- 16 Aralık 2016
- 3.634
- 3.971
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.321
Canım benim evlat evlattır candır ben kendi kızıma prenses diye söyledgm için öyle yazdım seni kırdıysam özür dilerim hakkını helal et her evladın yeri farklıdır bütün çocuklar prens ve prensesdir allahım evladını korusun sana bagışlasın saglıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.Arkadaşlar ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Ben bunu burda yazmak istemiyordum aslında. Testleri yaptırın ya da yaptırmayın sizin tercihiniz ama lütfen yazarken kelimelerimizi seçerek kullanalım. %99 oranında otizm ve cerebral palsili bir kızım var 8 yaşında.
Yıllardır da down sendromlu çocuklarla beraberim. Bizim çocuklarımız da prens ve prensesler gibi. İlla sağlıklı olunca prenses olunmuyor. Bir de sakat kelimesi çok itici değil mi? Kimse alınmasın lütfen ama kelimelerimizi daha özenli seçelim
Ya ne güzel mâşâAllah stresiniz azalmıştır o dönemde6+3’te kalp atışını duyduk biz
Canım çok haklısın..Bende uzun bir süre engelli çocuklarla çalıştım sma engelli derken Bile utanıyorum çünkü o kadar hayat dolu, o kadar mutlu, duyarlı bireyler ki omlarla çalışırken aldığım zevki normal çocuklarla çalışırken alamadım.. Ailelerin işi çok zor evet ama bu çocuklar ailelerine daha bağlı ve çalıştığım ailelerden de hiçbir zaman benim çocuğum engelli lafını duymadım zaten hepsi prens prenses.. Allah’ım her zaman onların koruyucusu olsun inşallah..Arkadaşlar ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Ben bunu burda yazmak istemiyordum aslında. Testleri yaptırın ya da yaptırmayın sizin tercihiniz ama lütfen yazarken kelimelerimizi seçerek kullanalım. %99 oranında otizm ve cerebral palsili bir kızım var 8 yaşında.
Yıllardır da down sendromlu çocuklarla beraberim. Bizim çocuklarımız da prens ve prensesler gibi. İlla sağlıklı olunca prenses olunmuyor. Bir de sakat kelimesi çok itici değil mi? Kimse alınmasın lütfen ama kelimelerimizi daha özenli seçelim
Aynıyız canım bel agrısıyla ugraşıyorum temizligimide yapmadm daha sen neler yapıyosunAynen cnm eşim geç geliyor işten geç uyuyrz kalkmamda geç oluyor napıyorsunuz iki gündr giremedm
Sorma bende daha temzlk yapmadm hamilelkte zor ve bulaşk maknemde yok alcaz beni mahvedyr mutfakAynıyız canım bel agrısıyla ugraşıyorum temizligimide yapmadm daha sen neler yapıyosun
Canım yazmıştım ben yaptırmayacağım. Sadece kızımda yaptırdım herşey normaldi. Zaten otizim çıkmıyor bu testlerde. 30. haftamda doğum yaptım bebeğim oksijensiz kalmış ve beyin kanaması geçirmiş. Bu da cerebral palsiye sebep oluyor. Hamilelikte olan bir şey değil yani. O yüzden testlerle ilgili tecrübem yok.Canm çok haklısın. Keşke herkes biraz dikkat etse, incelik gösterebilse. Allah prenses kızına uzun ömürler versin. Peki sen tecrübelerinle bize tardımcı olur musun bu tarama testleri konusunda?
İçiyorum ben çayı cok sevıyorum Zaten içmeyınce başım tutuyorKizlar gun icinde kahve ya da çay tukettiginiz oluyor mu?
Darisi kalp atisina insallah duyarsin o sislik hep bebek olarak kalsa ne kadar minnos olucak insallah saglikli bir sekilde dunyaya getirirz Allah acilarini gostermesin :)Aynen canım bende de oluyor gerinmek istiyor insan ama korkuyorum magnezyum eksikliği olabilir
Ben çay çok içmezdim şimdi çokkkk açık içiyorum bazen limon atıyorum bazen de sıcak su içiyorum çay niyetine çay kahve çok çarpıntı yapıyor bende
Evet haklısın canım benimde o haftalara denk geliyor ama nasıl sabredicem bilemiyorum
MâşâAllah canım hep böyle ol İnşâAllahdün bizde ilk defa kesemizi görmeye gittik çok şükür gördük doktorum karnında şişlik oluşur sonra iner dedi ve dün benimde karnım çok şişti :) çok hoş bi duygu şimdiden Rabbim tamamına erdirsin İnşâAllah
Dikkat et canım çok yorma kendini de bebişi deSorma bende daha temzlk yapmadm hamilelkte zor ve bulaşk maknemde yok alcaz beni mahvedyr mutfak
kızlarrr dün 6+1 günlük kalp atısını duydum :) rabbim herkese nasip etsin. cuma günü dış gebelik diyen doktora gidip gösteresim var resmen hııh
Haklısın canım sizin cocuklarınız bizim cocuklarımız dıye birşey yok hepsi aynı hepsi melek.dikkatlı ve özverili olmamız lazım bu konuda.Allah bağışlasın minik prensesini.Arkadaşlar ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Ben bunu burda yazmak istemiyordum aslında. Testleri yaptırın ya da yaptırmayın sizin tercihiniz ama lütfen yazarken kelimelerimizi seçerek kullanalım. %99 oranında otizm ve cerebral palsili bir kızım var 8 yaşında.
Hadi gözün aydın canım
Karından mı duyuldu?
Sen cok cok ozel bir annesin. Ayrica alinacak bir durum yok Cok guzel ifade etmissin.Arkadaşlar ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Ben bunu burda yazmak istemiyordum aslında. Testleri yaptırın ya da yaptırmayın sizin tercihiniz ama lütfen yazarken kelimelerimizi seçerek kullanalım. %99 oranında otizm ve cerebral palsili bir kızım var 8 yaşında.
Canm işte elmden geldgnce yapıyrm ama eşim anlamyr herkesn eşi yardm edyr benmki anca laf sölyrDikkat et canım çok yorma kendini de bebişi de
Kesinlikle katiliyorum benimde kardesim cerebral palsili ve dunyanin en tatli melegi.Allah korusun onlari bakanlarada Allah yardim etsin insallahArkadaşlar ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Lütfen yanlış anlamayın. Ben bunu burda yazmak istemiyordum aslında. Testleri yaptırın ya da yaptırmayın sizin tercihiniz ama lütfen yazarken kelimelerimizi seçerek kullanalım. %99 oranında otizm ve cerebral palsili bir kızım var 8 yaşında.
Sorma bende yetişemedm şimdilerden okuyrm ben de birazdan gitcm bakalm dr ne dckAnam ne çok konusmussunuz maşallah size ya ben nazar değişim kendime araç ta midem bulandi zor toparladım 7 0 olduk aslında 8 0 geç dollenme ya pers kontrol var bakalım bebem ne alemde
aynııı benim eşimmm cnm aynı..Canm işte elmden geldgnce yapıyrm ama eşim anlamyr herkesn eşi yardm edyr benmki anca laf sölyr
Hadi hayırlı haberlerle gel canımSorma bende yetişemedm şimdilerden okuyrm ben de birazdan gitcm bakalm dr ne dck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?