2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
zeytin de tuzlu ya, mide bulantın çoksa yatıştırıyordur canım..
ben kızımda bol bol tatlı yedimm, halbuki oğlan derler tatlı için değil mi?
Ben de kızımda lokum yedim oğlanlarda limon zeytin falan çok yedim. Şerbetli tatlı görünce midem kalkıyordu.

bu zamanlarda başlar mı aşermeler bizim şımarıklığımız mı? :)

Ya ben de onu düşünüyorum kaç gündür. Televizyonda ne görsem bi canım çekiyor çünkü ama yemesem ölmem sonuçta. Akşam poğaça gördüm mesela canım çekti, eşim aşağıda fırın var alayım dedi aldırmadım. Bugün çekmiyor. Aşerme olsa devam ederdi heralde dimi? Yani ilk gebeliğim, tecrübesizim ama bence aşerme dedikleri öyle sabahına unutulcak bişey değildir :)

Bu arada ben aşermiyorum diye düşünüyorum ama rüyamda aşerdim
Eşime diyorum ki rüyamda benim canım sarma çekiyor, buzlukta yaprak var hadi yardım et saralım. Üşeniyor yok sonra yaparız diyor, ben dolabı açıyorum bi bakıyorum zaten hazır pişmiş var, afiyetle yiyorum :)
Uyanınca eşime dedim kendim aşerdim kendim hallettim sana yük olmadım bak diye

Bak cogu herkes yaptryr sağlksz diyrlar ama şükür sağlıklı doğuyor ondan yaptrmcm:) ne güzel maşallah rüyana hayra yordun rabbim canm

Ben hamile kalmadan bebegim olursa diye niyetlendim 2 tane battaniye yaptım çok güzel oldu gerçekten insan stres atıyo eglenceli oluyo zaman geçiyo
Ben de örgü seviyorum. Battaniyeyi cinsiyet belli olmayan renkten başlıycam inşallah. İyi yapmışsın eline sağlık.

Aynen ya, ne zaman gececek bu acaba? Bir de karnim adet olacakmis gibi agriyor bazen. Bu siskinlik psikolojimi bozdu. Kilo almisim gibi hissediyorum.
.
Bende bazen adet sancısı çekiyorum ama uzanınca geçiyo kendimi çok yorunca agrım oluyo.ben heralde şimdiden kilo aldım gibi doktorum hamile kalmadan önce kilon var zayıfla dedi hatta 100.mg coraspin az gelirmiş kiloma göre 150 mg ecopirin verdi

Bu soylediklerin ne ilaci canim? Ben bilmiyorum da. Sorma, ben de biraz kilolu hamile kaldim. Diyetisyene de gidiyorum; ama sisiklik falan derken duzgun bir sonuc cikmiyor. Genelde dikkat ediyorum yediklerime. Cok kilo almamaliyim yaaa. Almamaliyiz yani hicbirimiz aslinda :)

Canım benim kan pıhtılaşmam var o ilaçlar kan sulandırıcı hap bebege giden kan akımında pıhtılaşmayı önlüyo bebek rahat beslensin diye :) boyum 170 kilom 65 doktor kilolusun dedigi günden beri piskolojim bozuk tam zayıflama cabalarına girdim bir baktım bebişm olmuş hoşgelmişartık bu saatten sonra saglıklo beslenirm abur cuburu hayatımda çıkaramıyorum ki
Kızıma hamileyken 18 kilo almştm 1 yılda 15 kilo verdim ama

bende duymadim canm henüz.en son 5+6 da gittim karından bakıldı embriyoda gözükmemişti.şimdi perşembe kontrolüm var inşallah duyariz o zaman 7+0 olacağım.
benim de en son 5+5te bakılmıştı çarşamba randevum 7+3 olacağız biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…