2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende sabahları süt yumurta peynir kesin yemek yapmakta zor gelio gün içinde ceviz hurma badem tuketiyorum

Canım bbenim 8 ay olmadı, kilom da fazla olunca ona bağlamıştım. Diyete başlamıştım, Karatay yapıyordum. Iyi ki yapmışım çünkü bu sabah kahvaltısı oradan alışkanlık kaldı. Tabagima yumurta peynir ceviz üçlüsünü koymadan başlamıyorum :)
Süte de alıştım, hic olmazsa iki günde bir içiyorum :)
Yaptiklarimiz önce bebeklerimize sonra bize şifa olur inşallah :)

Hurma rahim kaslarını gevşettiği için düşüğe sebep oluyor. Aman dikkat edin. Sadece son ay hurma öneriliyor onun dışında yasak.

Aaa bilmiyodum dikkat edim

Ben de duyup sormuştum doktoruma, çünkü tatlı krizlerimin tek çaresiydi. Günde 1-2 tane yemen yeterli demişti. Sanırım abartmadan ara ara ve az tüketmek lazım kızlar

Kızlar merhabalar. Benimde 7 haftalık olacak inşallah bebiş. Ben 3 gündür ne mutfağa girebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Sürekli mide bulantısı koku hassasiyeti. Nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla varmı ben gibi olan.

Hala kanaman varmı nasılsın şimdi ?
Kanamam gece çok kötüydü canım bildiğin kırmızı kan geldi bir ped dolusu sabah gittik kese düzgün dedi kanama geçmiş dedi sadece kahverengi geliyor haftada 3 gün proluton iğne günde 3 tane duphaston hap verdi 10 gün sonra gel dedi bebeğide gördü çok minik Yeni gelmiş dedi kendi bile zor gördü herhalde dün geldi kanamayı yaptı

bulantim gecse ne olcakki cnm kac kaftadir calisamiyorum tekrarlarimi yapamadim herseyi unuttum malesef
ya ne guzel masallah benimki hayatta izin vermez hele ki o da 3.5 yildir bebek bekliyo beni hayatta gondermez bebekle zaten annemler ister mi öyle o da ayri
insallah bulantilarim bitince hamileyken konulara calisip bebek dogunca test cozerim artik esimle oynarken uyurken falan Allah im insallah zor bi bebek olmaz da dusunduklerimi uygulayabilirim

Geçmiş olsun canım hala yerleşme kanaması demekki bu son olur inşallah

Adetime 4 gün kala hamileleiğimi öğrendim ve ilk şüphemde anormal mide bulantısıydı 8+1 olduk hala sabahtan uyuyana dek devam ediyor midemi rahatlatmaya çalışıyorum kraker ekşi şeyler soda vs yatıyorum başka yapacak bişey yok katlanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…