- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.161
Allah tan bulantin yok kan yapici seyler yemeye calis cok gecmis olsunHımm yiyip sonradan tiksiniyorsun sen zor durumlar iyi bir mide bulantısı İçin hap vermesi gerekiyor inşallah kısa zamanda atlatırsın çok şükür ben bulantı tiksinme çok yaşamadım ama düşük riski var progestan çorasprın vitamin b12 iğnesi ve kanım 5 ten yukarı çıkmadığı İçin kan ilacı kullanıyorum sürekli uyuşmalar oluyor el ayaklarımda böylesi de zor seninki de zor allah hepimize kolaylık versin
oo insallah o kadar uzamaz ya ben daha sinava gircem hay aksi :-(konumdayken 17 haftaya kadar devam etmişti malesef
yalnız kızım yazacağıma konum yazmışım klavyenin azizliği:)oo insallah o kadar uzamaz ya ben daha sinava gircem hay aksi :-(
nese stres yapip daha da arttirmayim bulantilarimi
benim adetten once de koku hassasiyetim oldugundan ayirt edemedim yaa :)cok iyiymis seninki.banada ne zaman sogan sarimsak kokusuna mutfakta katlanamiyorsam kendimden suphe ediyordum
kimmis nerdeymis pekican09e benim doktora gidecegim zaman randevular doluydu, randevusuz alan ilk doktora gittim telastan. Asil istedigim baska biriydi ona gecmeyi dusunuyorum herkes cok ovuyor.
Ya benim üst taraf şişiyor yemeklerden sonra midem şişiyor ve normal zamana göre daha uzun süre sis kalıyor rahatsız ediyorKizlar sizin de karniniz cok sisiyor mu? Bu konuda cok rahatsizim
Benim hem karnim hem midem inmiyor. Aksamlari daha fena. Sabah bi nebze. Insan bi garip hissediyor degil mi? Kilo aliyorum daha ilk aydan korkusu geliyor bir deYa benim üst taraf şişiyor yemeklerden sonra midem şişiyor ve normal zamana göre daha uzun süre sis kalıyor rahatsız ediyor
Sağol tatlım sanada gecmıs olsun işte kan yapıcı da üzüm var oda tatlı olunca yiyesim gelmiyor tuzlu ekşi yiyorum sürekli allah bir dert veriyorsa onun sabrını da verir inşallahAllah tan bulantin yok kan yapici seyler yemeye calis cok gecmis olsun
hamilelik her durumda zor galiba
Allah bize sabir versin
Aaa at canım ne güzel olur. Ben de instagramdan model bakıyorum. Ben de öyle ara renkleri düşünüyorum.Bende bir krem rengi birde sarı renk yaptım çok güzel oldular eşim gelsin bazanın altında resim atıcam size :)
ayni benim de gebe gibiyim yani goren hamilemisin derr oyle siskinlik gazz :/Ya benim üst taraf şişiyor yemeklerden sonra midem şişiyor ve normal zamana göre daha uzun süre sis kalıyor rahatsız ediyor
Sizede gecmis olsun yok bende malesef daha da artti.Sizin yok sanirim agriniz ne guzel sanslisiniz insallah benimde sonraki donemlerde gecer diye umut ediyorum.Gecmis olsun ben de romatoit artrit hastasiyim ama gebelikte agrilar azaliyor sen de azalma olmadimi
Benim hem karnim hem midem inmiyor. Aksamlari daha fena. Sabah bi nebze. Insan bi garip hissediyor degil mi? Kilo aliyorum daha ilk aydan korkusu geliyor bir de
onemli degil oluyo oyle seyler :)yalnız kızım yazacağıma konum yazmışım klavyenin azizliği:)
inşallah durmaz canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum kızıma hamile kaldığımda kpss çalışıyordum çünkü
galiba bu eksi yeme istegi hepimizde var :)Sağol tatlım sanada gecmıs olsun işte kan yapıcı da üzüm var oda tatlı olunca yiyesim gelmiyor tuzlu ekşi yiyorum sürekli allah bir dert veriyorsa onun sabrını da verir inşallah
Tesekkur ederim agrim var ama cok degil mesela suan isaret parmagim titulmus ama idare edebiliyorum sizin ilk hamilelik mi yani gecer diye dusunuyorum grnellikle bu hastalik hamilelik doneminde duruyor insallah sizinde gecerS
Sizede gecmis olsun yok bende malesef daha da artti.Sizin yok sanirim agriniz ne guzel sanslisiniz insallah benimde sonraki donemlerde gecer diye umut ediyorum.
cnm doktorun kilo alma demis de bebegin gelisimi icin ilk 3 ay cok onemli masil kilo almicanki cok sacma olmusAynen canım akşamları daha çok şişiyor sanki inşallah geçicidir. Acaba fazla mi yiyorum deyip bu aksam az yedim ama sonuç aynı
Kilo olayına ben de takıldım çünkü 100+ olarak hamile kaldım obezim ve doktorum ilk 4 ay kilo almamam gerektiğini söyledi
Evet benim ilk hamilelik bu sabah benimde her iki basparmagim asiri sis haldeydi kortizon almama ragmen agrilar bazen asiri olabiliyor buna sukur ne diyelim.Tesekkur ederim agrim var ama cok degil mesela suan isaret parmagim titulmus ama idare edebiliyorum sizin ilk hamilelik mi yani gecer diye dusunuyorum grnellikle bu hastalik hamilelik doneminde duruyor insallah sizinde gecer
Cok grcmis oldun canim ama bence gecicek daha bebek kucuk biraz daha buyusun gecicek benim iki cocugum var her ikisinde de gecti tabi dogumdan donra cok siddetli olarak geri basliyor ama allaha sukur hamileyken geciyor yoksa ne yapariz cunku agrisi cok zorEvet benim ilk hamilelik bu sabah benimde her iki basparmagim asiri sis haldeydi kortizon almama ragmen agrilar bazen asiri olabiliyor buna sukur ne diyelim.
Allah yardim ediyor demek ki ne buyuk :)Cok grcmis oldun canim ama bence gecicek daha bebek kucuk biraz daha buyusun gecicek benim iki cocugum var her ikisinde de gecti tabi dogumdan donra cok siddetli olarak geri basliyor ama allaha sukur hamileyken geciyor yoksa ne yapariz cunku agrisi cok zor
Canım ilk 3 ay besinlerden değil senin üzerinden alıyor bebek yani kendimize bakmamız lazım. Benim doktorum da zaten yiyeceklerimi anlattı, hamurisi ve sekerden olabildigince uzak bol protein ve su tüketmem lazım. Bu beslenmeyle hali hazirda tek kisilik ve sağlıklı beslenecegimden kilo alimim yok şuan. Zatdn benim gibi aşırı kiloluyken hamile kalanlar bazen 5.ayin sonuna kadar bile kilo almıyor. Bir de kilona göre hamilikte alabilecegin kilo sinirli. Zayif birinin 17 kiloya kadar alma hakki olurken benim en fazla 7-9 kilo alma hakkim var. Kontrollü gidiyorum simdilik yani :) zaten siskinlik var ama kilo oynamiyor cok şükürcnm doktorun kilo alma demis de bebegin gelisimi icin ilk 3 ay cok onemli masil kilo almicanki cok sacma olmus
bence sen bi diyetisyene git mide bulantin yoksa sana öğün versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?