2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Tarama testlerini ben de yaptırmayacağım kızlar. Diğerlerinden sadece kızımda yaptırdım. Bu seferde yaptırmayacağım.

Ben kizimda sadece 2li yaptirdim 3lu yu dr da pek gerek gormemisti 2lideki risk az diye. Simdide mutlaka 2li yaptircam.

Günaydın anneler
Hamileyken sırtüstü ve saga yatmayın! Sola yatmak saglıklı diyolar araştırdınız mı hiç kızlar ? Saga yatınca bebek beslenemiyormuş benimde kan pıhtılaşmam oldugunu için 2 kat daha fazla kafaya takıyorum ve bebişi ögrendigimden beri hep sola dogru uyuyorum kulagım uyuşuyo artık gece çok uyanıyorum saga dönmemek için yastık koyuyorum belime
Ama hiç rahat degilim uykumu alamıyorumbenim gibi olan var mı?

Anatomik yapidan dolayi sola yatmak gerekiyor da daha bizim bebekler Cok minik baski yapacak kadar bir sey henuz yok. Bence Cok takinti haline getirme simdiden ama doktoruna mutlaka danismalisin.

Anatomik yapidan dolayi sola yatmak gerekiyor da daha bizim bebekler Cok minik baski yapacak kadar bir sey henuz yok. Bence Cok takinti haline getirme simdiden ama doktoruna mutlaka danismalisin.
Bebegimi kaybettim diye çok korkuyorum iyice pimpirikli oldum elimde degil kan pıhtılaşmamda olunca iyice kafaya takmaya başladım inan ki şuan sol kulagımı hissetmiyorum bile 12 saat uyusamda hiç uyumamş gibiyimmutlaka doktoruma da danışıcam ama çok var randevuma dayanmaya çalışıcam artık.

okulda hamile olmak gerçekten zor kızlar. öğrencinin biri sıradan ayağını uzatmış güya şaka yapıyor beni düşürüp gülecekler. kızdım nolacak sanki diyorlar o kadarcık yerden düşünce.hamile olduğunu bilmiyorlar tabi iyice ikaz ettim bir daha yapmaması için ama bunlara güven olmaz. Allahtan gördüm ayağını uzattığını da takılıp düşmedim

Cayi zaten severdim AMA gebelikte cay Cok lezzetli geliyor ozellikle sabahlari isyerindeki cay
Ben çayı da çok severim akşama kadar 2 demlik içerdim ama bıraktım pazarları eşime demleyince içerim ya da biri gelince falan. Kansızlık var zaten. Bi de emziriyorum.

Ne demek yahu öğretmene çelme takmak. Terbiyesize bak kaç yaşında canım. Ay sinirlendim bak

BEnde okudum canım ama ikinci trimesterden sonra diyor rahim büyüyünce annede sağ tarafta hayati bir damar varmış ona baskı yaparmış diye sağa yatmamak gerekiyormuş henüz çok küçük şimdiden stres olma:)

Ben de ilk burada okuyunca yaptırmasam mı diye düşündüm ama gerçekten yüksek riskli bir şey çıkarsa da ruhen hazırlanmak için zamanımız olacak, lohusalık sendromunda bunu öğrenmek daha kötü olur diye düşünmeye başladım. Benim de perşembe randevum, kafamdakileri anlatıcam doktoruma ve yapalım derse de yaptırıcam canım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evlatlarımıza.

Ne demek yahu öğretmene çelme takmak. Terbiyesize bak kaç yaşında canım. Ay sinirlendim bak
lise canım 9. sınıf. malesef artik öğrenciler öğretmene istediği gibi davranış hale geldi hicbir yaptırımı yok bir de bu zihniyetteki öğrenciler yeni sistemle bize puan verecekler. endüstri meslekteyim malesef öğrenciler çok saygısız

Nasıl öğrenci bunlar küçük çocukta olsa öğretmene böyle şaka yapmakta neyin nesi

Canim o karin buyuyunce yatiliyo yani bebek buyuyunce simdi kucucuk bisey istedigin gibi yat kafana cok takmak iyi degil daha oncede yazmistim bu bebekler dogacaksa hersekilde naparsak yapalim dogar biz sadece agir islerden uzak duralim cok da asiri olmamak kaydiyla zararli seyleri minumuma indirip yiyelim yada yemeyelim aslinda tek yapmamiz gereken bu gerisi Allaha kalmis.

Öyle tabi nasibi varsa dogarlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…