2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet canım 2. İnşallah. Birincisinde yaptırmadım. Günlerini kaçırmıştım. Ablamda boşver yaptırma kafa karıştırıyor demişti. Ama yinede insan acaba yaptırsam mı diyor.
Burdaki yorumların bir çoğu yapmamaktan yana belki de en iyisi yapmamak ama insan yine de acaba diyor haklısın suan senden daha kararsızım. Burda öyle seyler var mi bilmiyorum. Ama hadi test yapıldı bir sorun varsa allah korusun ne yanı çocuğu aldıracak miyiz sadece stres

Şöyle bi durum varmı acaba bi sıkıntı olupta anne karnında müdahale edilebilir mi? Daha çok bu karıştıyor kafamı. Yoksa Allahın takdirine razıyız.

inşallah canım gönlünce olur

on zaman eve geliyor kokusu ay Allahım bu banyo hep mi böyle kokuyordu bilmiyorum şimdi fena oluyorum ondan
Bi kokudan iğrendin mi hep onun kokusu geliyor. Benimde kesme tahtası iki haftadır uygulamadığım şey kalmadı kokuyu çıkarmak için. Limonla tuz. Beyaz sirke limon tuzu, karbonat. Evdeki detarjanlar. Ama yok o kaku hala taze kokuyor.

Kizlar gun icinde kahve ya da çay tukettiginiz oluyor mu?
2 aydır çay ve kahve bir yudum bile içmedim :) çünkü doktoruma her gittiğimde yasakladığı tek şey kafein. onun dışında hiç bir şeyle ilgili yorum yapmıyor bana bırakıyor ama çay kahve kola kesinlikle yasak diyor.

Kızlar ben karar veremiyorum şu ikili üçlü testlere. Siz ne yapacaksınız.
ben yaptırmayacağım kızımda da yatırmadım.doktoruma sormuş tüm o zaman eğer herhangi bir sorunda bebeği aldırmayacaksan yaptırmanın bir anlamı yok demişti.kendisi de 3 tane çocuk sahibiydi ve o da yaptırmamış çünkü aldırmazdım diyor eğer hasta derlerse de boş boşuna üzülürdüm demişti.bir de bu testler kesin değil yani ihtimal bildiriyor hasta dedikleri sağlam sağlam dedikleri de hasta doğabilir.ve bu hastalıkların tedavisi yok down sendromu gibi hastalıkları tahmin ediyorlar

hormonlarımızdan canım malesef inşallah tez zamanda geçer

Şöyle bi durum varmı acaba bi sıkıntı olupta anne karnında müdahale edilebilir mi? Daha çok bu karıştıyor kafamı. Yoksa Allahın takdirine razıyız.
yok canım müdahale edilemiyor bunlar zihinsel engelleri belirliyor Allah korusun. Fiziksel engeller ya da hastaliklari ayrıntılı ultrasonda tespit ediyorlar.ayrıntılı ultrason o yönden önemli bir sorun varsa müdahale mümkün ama ikili ya da üçlü testlerde öylen değil tek müdahale çocuğu aldırmak

günaydın kızlar nasılsınız....

ben bulantılardan kafamı kaldıramıyorum ...tek yediğim besin kuru ekmek ve su...ilaçlarımıda atamıyorum ...ne zaman gececek bu bulantılar

Kızlar ablamla konuştuk geçen gün o sadece ikiliyi yaptırmış ikili iyiyse diğerine gerek yok dedi. Testi yaptır mutlaka inşallah bi şey yoktur dua et ama yine de yaptır dedi. Allah korusun varsa da hazırlıklı olursun psikolojik olarak dedi. Doktorumla konuşmadık bakalım ama eşim de yaptıralım demişti. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…