- 9 Ocak 2016
- 667
- 1.367
- 43
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.141
Annemde beni şimdi anlarsın demişti gerçekten öyle merdivenden düştüm şimdiden endişe duyuyorum doğunca nasıl olur artık bilemiyorum hastaneye gittin mi bilemiyorum ama aslında bi serum verseler biraz düzelirsin burda çoğu arkadaşımın senin gibiydi hastaneye bile yatırdılar inşallah çabuk geçer genelde 12 haftadan sonra hafiflermişben de 3.5 yıl sonunda hamile kaldim cnm ama benim hosuma gitmiyo malesef
psikolojim cok bozuldu cidden sevinemiyorum bile ben cunku bu kadar zor oldugunu bilmiyordum hamileligin bi insanim her gun 7 24 midesi bulanir mi ya benim aynen oyle valla cennet annelerin ayaklari altindaymis cidden cnm annemin kiymetini asil simdi anladim....
amin amin insallah hepimiz bu zor gunleri atlatip saglikla bebeklerimize kavusalim
gunler gecmiyo inan ki boyle..
cok da canım sıkılıyo kpss hazirlaniyodum calisamiyorum :-(
insallah bebegimi kucagima alinca unuturum bu gunleri..
Sanirim testlere gore degerlerde bir sorun var mi diye bakacaktineden çağırdı ki kalp atışlarını da duymuştun normalde daha geç çağırması gerekiyor
bende psikolojik derdim aşermeye ogkumda olmadi kizimda kavunun sin zamani canim istedi bir turlu alip yiyemedim o anda sinradan gecti kisin ortasinda sabah bi uyandim esime canim ne istiyo biliyormusun dedim biliyorum kavun demezmiruyamda kavun gordum ama nasil dilimliyolar nasil.kokuyor uyandim agzimda tafi kokusu vardi sabaha kadar sayiklamisim kavun diye ama nasil istek gunlerce gecmedi amcam sagolsun buldu biyerden kis kavunu yedim ama 8 sene oldu hala aklimda o istekYa ben de onu düşünüyorum kaç gündür. Televizyonda ne görsem bi canım çekiyor çünkü ama yemesem ölmem sonuçta. Akşam poğaça gördüm mesela canım çekti, eşim aşağıda fırın var alayım dedi aldırmadım. Bugün çekmiyor. Aşerme olsa devam ederdi heralde dimi? Yani ilk gebeliğim, tecrübesizim ama bence aşerme dedikleri öyle sabahına unutulcak bişey değildir :)
Salçalı ekmekAcaba bu sene kız senesi mi erkek senesi mi bakalım ilk cinsiyetimiz ne olucak gruptan. Benim canım ayvalık tostu peynirli simit sucuk yeşil zeytin salcalı ekmek fln çekiyor sacma sapan
serum verdikten sonra bi sure sonra yine ayni bulantilar yasanmiyomu ?Annemde beni şimdi anlarsın demişti gerçekten öyle merdivenden düştüm şimdiden endişe duyuyorum doğunca nasıl olur artık bilemiyorum hastaneye gittin mi bilemiyorum ama aslında bi serum verseler biraz düzelirsin burda çoğu arkadaşımın senin gibiydi hastaneye bile yatırdılar inşallah çabuk geçer genelde 12 haftadan sonra hafiflermiş
Serum bi süre rahatlatıyor Canım yani giden arkadaşlarımın bir haftaya kadar iyi olduklarını gördüm en azından bir haftanı rahat gecırırsın sürekli böyle sende dirençsiz kalırsın zor bi durum tahmin edebiliyorumserum verdikten sonra bi sure sonra yine ayni bulantilar yasanmiyomu ?
10 unda gitcem randevum var o zmn dicem doktora cnm
Evet benimde şişkinlik oluyor sanırım bebekten dolayı gaz problemi yaşanıyorKizlar sizin de karniniz cok sisiyor mu? Bu konuda cok rahatsizim
Veririz inşallah ya bebişlerimiz saglıklı olsunlar daOh
Ohoo sen kiloluysan ben hic soylemeyeyim kilomuneyse artik bir sekilde halledecegiz bu durumlari da
Sagol kuzumm bende arastirayim o zamanBak cogu herkes yaptryr sağlksz diyrlar ama şükür sağlıklı doğuyor ondan yaptrmcm:) ne güzel maşallah rüyana hayra yordun rabbim canm
gecmiyo yani tamamenSerum bi süre rahatlatıyor Canım yani giden arkadaşlarımın bir haftaya kadar iyi olduklarını gördüm en azından bir haftanı rahat gecırırsın sürekli böyle sende dirençsiz kalırsın zor bi durum tahmin edebiliyorum
Hımm yiyip sonradan tiksiniyorsun sen zor durumlar iyi bir mide bulantısı İçin hap vermesi gerekiyor inşallah kısa zamanda atlatırsın çok şükür ben bulantı tiksinme çok yaşamadım ama düşük riski var progestan çorasprın vitamin b12 iğnesi ve kanım 5 ten yukarı çıkmadığı İçin kan ilacı kullanıyorum sürekli uyuşmalar oluyor el ayaklarımda böylesi de zor seninki de zor allah hepimize kolaylık versingecmiyo yani tamamen(
ben cidden boyle tahmin etmemistim ya cok zorlaniyorum
ama yemeye calisiyorim ayiptir soylemesi tarhana yaptim ictim ekmekle iyi geldi ama midem yandi bu sefer süt icemiyorum doye puding yaptim yerken iyi yedikten sonra iyyy oluyorum
su ve hic bi icecek icemiyorum gazoz alcam
seruma o zmn bana gerek yok gibi geldi yani cunku yiyorum kusma yok ama yedikten sonra bi daha yiyemiyorum ayni seyi ertesi gune ne yapcam diye dusunup duruyorum
insallah doktor dogru dizgun bi ilac verir de rahatlatir beni
ya en azindan aksamlari rahat olsam o da yeter biktiriyo gece gunduz olunca
tursuyu bende cok severim cubuk tursusu ceker canim da bala batirip yemek icin dedim ben onu:))Ben normalde turşıdan nefret ederim sofray bile koydurmam ana hamileyken canım çekiyor. Zaten gebelik testi gibi oldu bende ilk ordan biliyorumkandan çıkmadan canım turşu çekmeye başlıyor
yedigimm dondurmanin haddi hesabi yok kizimda. simdi hayirlisiyla ne olacak bakalim.Ben de kızımda lokum yedim oğlanlarda limon zeytin falan çok yedim. Şerbetli tatlı görünce midem kalkıyordu.
evet gelip gecici degildir dogru diyorsun en acisi da bulunamamasi gerci artik herseyi buluyorsun da onrmli olan agzinin tadina gore olmasi:)Ya ben de onu düşünüyorum kaç gündür. Televizyonda ne görsem bi canım çekiyor çünkü ama yemesem ölmem sonuçta. Akşam poğaça gördüm mesela canım çekti, eşim aşağıda fırın var alayım dedi aldırmadım. Bugün çekmiyor. Aşerme olsa devam ederdi heralde dimi? Yani ilk gebeliğim, tecrübesizim ama bence aşerme dedikleri öyle sabahına unutulcak bişey değildir :)
tabi canim 7ye kadar nolursun beklenmez tabi. dr yi neden degistirceksin canim.Esim aksam 7 gibi geliyor. Ben 1 de evdeyim onu bekleyemem
ayniyiz canim 21 mart sat 6 haftada karindan keseyi gordu 16 17si gibi gidecem 2 haftaya gel dedi bakalim. hayirli haberle gel insallah.Benim de tam 6+5 buguun cumartesi ikinci kontrole gidicez inş
dogru diyorsun canim yazilanlari okuyunca yok yok bizim simarikligimiz degil vucut istiyor demek ki.bence başlayabilir çünkü kaç gündür canımın çektiği bir tatlı vardı aldırış etmiyordum ki bugün rüyama bile geldi yani eşime dedim bulamamış cuma yapacaklar o tatlıyı onu bekliyorum
ama haftasonu ailecek ozele gidelim diyoruz hep beraber gorelim diye sen hangi sehir canim.Benim de tam 6+5 buguun cumartesi ikinci kontrole gidicez inş
o zaman bir git bakalim zaten bundan sonra ayda bir çağırırSanirim testlere gore degerlerde bir sorun var mi diye bakacakti
İzmirdi cnm ankaraya tasındık geri bi aydır ankara sen?ama haftasonu ailecek ozele gidelim diyoruz hep beraber gorelim diye sen hangi sehir canim.
ben de ankara nereye gidiyorsun kontroleİzmirdi cnm ankaraya tasındık geri bi aydır ankara sen?
pismek uzere patates canim bakalim yiyebilecekmiyim :)))benim çekiyor şimdilik ekşi tatlı tuzlu:) mide bulantıları başlar mı bilmem, sen de patatesi yiyebilirsin gibi sade az tuzlayıp.
senin yerine de yerim o ayrı:)
Bence vucudun neye ihtiyaci varsa onu istiyor.hem nolmus bi kadinin basina hayatta hamilelik kac kez geliyorki.olsun o kadarcik dimi amabu zamanlarda başlar mı aşermeler bizim şımarıklığımız mı? :)
Gonlumden gecen o ama.hayirlisi olur insallah sagliklari yerinde olsunda.Belkide prensesin olucaktır :)
cok iyiymis seninki.banada ne zaman sogan sarimsak kokusuna mutfakta katlanamiyorsam kendimden suphe ediyordumBen normalde turşıdan nefret ederim sofray bile koydurmam ana hamileyken canım çekiyor. Zaten gebelik testi gibi oldu bende ilk ordan biliyorumkandan çıkmadan canım turşu çekmeye başlıyor
kizimdayken 17 haftaya kadar devam etmişti malesefbenim bulantilar yeni basladi 5 gun oluyo 6+5 ken basladi
evet herkesin bunyesi farkli ama genelde ne zmn bu bulantilar son buluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?