2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Allah tan bulantin yok kan yapici seyler yemeye calis cok gecmis olsun
hamilelik her durumda zor galiba
Allah bize sabir versin

oo insallah o kadar uzamaz ya ben daha sinava gircem hay aksi :-(
nese stres yapip daha da arttirmayim bulantilarimi
yalnız kızım yazacağıma konum yazmışım klavyenin azizliği:)
inşallah durmaz canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum kızıma hamile kaldığımda kpss çalışıyordum çünkü

Allah tan bulantin yok kan yapici seyler yemeye calis cok gecmis olsun
hamilelik her durumda zor galiba
Allah bize sabir versin
Sağol tatlım sanada gecmıs olsun işte kan yapıcı da üzüm var oda tatlı olunca yiyesim gelmiyor tuzlu ekşi yiyorum sürekli allah bir dert veriyorsa onun sabrını da verir inşallah

Benim hem karnim hem midem inmiyor. Aksamlari daha fena. Sabah bi nebze. Insan bi garip hissediyor degil mi? Kilo aliyorum daha ilk aydan korkusu geliyor bir de

Aynen canım akşamları daha çok şişiyor sanki inşallah geçicidir. Acaba fazla mi yiyorum deyip bu aksam az yedim ama sonuç aynı
Kilo olayına ben de takıldım çünkü 100+ olarak hamile kaldım obezim ve doktorum ilk 4 ay kilo almamam gerektiğini söyledi

onemli degil oluyo oyle seyler :)
atandin mi :)
ya ben bu sene atanamicam galiba artik onumde 2 sene var 2 sene ders calisirim bebisle napiyim :-(
off keske atansam..
oturdum iki sayfa tarih okudum anca o..
sen nasil gecirmistin o sureci bana akil verir misin napcam bilmiyorim

Sağol tatlım sanada gecmıs olsun işte kan yapıcı da üzüm var oda tatlı olunca yiyesim gelmiyor tuzlu ekşi yiyorum sürekli allah bir dert veriyorsa onun sabrını da verir inşallah
galiba bu eksi yeme istegi hepimizde var :)
ben de pudinge bayilirim normalde yedim oyle tatli geldi ki tatli seyleri bende yiyemiyorum

S

Sizede gecmis olsun yok bende malesef daha da artti.Sizin yok sanirim agriniz ne guzel sanslisiniz insallah benimde sonraki donemlerde gecer diye umut ediyorum.
Tesekkur ederim agrim var ama cok degil mesela suan isaret parmagim titulmus ama idare edebiliyorum sizin ilk hamilelik mi yani gecer diye dusunuyorum grnellikle bu hastalik hamilelik doneminde duruyor insallah sizinde gecer

cnm doktorun kilo alma demis de bebegin gelisimi icin ilk 3 ay cok onemli masil kilo almicanki cok sacma olmus
bence sen bi diyetisyene git mide bulantin yoksa sana öğün versin

Tesekkur ederim agrim var ama cok degil mesela suan isaret parmagim titulmus ama idare edebiliyorum sizin ilk hamilelik mi yani gecer diye dusunuyorum grnellikle bu hastalik hamilelik doneminde duruyor insallah sizinde gecer
Evet benim ilk hamilelik bu sabah benimde her iki basparmagim asiri sis haldeydi kortizon almama ragmen agrilar bazen asiri olabiliyor buna sukur ne diyelim.

Evet benim ilk hamilelik bu sabah benimde her iki basparmagim asiri sis haldeydi kortizon almama ragmen agrilar bazen asiri olabiliyor buna sukur ne diyelim.
Cok grcmis oldun canim ama bence gecicek daha bebek kucuk biraz daha buyusun gecicek benim iki cocugum var her ikisinde de gecti tabi dogumdan donra cok siddetli olarak geri basliyor ama allaha sukur hamileyken geciyor yoksa ne yapariz cunku agrisi cok zor

Allah yardim ediyor demek ki ne buyuk :)

cnm doktorun kilo alma demis de bebegin gelisimi icin ilk 3 ay cok onemli masil kilo almicanki cok sacma olmus
bence sen bi diyetisyene git mide bulantin yoksa sana öğün versin
Canım ilk 3 ay besinlerden değil senin üzerinden alıyor bebek yani kendimize bakmamız lazım. Benim doktorum da zaten yiyeceklerimi anlattı, hamurisi ve sekerden olabildigince uzak bol protein ve su tüketmem lazım. Bu beslenmeyle hali hazirda tek kisilik ve sağlıklı beslenecegimden kilo alimim yok şuan. Zatdn benim gibi aşırı kiloluyken hamile kalanlar bazen 5.ayin sonuna kadar bile kilo almıyor. Bir de kilona göre hamilikte alabilecegin kilo sinirli. Zayif birinin 17 kiloya kadar alma hakki olurken benim en fazla 7-9 kilo alma hakkim var. Kontrollü gidiyorum simdilik yani :) zaten siskinlik var ama kilo oynamiyor cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…