2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benimde öyle canım yediklerimi çıkarmamak için yiyip hemen yatıyorum hamdolsun her sıkıntısına inşallah bu günlerde geçecek

Kizlar ben bu hafta kan tahlillerimi yaptiracagim ama doktor 10 gun icinde gel bakalim demisti. Simdi doktorumu degisecegim sonuclardan sonra hemen gitsem mi yoksa 8. 9. haftalari beklesem mi?

Hamilelikle insanın canının ne çekeceği belli olmuyor. Benim öncekinde haşhaş çok çekerdi mesela... arkadaşım turşuyu bala batırıp yiyordu hamileyken
turşuyu bala batırmak mi yahu bu hamilelik çok enteresan şeyler yediriyor..annem de bana hamileyken hep sabunu yiyesi gelirmiş yitirmediği için de yani sık sık ağzını sabunlarmış

Bende kızıma hamileyken hep canım siyah zeytin isterdi ama öyle böyle degil dışarı çıkınca hemen zeytin kokusu gelirdi burnuma annem minik kavanozda çantama koymuştu sürekli yiyodum
ay ben de kızıma hamileyken hep zeytin yedim evde zeytinleri hep ben bitiriyordum

bu zamanlarda başlar mı aşermeler bizim şımarıklığımız mı? :)
bence başlayabilir çünkü kaç gündür canımın çektiği bir tatlı vardı aldırış etmiyordum ki bugün rüyama bile geldi yani eşime dedim bulamamış cuma yapacaklar o tatlıyı onu bekliyorum

benim de öyle canım bulantim yok dediğin şeyleri yiyemiyorum ben de ..anca peynir ekmek ya da yoğurt ekmek

onu benim de canım çekiyor ama kendim yaparsam yiyemem

Kizlar ben bu hafta kan tahlillerimi yaptiracagim ama doktor 10 gun icinde gel bakalim demisti. Simdi doktorumu degisecegim sonuclardan sonra hemen gitsem mi yoksa 8. 9. haftalari beklesem mi?
neden çağırdı ki kalp atışlarını da duymuştun normalde daha geç çağırması gerekiyor

Oh
Ohoo sen kiloluysan ben hic soylemeyeyim kilomu neyse artik bir sekilde halledecegiz bu durumlari da

benim bulantilar yeni basladi 5 gun oluyo 6+5 ken basladi
evet herkesin bunyesi farkli ama genelde ne zmn bu bulantilar son buluyo..

Bende génelde pek yemem ama canim brokoli cekti.pazara gittik alalım diye ama göremedik zamanı mi geçti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…