- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.081
senin yerine de yerim o ayrı:)Evet bulantim cok sabahlari hele perisanim.zeytin yiyince o kadar olmuyor.bazen tersine olabiliyor demekki.ben tatli sevmedigim halde oglumda cok yedim.bunda hic bisey cekmiyo canim.ne tatli ne eksi.caninin bisey cekmeside guzel bisey.simdi sen patates deyince heveslendim ama yiyebilirmiyim bilmiyorum.benim yerimede ye
Amin Canım cümlemizin evet antalyadanımGözün aydın canım hayırlı olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Antalyadasın galiba sayfada 3 Antalyalı olduk :)
Ben de bunu dusunuyorum hep; ama istiyor yani bir de aclik hat safhadabu zamanlarda başlar mı aşermeler bizim şımarıklığımız mı? :)
İnşallah kısa zamanda geçer bulantıların bilgiler içinde teşekkür ederimsoda mide bulantisina da iyi geliyomus aldircam esime yarin
bende kusma yok ama tatli seyler kesinlikle yiyemiyorum bazi seyleri gormeye tahammulum bile yok iceceklerle basim dertte su bile icemiyorum aci geliyo bi lac damla limon damlattim suya ama yudum yudum anca iciyorum bende gazoz aldircam su yerine
eksi elma yiyorum ben oyle iyi geliyoki ama yer yemez yine ayni malesef hamilelik me zormus...
elmanin faydalarini netten alintiladim :
- Hamilelikte lifli gıdalarla beslenmek çok önemlidir. Lif, bağırsakları çalıştırır, gebelikte sıklıkla karşılaşılan kabızlığı önler ve sindirim sistemini rahatlatır. Elma ise lif açısından oldukça zengin bir meyvedir.
- Elma C vitamini deposudur, bağışıklığınızı güçlendirip, sizi ve fetüsü hastalıklardan korur.
- Fransız araştırmacılar, yaptıkları çalışmalarda, kırmızı veya yeşil elmada bulunan phloridzinlerin (bir flavanoid türü) hamile kadınlarda kemiklerdeki kalsiyum kaybını önlediğini tespit etmişlerdir.
- Elmada bulunan bor maddesi kemikleri güçlendirir.
- Yakın tarihlerde yapılan araştırmaya göre hamileliği boyunca haftada 4 elma yiyen kadınların çocukları, astım ve nefes sorunlarına daha az yakalanıyor.
- Yapılan bilimsel çalışmalar, elmada bulunan quercetin maddesinin, beyin hücrelerini koruyarak, çocuğun ileriki yaşlarda Alzheimer hastalığına yakalanma riskini azalttığını göstermiştir.
- Elma pektin içeriği ile LDL kolesterol seviyesini düşürür, böylece kolestrolsüz sağlıklı bir gebelik geçirmenizi sağlar.
- İskoçya'da yapılan çalışmaya göre gebelikte elma tüketen anne adayları, çocuklarını ömür boyu alerjiden korumuş oluyorlar.
senle aynı gibiyiz canım, sat kaç senin, şimdi adete göre 6+5 benimki.Ben de bunu dusunuyorum hep; ama istiyor yani bir de aclik hat safhada
Belkide prensesin olucaktır :)ay bende surekli zeytin yiyorum.baska bisey yiyemiyorum.esim icinden zeytin agaci fiskiracak diyo.benimdemi kizim olacakki
benimki de 6+1 canim:)senle aynı gibiyiz canım, sat kaç senin, şimdi adete göre 6+5 benimki.
eşin sana yapacak sen yiyeceksin.. bak ozaman yiyebilirsin. çok yağ salça bende de bulantı yaptı.Bende hala bulanti yok ama domates, salcali ve yagli seyler yiyemiyorum. Hafta sonunu patates puresiyle gecirdim bir de yesil salata.
Ne yemek yapacagimi da bilemiyorum ve her sey bir yumruk gibi midemde sanki sindiremiyorum.
Et hic yiyemiyorum, esime yapiyorum sadece.
Ee nasil beslenilir ki boyle? Surekli hasta gibi ve halsizim haliyle
Bize de mucize bebek diyor. Uncubozköy deyim ben de. Cuma da bizim kontrolümüz var. Güzel haberlerle gel inşallah. Usg yi videoya çektir eşine biz öyle yapıyoruz.Yeni mahalle canım bizim de 5 yıl sonra asilamayla.kiymetlimiz diyor özgür beybugün 10 günlük rapor aldım yine sekiz eylülden.yatiyoruz hep ;-) yarın kontrolümuz var inşallah sağlıkla buyuyordur bebisimiz
Aklmdan sende geçtin bak hislerm kuvvetli sende yazdın sen naslsn canm hiçbirniz girmiyorsunuz artkben varım fırsat buldukça giriyorum
Nasılsın canım herşey yolunda inşallah
hmm sagol cnm doktor ne vercek bakim ona gore alirim cnmZofran daha da etkiliymiş canım oda 10 adet 48 tl rapor çıkarıp verirse devlet karşılıyormuş aklında olsun
İşte o yumruk öldürüyo beniBende hala bulanti yok ama domates, salcali ve yagli seyler yiyemiyorum. Hafta sonunu patates puresiyle gecirdim bir de yesil salata.
Ne yemek yapacagimi da bilemiyorum ve her sey bir yumruk gibi midemde sanki sindiremiyorum.
Et hic yiyemiyorum, esime yapiyorum sadece.
Ee nasil beslenilir ki boyle? Surekli hasta gibi ve halsizim haliyle
3 çocuk var malum çok vakit olmuyor bir de halsizlik var hep yatasım var başka belirtim benim de yok. İyi böyle diğerlerinde hep istifra etmiştim çok zor geçmişti...Aklmdan sende geçtin bak hislerm kuvvetli sende yazdın sen naslsn canm hiçbirniz girmiyorsunuz artk
İyiyz cnm şükür arada kasık ağrım oluyor o kadar belrtm cok yok ya:)
ben de 3.5 yıl sonunda hamile kaldim cnm ama benim hosuma gitmiyo malesefİnşallah kısa zamanda geçer bulantıların bilgiler içinde teşekkür ederimbenim bulantım olsa bile hoşuma bile gidecek neredeyse 5 yılın sonunda hamile kaldım
Ben normalde turşıdan nefret ederim sofray bile koydurmam ana hamileyken canım çekiyor. Zaten gebelik testi gibi oldu bende ilk ordan biliyorumAllahım daha neler duyacağımm:)))
Oohh harika birşey bende kısıra bayılırım bende kendime kısır yapıcamkızlar geçen hafta boyu canım erik çekmişti 5 kilo erik yemişimdir, bugün de kısır çekmeye başladı :) akşam eve gidince maydonozsuz bir kısır yapacağım kendime şöyle ekşili offff ölüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?