2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
hayır ufak tefek yardım etseler böle zorlanmayız cnm, vallahi zor anlarlar ama biz yıprandıgımızla kalırız
Aynen cNm şimdi aradı hiçbirşey olmamış bende kızdım dedim beni anlamıyorsun herkesin eşi yardmcı sen bölesn artk üzme bebegi düşün dedm tamm dedi sustu

doktorun tecrübesi ultrasonun kalitesi iyiyse kesin görürsün cnm.. bana cuma günü devlet hastanesi dış gebelik dedi. dün kalp atısını bile duydum.. güzel hbrlerle gel inşşş
Canm geçen hafta gittim sıkıntı yaşdm erkekte bakalm bayana gidicem bana ne dcek merak edyrm heyecanlym

Canım ben oğlumda 4. Aydan sonra sola yattım doktor tavsiyesi ile 4. Aya kadar serbest sırt üstü hatta benim kanamam var 6 haftalık şuan doktor ayaklarının altına yastık koy sırt üstü uzan dedi kötü bişey olsa demez rahat ol canım

Anladım canm sağolasın

İyi o zaman bu akşam rahat uyurum inşallah sagol canım çok uykusuzum

on zaman eve geliyor kokusu ay Allahım bu banyo hep mi böyle kokuyordu bilmiyorum şimdi fena oluyorum ondan
hic sorma sanki lağam kokuyo gibi geliyo afedersin
esimi cagirdim banyo kokuyo mu dedim yoo dedi demekki benim koku alma duyularik iyice hassaslasmis mutfak da kokuyo bana oranin kapisini da acik birakiyorum
yatak odasinin camini sonuna kadar acik birakip kapiyo kapatiyorum kokmuyo o zmn banyonun kapisini acik birakincaa biraz koku gidiyo ama mutfak ne yaparsam yapiyim kokuyo

ayy hic sorma dun yemekteyizi izledim adam super otesi bi yemek yapti burda demicem adini tavuk vardi ama agzimin suyu akti resmen ama asla yapamazdim asciydi adam
bende meyve yiyorum iyi geliyo patates hasladim yedim yine ekmek kuş kadar yiyorum
bi de doydugumu anlamiyorum bulantidan sizde de oyle oluyo mu ??
bugun ne yapip yiceksiniz valla dusunmektem yıldım :)

Bütün bu belirtileri benim yerime eşim yaşıyor sağolsun üzerimden bi yük aldı
Banyo kokuyor, sabah kalkınca midesi bulanıyor, midesinde yanma var falan

cidden ikili üclü testleri yaptirinca Allah korusun da bebekte bi sorun var diyelim doktor direk mudahele edebiliyo mu ??
eger oyle biseu olabiliyosa bende yaptiririm ama normalde hic yaptirmak istemiyorum aldirmicam sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…