- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.281
Benim doktorum en fazla iki açık çay ve bir kahve kuralı koydu. Bazen hiç içmiyorum sevmeme rağmen. Açık tadını alamıyorum zaten çayın.Kizlar gun icinde kahve ya da çay tukettiginiz oluyor mu?
Ben varım. Resmen ağzım su doluyor. Aman Yarabbim.Ya kızlar benim gibi aklına ekşi seyler gelince ağzı sulanan var miekşi olan herşeyi yiyesim geliyor off
Bende turk kahvesini hergun iciyordum ama tehlikeli diyenler oldu kestim simdi hafta da bir icmeye calisiyorum.Cayi normal iciyorum. Filtre Kahveyi kestim, Turk kahvesini de bir fincan iciyorum.
6+3’te kalp atışını duyduk bizHanımlar kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz? Biz dün kesemizi gördük şükürler olsun 3 hafta sonra gel dedi doktorum daha erken duyulmaz mı?
Ben 8+4 de duydum ondan once randevuya gitmedim duyamazsam stres yaparim diyeHanımlar kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz? Biz dün kesemizi gördük şükürler olsun 3 hafta sonra gel dedi doktorum daha erken duyulmaz mı?
Ben doktora sordum yoo icebilirsin filtre kahvede kafein Cok onu icme bir de bitki caylari filan demisti. Ben de rahatim zaten normalde de sekersiz ictigim icin cayi Cok demli icemiyorum.Bende turk kahvesini hergun iciyordum ama tehlikeli diyenler oldu kestim simdi hafta da bir icmeye calisiyorum.
Magnezyum eksikligi belirtisi gibi doktoruna gittiginde danis bence Hatta bizi de aydinlat.Kızlar bazen uyandıgımda bacaklarımın kasıldıgı hissediyorum ve karnımı sıktıgımı hissediyorum gün içinde de oturdugum yerden kalkınca bacaklarım kasılıyo benim gibi olan var mı? Acaba magnezyum eksikligim falan mı var
Aa az kalmis benimde o siralar gitmem lazim. Ikili yaptircak misin canimCanim haftaya kontrolumuz var saliya.o zamana 12. Haftanin icinde olacagiz insallah.doktor bakalim ne diycek.genelde uc ay bitiminde biraktiriyorlar.
Canım tabii ki rahat hamilelik geçirmek ne istiyorsak onu yapmak önemli ama bebeği de düşünmemiz gerek. Yediğimiz fast foodların tavuklaron bebeğe zaarı çok fazla. Beslenme uzmanı bana demişti ki hamileliğin boyunca antibiyotik içeceksen tavuk da yiyebilirsin demişti. Tavuğun içinde de bir o kadar antibiyotik varmış. 9 ay fast food, sucuk sosis salam yada tavuk yemezsek ölmeyiz diye düşünüyorum:)Oyle bi hamilelik geciriyorum ki masallah artik herseyi yiyorum koku hassasiyeti bulanti falan kalmadi fast food bilmemne canim ne isterse yiyorum tabi cok sık degil gunde bir fincan turk kahvesi icmek cok faydaliymis ve sade soda hic asermem yok onume geleni yiyorum 51le hamile kalmistim 52 olmusumyemekten sonra karnim 4 5 aylik oluyor cumartesi gunu dugunumuz vardi herse oglunmu olucak cinsiyet belli mi diyip durdu ama sabah kalktigimda olmasi gereken sislikte :) bence canıniz ne isterse onu yiyin hamileliginizi stresli geçirmeyin bence enguzel animiz :)
Tabide dusunuyorum hele benim 3. Hamileligim iki kaybim var ama surekli yemiyorum iki haftada bir yada ayda bir aklima gelirse illaki zararli tabiki :)Canım tabii ki rahat hamilelik geçirmek ne istiyorsak onu yapmak önemli ama bebeği de düşünmemiz gerek. Yediğimiz fast foodların tavuklaron bebeğe zaarı çok fazla. Beslenme uzmanı bana demişti ki hamileliğin boyunca antibiyotik içeceksen tavuk da yiyebilirsin demişti. Tavuğun içinde de bir o kadar antibiyotik varmış. 9 ay fast food, sucuk sosis salam yada tavuk yemezsek ölmeyiz diye düşünüyorum:)
Canimm çok guzeller yavrunu saglikla kucagina alip kisin misler sararsin insallah
Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Köyden tavuk getirttim parçaladım koydum onları tüketiyorum i. Hazır tavuk asla tüketmeyin hanımlar.Canım tabii ki rahat hamilelik geçirmek ne istiyorsak onu yapmak önemli ama bebeği de düşünmemiz gerek. Yediğimiz fast foodların tavuklaron bebeğe zaarı çok fazla. Beslenme uzmanı bana demişti ki hamileliğin boyunca antibiyotik içeceksen tavuk da yiyebilirsin demişti. Tavuğun içinde de bir o kadar antibiyotik varmış. 9 ay fast food, sucuk sosis salam yada tavuk yemezsek ölmeyiz diye düşünüyorum:)
Ben ilk kızarmış tavuk aşerdim hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce yetmedi ögrendım yine yedim sonra da ekşi tuzlanarak yenen bir meyve var egren diyoruz biz onu cnm istedi cinsiyeti falan önemli değil bebekler sağlıklı gelsin de o yeter bize:) eksiye aserme yok da bende bulantima iyi geliyo diye eksi seyler yiyorum
ama gonlum kizdan yana da icimden bi ses erkek olcak diyo karisik bizde durumlar
hayirli saglikli olsun da onemli olan o
bana da bisey yapmadi demedi de yat kalkam dedi okadar bende endiseleniyorum bide ha deyince dru arayamiyorsun gidemiyorsun dr secemiyorsun dr dolu ta bir sene sonraya randevu verdiydi bi tanesi hepsi doluyuz alamam diyor sacma sapan bisey ah turkiyem siz yurt disinda nerdesinizBenim gündüz kahverengi gece olunca lekelenmelerr kırmızı ya dönüyor her gece aynı şey simdi baktım yine kırmızı hatta en çok uykumda geliyor her gün stres üzülmekten bir hal oldum artık cuma günü gelsin diye saatleri sayıyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olacak diye
Ben yurtdışındayim burda doktor kanama için birşey diyemiyorum diyor lekelenmelerr kahverengi olunca normal diyor belki de senin rahim ağzında hassasiyet varsa kırmızı lekelenmelerr o yüzden diyor hap iğne vs birşey vermiyorlar eğer düşükle sonuçlanacaksa bunu iğne hap engelleyemez diyor çünkü kromozom bozukluğu yüzünden olacak düşük olursa diyor her gün evdeyim ağır iş yapmıyorum herşey Allah'tan ama telaş etmemek korkmamak elimde değil ki ister istemez her gün bir hayal kırıklığı üzüntü Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle öyle canım. Zaten zor hamile kalıyoruz zor gebelikler geçiriyorız. Bir de kendi dikkatsizlizliğimizle bebeğe zarar verme hakkımız yok. Ben bayılırım tavuğa ama hiç ağzıma sürmedim. İlerleyen zamanlarda güvendiğim bir yerden köy tavuğu alıp pişmesi zor olsa da onu yiyebilriim diye düşünüyorum.Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Köyden tavuk getirttim parçaladım koydum onları tüketiyorum i. Hazır tavuk asla tüketmeyin hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?