- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #9.341
Sorma ya anlamıyorlar can taşıyoruz ya bazı arkadşlarm yapmyr eşi ağznı açmyr bizim koclarmz eski halmzi beklyrlar galibaaynııı benim eşimmm cnm aynı..
İnş duyarm kalp atışını karnda:)Hadi hayırlı haberlerle gel canım
hayır ufak tefek yardım etseler böle zorlanmayız cnm, vallahi zor anlarlar ama biz yıprandıgımızla kalırızSorma ya anlamıyorlar can taşıyoruz ya bazı arkadşlarm yapmyr eşi ağznı açmyr bizim koclarmz eski halmzi beklyrlar galiba
İnş duyarm kalp atışını karnda:)
Aynen cNm şimdi aradı hiçbirşey olmamış bende kızdım dedim beni anlamıyorsun herkesin eşi yardmcı sen bölesn artk üzme bebegi düşün dedm tamm dedi sustuhayır ufak tefek yardım etseler böle zorlanmayız cnm, vallahi zor anlarlar ama biz yıprandıgımızla kalırız
Canm geçen hafta gittim sıkıntı yaşdm erkekte bakalm bayana gidicem bana ne dcek merak edyrm heyecanlymdoktorun tecrübesi ultrasonun kalitesi iyiyse kesin görürsün cnm.. bana cuma günü devlet hastanesi dış gebelik dedi. dün kalp atısını bile duydum.. güzel hbrlerle gel inşşş
Hadi güzel haberlerle don insallahhhSorma bende yetişemedm şimdilerden okuyrm ben de birazdan gitcm bakalm dr ne dck
iyi yapmışşın, sölemeyince sanırım anlamıcaklar cnm.. sen kafana takıcagına söle icin rahat etsinAynen cNm şimdi aradı hiçbirşey olmamış bende kızdım dedim beni anlamıyorsun herkesin eşi yardmcı sen bölesn artk üzme bebegi düşün dedm tamm dedi sustu
Canım ben oğlumda 4. Aydan sonra sola yattım doktor tavsiyesi ile 4. Aya kadar serbest sırt üstü hatta benim kanamam var 6 haftalık şuan doktor ayaklarının altına yastık koy sırt üstü uzan dedi kötü bişey olsa demez rahat ol canımGünaydın anneler
Hamileyken sırtüstü ve saga yatmayın! Sola yatmak saglıklı diyolar araştırdınız mı hiç kızlar ? Saga yatınca bebek beslenemiyormuş benimde kan pıhtılaşmam oldugunu için 2 kat daha fazla kafaya takıyorum ve bebişi ögrendigimden beri hep sola dogru uyuyorum kulagım uyuşuyo artık gece çok uyanıyorum saga dönmemek için yastık koyuyorum belime
Ama hiç rahat degilim uykumu alamıyorumbenim gibi olan var mı?
Evet biraz olsun azalmıştı ama her dönemeçten sonra yeni bir stres başlıyor. Hamilelik ve annelik bolca kaygı ve stres demek :)Ya ne güzel mâşâAllah stresiniz azalmıştır o dönemde
Anladım canm sağolasınCanım yazmıştım ben yaptırmayacağım. Sadece kızımda yaptırdım herşey normaldi. Zaten otizim çıkmıyor bu testlerde. 30. haftamda doğum yaptım bebeğim oksijensiz kalmış ve beyin kanaması geçirmiş. Bu da cerebral palsiye sebep oluyor. Hamilelikte olan bir şey değil yani. O yüzden testlerle ilgili tecrübem yok.
İyi o zaman bu akşam rahat uyurum inşallah sagol canım çok uykusuzumCanım ben oğlumda 4. Aydan sonra sola yattım doktor tavsiyesi ile 4. Aya kadar serbest sırt üstü hatta benim kanamam var 6 haftalık şuan doktor ayaklarının altına yastık koy sırt üstü uzan dedi kötü bişey olsa demez rahat ol canım
Bende 4. Aydan sonra senin gibiydim canım uyuduğumda uyanınca kendimi sırtüstü bulsam aklım çıkardı ama 4. Aya kadar serbest bunu biliyorum rahatımİyi o zaman bu akşam rahat uyurum inşallah sagol canım çok uykusuzum
hic sorma sanki lağam kokuyo gibi geliyo afedersinon zaman eve geliyor kokusu ay Allahım bu banyo hep mi böyle kokuyordu bilmiyorum şimdi fena oluyorum ondan
ayy hic sorma dun yemekteyizi izledim adam super otesi bi yemek yapti burda demicem adini tavuk vardi ama agzimin suyu akti resmen ama asla yapamazdim asciydi adamBen ilk kızarmış tavuk aşerdim hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce yetmedi ögrendım yine yedim sonra da ekşi tuzlanarak yenen bir meyve var egren diyoruz biz onu cnm istedi cinsiyeti falan önemli değil bebekler sağlıklı gelsin de o yeter bize
Bütün bu belirtileri benim yerime eşim yaşıyor sağolsun üzerimden bi yük aldıhic sorma sanki lağam kokuyo gibi geliyo afedersin
esimi cagirdim banyo kokuyo mu dedim yoo dedi demekki benim koku alma duyularik iyice hassaslasmis mutfak da kokuyo bana oranin kapisini da acik birakiyorum
yatak odasinin camini sonuna kadar acik birakip kapiyo kapatiyorum kokmuyo o zmn banyonun kapisini acik birakincaa biraz koku gidiyo ama mutfak ne yaparsam yapiyim kokuyo
Bütün bu belirtileri benim yerime eşim yaşıyor sağolsun üzerimden bi yük aldı
Banyo kokuyor, sabah kalkınca midesi bulanıyor, midesinde yanma var falan
Aminnn canım İnşâAllah isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlısıyla İnşâAllahDarisi kalp atisina insallah duyarsin o sislik hep bebek olarak kalsa ne kadar minnos olucak insallah saglikli bir sekilde dunyaya getirirz Allah acilarini gostermesin :)
Bizde de Benim karnim dumduz esimde bi bes alti aylik gobek var gibi oldu :))Bütün bu belirtileri benim yerime eşim yaşıyor sağolsun üzerimden bi yük aldı
Banyo kokuyor, sabah kalkınca midesi bulanıyor, midesinde yanma var falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?