2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim mide yanması bu saat oldu geçmedi maalesef. Süt iyi gelir inşallah...
Allah rahatlık versin kızlar. Rabbim meleklerimizi ve bizleri korusun inşallah. Hayırlı geceler

Rabbim yardımcın olsun bebegini sana bagışlasın inşallah sıkı sıkk tutunur annesine

Eline sağlık çok güzel olmuşlar senin dediğin pufy ipe baktım netten kolay gözüküyor haftasonu ipçiye bakayım en iyisi
Örmesi çok zevkli sende yap bakalım bebegi içinde hayal edince daha da güzelleşiyo

Kızlar folik asit kullaniminizi ne zaman biraktiniz/birakacaksiniz :)

Benim gündüz kahverengi gece olunca lekelenmelerr kırmızı ya dönüyor her gece aynı şey simdi baktım yine kırmızı hatta en çok uykumda geliyor her gün stres üzülmekten bir hal oldum artık cuma günü gelsin diye saatleri sayıyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye

Ben yurtdışındayim burda doktor kanama için birşey diyemiyorum diyor lekelenmelerr kahverengi olunca normal diyor belki de senin rahim ağzında hassasiyet varsa kırmızı lekelenmelerr o yüzden diyor hap iğne vs birşey vermiyorlar eğer düşükle sonuçlanacaksa bunu iğne hap engelleyemez diyor çünkü kromozom bozukluğu yüzünden olacak düşük olursa diyor her gün evdeyim ağır iş yapmıyorum herşey Allah'tan ama telaş etmemek korkmamak elimde değil ki ister istemez her gün bir hayal kırıklığı üzüntü Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Aynen ben de diyetisyene gidiyorum. Yememe icmeme dikkat etmeme ragmen hic kilo veremiyorum. Allahtan almiyorum da. 66 kiloyla hamile kaldim. Ama bu siskinlik beni mahvedecek. Kendime bakinca sinir oluyorum. Hic inmiyor ya

Sadece kahvaltida 2 bardak ama zarari olur diye degil artik canim istemiyor ki kahve ve cayi severdim

Dün gece ben de kötü oldum. Yatmadan îlık süte bir çay kaşığı bal koyuyorum beni çok rahatlattı.
Bende sade ılık süt içtim uyumuşum sonra. Çok kötü oluyorum her gece gündüzleride bulantılar cabası. Hz. Allah hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Annelik zor

Ya kızlar benim gibi aklına ekşi seyler gelince ağzı sulanan var mi ekşi olan herşeyi yiyesim geliyor off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…