2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne guzel insallah darisi basima su an romatizma icin birsey kullanmiyorsunuz dimi

Ne guzel insallah darisi basima su an romatizma icin birsey kullanmiyorsunuz dimi
Amin canim yok suan birsey kullanmiyorum sadece iki kere kortizon kullandim o kadar dedigim gibi agrilarim oluyor ama dayanilmayacak kadar degil insallah bebislerimiz biraz daha buyusun hic agrimiz kalmayacak allahin izniyle

Aslinda Benim de canim Tatli seyler istiyor Hatta hamileligimi ogrenmeden once bile ruyamda deli gibi Tatli yiyordum. AMA Ben kendimi tutuyorum yememek icin gecen cumartesi sadece 1 Kasik kadar tadina baktim mesela.

hic akıl verecek gibi değil malesef canım o sene hem bulandıran hem de düşük tehlikesinden hiç çalışamadım.kızım doğduktan sonra annem baktı çocuğa ben de ders çalıştım öyle atandım şükür. inşallah sen de atanirsin

anladim cnm ne biliyim benege yarasin doye findik fistik ceviz falan yiyordum ilk ay ta ki 6.haftaya kadar simdi bulantilarla ugrasiyorum
o halde insallah boyle devar edersin cmm zaten bebisin arkasindan kosturcam diye kilo da verirsin insallah :)

hadi ya bende atanacagimi sanmiyorum artik malesef
benim annem de bakamaz malesef uzakta bende konularimi bitiriyordum az kalmisti sinav temmuzda sansima bulantilar bitmez o aya kadar bence doguma kadar videolardan konularimi bitiririm tekrar yaparim dogumda zaten 2 ay fiks calisamam sonra tekrar baslarim calisirim artik 2 sene araliklar illa ki olur bebek olcagi icin o yizden 2 sene benim icin daha iyi
yani ben boyle dusunuyorum insallah dusundugum gibi gider
sence nasil yani annem yok kv me de vermem baksin diye basima kakar
simdiden bunlari dusunuyorum ama bebek icin

ay kızlar tuvalet banyo yıkamaktan bir hal oldum her gün yıkıyorum yine de kokuyor bana tuhaf kokuyor bir de afedersiniz lağım gibi değil yani rutubetli kokuyor napsam ki acaba

benim de annem uzaktaydı ama eşim sağolsun büyük bir fedakarlık yaptı benim için bizi kızımla memleketime gönderdi ders çalışayım diye.ben de orda dersaneye yazildim planlı bir şekilde de çalıştım annem de çocuğa baktı öylelikle atandım.inşallah senin bunlara gerek kalmaz bulantıların bir an önce geçer de planlı bir şekilde sıkı çalışır ve kazanırsın

anladim cnm ne biliyim benege yarasin doye findik fistik ceviz falan yiyordum ilk ay ta ki 6.haftaya kadar simdi bulantilarla ugrasiyorum
o halde insallah boyle devar edersin cmm zaten bebisin arkasindan kosturcam diye kilo da verirsin insallah :)
Aynen ben de her sabah kahvaltida yumurta peynir ve ceviz yiyorum, gün içinde de çiğ badem yiyorum az. Sağlıkla alırız inşallah hepimiz evlatlarımızı kucağımıza :)

Yemekten konu açılmışken bende bi kaç kere okulda et yedim kafama taktim şimdi bisey olurmu diye bidaha yemiycem bide bilmediğim zaman dışarda et yemiştim ınsallah bisey olmaz iyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…