2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Meraba arkadaslar bende büyük ihtimal aralik da dogm yapicam . kanda gebelik cikti 2 kez daha kan verdim yukselme normal persembe gününe randevum var o zmn kese belki kalp atisida gkrulur. Sonade tarihim 19 mart ama kan tahlilene gkre bkRsak gec döllenme muhtemelen tm ona gore ilerlemiyor. Bu arada 11 aylik bir kizim vae ve bu geveligim cok supriz oldu hic beklemiyorduk

Saclarinda beyaz olanlar ne yapti acaba. Ben igrenc bir halde geziyorum bitkisel boyayla boyasam mi ki bembeyaz oldu diplerim

Dr yakndı cnm gittm sıra yoktu hemn grdm inş cnm darsı sizlere oksn dr uzun dnletti kalp atışını
masallah cnm ben de iki gun sonra gidicem insallah hem bebegi gorurum hem kalp atislarini duyarim insallah gelisimi iyodir ve bulantilaroma bi ilac verir insallah doktor da iyi gelir bana
hayirlsiyla saglikla kucagimiza alalim cnm insallah

masallah cnm ben de iki gun sonra gidicem insallah hem bebegi gorurum hem kalp atislarini duyarim insallah gelisimi iyodir ve bulantilaroma bi ilac verir insallah doktor da iyi gelir bana
hayirlsiyla saglikla kucagimiza alalim cnm insallah
İnş canm bebegni duyarsn keseside iyidir dr iyiyse canm zaten içini rahatlatyr şimdi gittiğim kadın öle oldu böle giderse bu dr devam ederim:) amin inş sağ salim alırız kucagmza yavrularmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…