2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım benim evlat evlattır candır ben kendi kızıma prenses diye söyledgm için öyle yazdım seni kırdıysam özür dilerim hakkını helal et her evladın yeri farklıdır bütün çocuklar prens ve prensesdir allahım evladını korusun sana bagışlasın saglıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.
Bende kızımı melegimi kaybettim vefat etti kızımı prensesim diye severdim.
Hakkını helal et

Canım çok haklısın..Bende uzun bir süre engelli çocuklarla çalıştım sma engelli derken Bile utanıyorum çünkü o kadar hayat dolu, o kadar mutlu, duyarlı bireyler ki omlarla çalışırken aldığım zevki normal çocuklarla çalışırken alamadım.. Ailelerin işi çok zor evet ama bu çocuklar ailelerine daha bağlı ve çalıştığım ailelerden de hiçbir zaman benim çocuğum engelli lafını duymadım zaten hepsi prens prenses.. Allah’ım her zaman onların koruyucusu olsun inşallah..

Canm çok haklısın. Keşke herkes biraz dikkat etse, incelik gösterebilse. Allah prenses kızına uzun ömürler versin. Peki sen tecrübelerinle bize tardımcı olur musun bu tarama testleri konusunda?
Canım yazmıştım ben yaptırmayacağım. Sadece kızımda yaptırdım herşey normaldi. Zaten otizim çıkmıyor bu testlerde. 30. haftamda doğum yaptım bebeğim oksijensiz kalmış ve beyin kanaması geçirmiş. Bu da cerebral palsiye sebep oluyor. Hamilelikte olan bir şey değil yani. O yüzden testlerle ilgili tecrübem yok.

Kizlar gun icinde kahve ya da çay tukettiginiz oluyor mu?
İçiyorum ben çayı cok sevıyorum Zaten içmeyınce başım tutuyor şekersiz içiyorum cok demlı de ıcmıyorum. Turk kahvesı col carpıntı yapıyordu zaten ıcmıyordum yıne ıcmıyorum.sade kahveyi de cok severım ama emzırdıgım ıcın fazla ıcmıyordum yıne aynen devam edıyorum bellı bı aydan sonra doktor kan hapı verıyor o zaman cayıda azaltırım dıye düşünüyorum

Darisi kalp atisina insallah duyarsin o sislik hep bebek olarak kalsa ne kadar minnos olucak insallah saglikli bir sekilde dunyaya getirirz Allah acilarini gostermesin :)

Haklısın canım sizin cocuklarınız bizim cocuklarımız dıye birşey yok hepsi aynı hepsi melek.dikkatlı ve özverili olmamız lazım bu konuda.Allah bağışlasın minik prensesini.

Sen cok cok ozel bir annesin. Ayrica alinacak bir durum yok Cok guzel ifade etmissin.

Anam ne çok konusmussunuz maşallah size ya ben nazar değişim kendime araç ta midem bulandi zor toparladım 7 0 olduk aslında 8 0 geç dollenme ya pers kontrol var bakalım bebem ne alemde

Kesinlikle katiliyorum benimde kardesim cerebral palsili ve dunyanin en tatli melegi.Allah korusun onlari bakanlarada Allah yardim etsin insallah

Anam ne çok konusmussunuz maşallah size ya ben nazar değişim kendime araç ta midem bulandi zor toparladım 7 0 olduk aslında 8 0 geç dollenme ya pers kontrol var bakalım bebem ne alemde
Sorma bende yetişemedm şimdilerden okuyrm ben de birazdan gitcm bakalm dr ne dck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…