz diyor özgür bey bugün 10 günlük rapor aldım yine sekiz eylülden.yatiyoruz hep ;-) yarın kontrolümuz var inşallah sağlıkla buyuyordur bebisimiz
Bize de mucize bebek diyor. Uncubozköy deyim ben de. Cuma da bizim kontrolümüz var. Güzel haberlerle gel inşallah. Usg yi videoya çektir eşine biz öyle yapıyoruz.

ben varım fırsat buldukça giriyorum
Nasılsın canım herşey yolunda inşallah
Aklmdan sende geçtin bak hislerm kuvvetli sende yazdın sen naslsn canm hiçbirniz girmiyorsunuz artk
İyiyz cnm şükür arada kasık ağrım oluyor o kadar belrtm cok yok ya:)

İşte o yumruk öldürüyo beni

Aklmdan sende geçtin bak hislerm kuvvetli sende yazdın sen naslsn canm hiçbirniz girmiyorsunuz artk
İyiyz cnm şükür arada kasık ağrım oluyor o kadar belrtm cok yok ya:)
3 çocuk var malum çok vakit olmuyor bir de halsizlik var hep yatasım var başka belirtim benim de yok. İyi böyle diğerlerinde hep istifra etmiştim çok zor geçmişti...

kızlar geçen hafta boyu canım erik çekmişti 5 kilo erik yemişimdir, bugün de kısır çekmeye başladı :) akşam eve gidince maydonozsuz bir kısır yapacağım kendime şöyle ekşili offff ölüyorum :)

İnşallah kısa zamanda geçer bulantıların bilgiler içinde teşekkür ederim benim bulantım olsa bile hoşuma bile gidecek neredeyse 5 yılın sonunda hamile kaldım
ben de 3.5 yıl sonunda hamile kaldim cnm ama benim hosuma gitmiyo malesef
psikolojim cok bozuldu cidden sevinemiyorum bile ben cunku bu kadar zor oldugunu bilmiyordum hamileligin bi insanim her gun 7 24 midesi bulanir mi ya benim aynen oyle valla cennet annelerin ayaklari altindaymis cidden cnm annemin kiymetini asil simdi anladim....
amin amin insallah hepimiz bu zor gunleri atlatip saglikla bebeklerimize kavusalim
gunler gecmiyo inan ki boyle..
cok da canım sıkılıyo kpss hazirlaniyodum calisamiyorum :-(
insallah bebegimi kucagima alinca unuturum bu gunleri..

Oohh harika birşey bende kısıra bayılırım bende kendime kısır yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…